Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 7 662
  • 144
  •   2
Отговори
# 135
Азара, оказа се, че аз имам 8 шампоана... Ще ги ползвам сигурно една година, отсега ме хваща съклетът...

Редувам сега Pantene Hydro Glow, който придава хубав блясък, но утежнява, с Garnier с диня - вторият не ми харесва. Отворих един запас Balea Mystic Oil, който зимата много добре ми действаше.

Оранжевата маска на Cien е супер, взех балсама за проба, но не съм много впечатлена. Освен това не премахва наелектризирането на косата.

# 136
Почти всички мнения за серията с арган на Cien са, че балсамът не е нищо особено, а маската е топ.

# 137
Тази маска с маслата на Балеа е невроятна. Тъкмо я свърших и си я изхабих с кеф. Моята коса е суха и чуплива и става на метла, ако не й набавя доволно хидратация.

# 138
  • Deutschland
Балеа са изкарали пак миналогодишната серия за коса. За съжаление нямам никакво време за ДМ в момента и се надявам докато успея да отида, да не ги изкупят както миналото лято.

# 139
Тази маска с маслата на Балеа е невроятна. Тъкмо я свърших и си я изхабих с кеф. Моята коса е суха и чуплива и става на метла, ако не й набавя доволно хидратация.
Коя е маската с маслина на Балеа?

# 140
Аз нещо не ги откривам в приложението тези на балеа.

# 141
Масла, не маслина. Не е ли тая, за която се писа на предишната страница, Oil Repair?

# 142
  • Deutschland
Аз нещо не ги откривам в приложението тези на балеа.

В България май по-късно ги зареждат и затова вероятно ги няма.
То и тук по филиалите е тука има, тука нема. От един месец са заредили ония разкошни сапуни на Дав с драконов плод, ама в нашия град никъде ги нямало.
Между другото Дав душ геловете вече са с още 25 цента нагоре. Хептен се оливат.

# 143
Тази ли е серията, която ухае на Елиън/ако някой прави връзка🤣/? Беше уникална
Балеа са изкарали пак миналогодишната серия за коса. За съжаление нямам никакво време за ДМ в момента и се надявам докато успея да отида, да не ги изкупят както миналото лято.

# 144
  • Deutschland
Не е тази. Оная беше Oriental нещо си, ако добре си спомням. Имаха маска за коса, разкошна.

Общи условия

Активация на акаунт