Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 9 709
  • 180
  •   1
Отговори
# 150
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Сякаш жълтата (мед) е с една идея по-слабо действие от аргановата (оранжевата). Но на мирис жълтата повече ми допада. За нетретирана, здрава коса, която и от двете да ползвате ще е супер.

# 151
Тъкмо да отворя шкафа с наличностите, да видя, че имам продукти за коса за месеци напред. Влизам тук и има нов похвален продукт... Трудно е да не си пазарува.

# 152
  • София
Щом е месеци, добре си. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 153
Признавам си, аз не купувам нищо на редовна цена, а само на промоция. Когато е наистина добра промоцията, купувам по 2-3-4 броя. Ето сега например имам 3 кутии Микса и 1 помпа. Има да мажа доооста време. Продукти за коса също имам за масеци напред.

# 154
Бялата козметика и нещата за къпалнята ще се оползотворят... в тоз живот Laughing
Ама парфюмите и палитрите със сенки ще ги опаковам и ще ги влача с мен в отвъдното Joy

Като гледам цената на календара с фейс нещата, май ще го чакам на разпродажба по Великден Rolling Eyes

# 155
  • Deutschland
24,95 € е при нас този календар.
Досега само календара им с чай съм купувала и то за мъжа ми.

# 156
Нито един календар не съм купувала досега. Чудех се на този за котки, но така и не взех миналата година.

# 157
Ами аз се каних да си ползвам единия талон от дм, 8 лв отстъпка. Ама направих 100 лв в количката. Викам си, я стига. Имаш толкова много неща за доизползване. Отказах се, няма да поръчвам, ще има все някога пак талон………

Два дни по-късно минах покрай ДМ и накупих повечето неща от количката в приложението 🤣

# 158
Веднъж само съм взимала календар на Балеа, бяла козметика за лице и тяло. Ами едвам ги изхабих... Но като цяло аз не харесвам особено бялата им козметика. Маските за лице и кремовете са гола вода или супер тежки (в календара имаше един нощен с Q10 - нямаше размазване това чудо).
На фасон и аромати ги докарват, цените са ниски, но не вършат работа. Ето сега мъча крема за ръце с ванилия - нищо не прави, даже съм си внушила, че ми изсъхват от него още повече ръцете.

# 159
Миналата година бях закупила от ДМ календарът с чайовете. Изпих си ги, но имаше по спомен доста с "ройбос", а мен този аромат буквално ме отблъсква.
За кучето ми бях взела "кучешкия" календар. Aми той наистина беше много щастлив, когато му отварях всеки ден прозорчетата. Нищо, че повечето лакомства бяха за малки породи, а той е лабрадор. Grinning

# 160
  • оттам, откъдето започва България
Елмайра, съгласна съм за кремовете за ръце. Аз мъча този.

Скрит текст:

Освен че е лепнещ, вече и ароматът му не ми харесва. Scream

# 161
  • София
На мен този ми харесва. Първоначално не попива, но малко след това "дръпва" изведнъж и усещам ръцете си хидратирани. Поне на моята кожа е така.
Този с уреа също много ми харесва.

# 162
От крем за ръце най-доволна съм от Крем для рук. Винаги ме е спасявал той, а зимите особено имам много напукване на кожата и кръв даже.

# 163
Не съм пробвала кремът за ръце с бадем, само същия лосион и много ми харесва. Тъкмо изхабих една опаковка с череша пак с масла. За момента, както казах, имам много Микса за мазане, но ще си взема от коледните аромати на Балеа/Алверде, ако харесам нещо, защото обичам аромати с канела, ябълка, ванилия, джинджифил, портокал.

# 164
Аз от всичките кремове само тоя мога да препоръчам - уникален аромат и супер хидратация. Обичам по-плътни кремове, да се усещат на ръцете, иначе няма никакъв ефект при мен. Ползвам го вярно вече няколко години и не го сменям

Общи условия

Активация на акаунт