Магазини Sinsay - тема 12

• 23 936
  • 371
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря, не виждам откъде да им пиша.

Аз пиша в гугъл търсачката Sinsay chat, оттам през първия линк влизам и долу в дясно ми излиза синьо балонче за започване на чат, ползвам десктоп версията, обаче отговарят бавно, така че е добре да имате повечко търпение

# 226
Как сте с връщането на пари?
Статуса е затворен, пари нямам преведени. Банковата сметка не е объркана. Не отговарят на чат и email.
3 седмици са минали.

# 227
  • София
На мен сега ми отговориха, че пратката ми е загубена и до 5 дни трябва да ми възстановят сумата. Да видим!

# 228
  • Козлодуй
Благодаря, не виждам откъде да им пиша.

Ето от тук: https://www.sinsay.com/bg/bg/contacts

# 229
Някой пробвал ли е два купона за отстъпка едновременно - напр. сега има -47% на 2ри продукт,  с безпл-доставка за 150т. ?

# 230
  • Пловдив
Някой да има тоя суичър?
https://www.sinsay.com/bg/bg/suitshart-s-kachulka-895hb-02x

# 231
  • София
Някой пробвал ли е два купона за отстъпка едновременно - напр. сега има -47% на 2ри продукт,  с безпл-доставка за 150т. ?

С мулти намалението от предната седмица , не прилагаше едновременно купоните.

# 232
Аз си обърнах точки, за да ползвам два купона, но не ми позволи.

# 233
  • 🌊
И аз така изгърмях, уж да комбинирам, но не позволи. Използвах си талона за тези закачалки, та поне да дам мнение. https://www.sinsay.com/bg/bg/stenna-zakachalka-387gb-01x
Страхотни са за парите си. Имам подобни от други сайтове и тези са ми най-доброто попадение до сега. Свалят се от едната страна за по-лесно сваляне на дънките. Самите пръчки са обходени с мека пяна. Големички са, очаквах нещо по-дребно като другите, които имам, но дойдоха в доста голям кашон.

# 234
  • София
Бях писала, че от BOX NOW върнаха поръчката ми заради голям кашон. От Синсей отказаха да я пращат наново. Щели да ми върнат парите. Обаче не се случва нищо. В "Моите връщания" не се е отразила.

Някой имал ли е подобен случай? Щом не съм я върнала аз, дали изобщо ще се появи в "Моите връщания"?

# 235
На талоните, които се обменят с/у точки изрично пише, че не могат да се комбинират.

# 236
За всички, които не са си получили сумите за върнати пратки. Единствено по WhatsApp ми отговарят и за 2 дни ми върнаха сумата.

# 237
  • София
Как да ги намеря в Whatsapp?

# 238
  • Пловдив
Аз изпуснах намалението...

# 239
Разгледах намалението, искам някои неща, но не ми е спешно.
А и миналата година е имало по-добро намаление и безплатна доставка, защото съм поръчала много коледни артикули. И мисля, че поръчките са няколко (което не бих направила, ако доставката не е безплатна). Имам купички, буркани, украса, покривка, възглавница, коледни календари (за единия съм сигурна, че го взех само защото беше 4-5 лв, а не че ми е трябвал).

Общи условия

Активация на акаунт