Магазини Sinsay - тема 12

• 14 157
  • 219
  •   2
Отговори
# 165
Не съм проверявала днес, защото бях заета, но и моите 18 лв не бяха възстановени до вчера.

Преведени са днес. Мисля, че са минали три седмици.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 15:31 от pppqqq

# 166
Сега проверих, все още статусът стой нов и нямам превод.

# 167
Аз получих този комплект чаршафи:

https://www.sinsay.com/bg/bg/pamuchen-komplekt-spalno-belyo-200x220-347gp-mlc

Няма долен чаршаф, както си е описано. За съжаление нямаше 200х200 горен чаршаф и взех този. Малко са им странни размерите на калъфките за възглавници. Иначе материята е приятна. Не съм поръчвала до сега чаршафи от Sinsay и ще видим какво ще се случи след като минат сушилнята. Поне някои детски дрешки доста се свиха.

Взех и този пуловер за мен, като подобен чакам и за бебето:
https://www.sinsay.com/bg/bg/pulover-s-koleden-motiv-i-valnena-smes-427eu-40m

Материята не е най-меката и е леко боцкаща. Ако и бебешкият е такъв ще го върна.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:34 от Пълнолуние

# 168
По принцип са такива естествените им - малко груби. Имам и един изкуствен от тях, който поръчах по грешка - той е малко като брезент.

# 169
Чакам този органайзер. Дано се окаже добър. На други места онлайн го гледах доста по-скъп. Подобни размери в други цветове и на Sinsay има за 38лв, а този неизвестно защо е още по-евтин и поне за мен най-красив на цвят.

# 170
  • София
Да се "похваля". Поръчах детско камионче с размер  32 cm x 12,5 cm (размерите са от описанието в сайта). Избрах доставка до Box Now. Доста време почаках да стигне и в един момент куриерите върнаха пратката. Свързах се с Box Now и се оказа, че пратката е толкова голяма, че не влиза в кутиите им. Сигурно пак са сложили играчката в някой огромен кашон.

Много ме е яд! Дали все пак има шанс да го получа? Предплатено е. За съжаление вече е изчерпано и не мога да го поръчам отново.

# 171
Аз получих неотдавна 4 сутиена в огромен кашон, така че сигурно това е станало Simple Smile

Имам подобен органайзер - https://www.sinsay.com/bg/bg/desk-organizer-921bz-00x
Върши работа, сложила съм козметика и лекарства вътре.  Не знам защо съм платила толкова пари за него (май е бил малко намален), но предната година бях поизнервена, заради някои неща, може това да е причината.

Те понякога се объркват и слагат различни цени на едни и същи продукти, може би затова светлозеленият е по-евтин. Или пък другите се продават по-добре (но не ми се вярва - едва ли имат по много бройки от тях).

# 172
pppqqq, не вярвам на такава цена да си го купила!😃 Мисля, че ги бяха намалили по едно време тези органайзери.
Някакъв органайзер, подходящ за книги, имат ли? Или подпора, стопер или както се казва (ако се сещате за какво питам)?😂

# 173
Ако имате предвид bookend, намерих един, кръстен "поставка за книги":
https://www.sinsay.com/bg/bg//008gn-05x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

# 174
Благодаря! Да, може би нещо подобно. Ако има и по-коюпактни, още по-добре. Трябва да потърся.
Искам книгите (не много голямо количество книги) да стоят подредени вертикално, а не една върху друга хоризонтално (както е сега), с по-дългата страна нагоре или настрани - и двете ме устройват.

# 175
  • Сливен
Чаршафите се свиват в сушилня.

# 176
Получих комплекта чаршафи за който питах.
Няма да повторя.
Плика е по-малък от описаните 160см. ( матрака ни е 140 на 200 не знам как реших, че ще ни е добре завивката...бързах , че беше намален и не измерих тези които имам)
Като го изпрах не посмях да го пусна в сушилнята да не се свие. Още съхне , но мисля, че се сви ще го меря после.
Две калъфки получих , но са огромниии.
Две стандартни български възглавници ще се поберат. Не знам какво ще ги правя.

P.S Такааа в изсъхнало положени е 147 см широк😂😂😂😂
Купих го за 160см

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 11:00 от Joy Joy

# 177
Как е като материя? Веднъж съм взимала комплект и беше много груб памук. За сметка на това чаршафите с ластик са им прилични.

# 178
  • 🌊
От Синсейските винаги съм с размер нагоре, понякога вземам и 180 при легло 140. Веднъж се излъгах да взема по размера на леглото и добре че има протектор да замаскира. Но материята страшно варира - имат много твърд и прозрачен памук, но и някои попадения.

# 179
Всичките им калъфки са 50 на 70, това им е стандарта. И моите възглавници не са толкова големи, мисля, че имам само една, която пасва.

Общи условия

Активация на акаунт