Магазини Sinsay - тема 12

• 23 917
  • 371
  •   1
Отговори
# 90
Много се бавят, да. От САЩ пратките пристигат по- бързо. А няма място за сравнение в километри.

Аз писах вече. Спрях да поръчвам точно заради това.
Пратка от Алиекспрес дойде за 12 дни от Китай - самолет, после бяха я качили на кораб и после на бус.
От Синсей чаках 1 месец да пропътува от Полша до София..

# 91
С НП поръчвам от там. Не се сещам да влизам всеки ден и да гледам какво става с поръчката, та да видя, че нещо не е налично вече от нея. Влизам само за точките и до там. Както и да е, не е фатално, поръчах сега други боти и пижама, дано са наред.

# 92
  • София
Много ги чаках тези боти, но да ги похваля
Ботите 18.90лв , същите като в Ойшу за 120лв
Шапката 4.90лв

# 93
Ботите в Ойшо са от 100% телешки бокс и няма как естественият кожен велур да е на цената на 100% полиестерни боти за под 20 лева от Синсей. Освен всичко подметката им е по-дебела и зашита за кожата, ботите са по-високи и изработката не е една и съща. Няма никакво място за сравнение между цена и качество на двата продукта.

Много ги чаках тези боти, но да ги похваля
Ботите 18.90лв , същите като в Ойшу за 120лв
Шапката 4.90лв

# 94
  • София
Извинявам се на феновете на марката. Не съм искала да подведа, не съм видяла ,че са от естествени материали.
Подметката и на тези в синсей е доста хубава, не е като на домашни чехли.

# 95
Не съм фен на никоя от марките. Просто исках да видя каква е причината за такава голяма разлика в цената.

# 96
paranoir, същата шапка чакам да ми пристигне другата седмица Laughing

Ботите (миналата година ги бяха писали апрески) - имам кафяви и сиви. Тоест имах сиви, щото така се пльоснах в една кал, че реших да не се занимавам да проверявам дали могат да бъдат спасени и ги изхвърлих. За времето, в което съм носила и двата чифта, забелязах, че подметките им не се деформираха както на едни други, които имах преди години (не от Синсей, но пак не бяха скъпи). Ще видим колко сезона ще изкарат кафявите.Тази есен реших да си подновя сивите, но после размислих и направо взех черни (включително и отвътре):

# 97
Не съм връщала от началото на тази година, сега отидох заради дънките и от офиса на Спиди ме върнаха, защото трябвало да чакам куриер. Спомням си, че преди това не беше задължително? Аз бих избрала офис, ако имаше такава опция, при оформяне на връщането, но има само куриер и магазин, а магазинът ми е далече...

Скрит текст:
Скоро ще имам още пратки със Спиди, защото идват празници, обмислям да започна да им давам намусени личица просто така...

# 98
  • у дълбоката провинция
Не съм връщала от началото на тази година, сега отидох заради дънките и от офиса на Спиди ме върнаха, защото трябвало да чакам куриер. Спомням си, че преди това не беше задължително? Аз бих избрала офис, ако имаше такава опция, при оформяне на връщането, но има само куриер и магазин, а магазинът ми е далече...

Скрит текст:
Скоро ще имам още пратки със Спиди, защото идват празници, обмислям да започна да им давам намусени личица просто така...

Аз последно миналата седмица връщах в офис.
В приложението си минавам обработката по връщане, но винаги нося в офис.
Не ми е удобно в конкретен ден да съм на разположение на куриера и за това си връщам в офис.
Винаги обаче ми звъни куриера на определената дата, а след това ми звънят от централа на Спиди да питат дали куриер се е свързал с мен, защо не съм предала пратката?
Явно насрещни проверки им правят.

# 99
Аз бях приготвила всичко; преди съм носила в Еконт така (за връщане в друг магазин) - само казвам че има връщане, те го виждат в компютъра и взимат пакета - всичко приключва. Тук стана голям проблем.

# 100
Аз на адрес за вземане пиша "офис на Спиди" и съответния му адрес. И няма къде да дойдат другаде. Но отдавна не съм връщала.

# 101
Попълних от телефона, не съм видяла, че има опция детайли - мисля, че ми излязоха само две опции - куриер и магазин (като бутони, а не от падащо меню).

Ако не дойде в сряда, ще е проблемно, иначе ми е все едно. Скоро няма да поръчам пак от тях.

Вчера разглеждах адвент календари - има три със свещи, като във всяко прозорче има един и същи вид свещ - интересно решение...

П.п. имаше още нещо различно - сега ми излезе прозорец да попълня банковата сметка. Преди не беше така - избираш опции, адрес и т.н. и това е - връщането е заявено. И след няколко дни в профила се появява графа за банкова сметка (която по принцип не стои в профила).

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 14:24 от pppqqq

# 102
И аз от телефона попълвам, но предпочитам през сайта. Избирам "куриер", датата и после не оставям адреса по подразбиране, а цъкам на "добавяне на нов адрес" и там пиша офиса на Спиди:

# 103
  • 1st floor
Привет! Четох на първа странца, но непвидях опция за връщане на онлайн поръчка в магазин, а останах с впечатление, че е възможно. Ако може, то само касовата бележка от профла ли е необходима?

# 104
  • Пловдив
Привет! Четох на първа странца, но непвидях опция за връщане на онлайн поръчка в магазин, а останах с впечатление, че е възможно. Ако може, то само касовата бележка от профла ли е необходима?

Здравей, аз съм връщала няколко пъти в магазин, единствено ми сканираха приложението и им излезна продукта от коя поръчка е.

Общи условия

Активация на акаунт