Клиники в Истанбул- тема 20

• 5 436
  • 143
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз съм от тези без снимка от Турция на първи преглед. Бях в цикъл и не посмях да отида. Звъняхме до Екомар и казаха, че няма проблем в последните дни на цекъла, ама аз не посмях.

# 106
ОК е да се направи снимка преди трансфера. Аз имах от Бг, беше ясно, че не е там проблемът и не са настоявали да я гледат преди стимулация. После за трансфера е важно.
Не знам разликата между имунологичните терапии каква е, това е сложна материя и имунолог си определя. Да, Михайлова се премести в Надежда.

# 107
На някого налагало ли му се е да измести часа на биене на инжекция , progestan dex25 , в момента ги бия в 09:00 -21:00 , налага ни се обаче да пътуване до Тунис , няма да ми е комфортно да бия инжекции в самолета , а според пристигането ще са минали 13 часа от предната инжекция. Все още не съм се допитала до лекаря в Истанбул дали няма някаква възможност със смяна с друга алтернатива или може да се бие с час закъснение .След това ще си се продължи с 12 часовата разлика.

# 108
Плюс , минус 1 час не е проблем.

# 109
Някой пътувал ли е с дете, ако няма на кой да го оставим и трябва да дойде с нас какви са вариантите? Има ли проблем да присъства на процедурите с нас? Има ли вариант там някой да го занимава?

# 110
Здравейте! Все още не сме за тази тема, но не спирам да чета, защото всичко написано е от полза. Искам да благодаря на Semirra за информацията за Империал Резиденс и споделените контакти. Наистина е много удобно, наблизо има всичко необходимо, както и в апартамента и е на комфортно пешеходно разстояние от Мемориал.
Все пак да споделя. На дъщеря ми направиха колпоскопия, от която излезе CIN II и III. Последва LEEP конизация на шийката с минимално изрязване, но сполучливо и достатъчно, според доктора и патологията. Сега трябва да отиде на контролен преглед и евентуално консултация с инвитро центъра, защото е и с СПКЯ.
Моля, ако има някой с конизация да сподели нормално ли е кървенето да продължава 1 месец. Операцията беше на 08.09. и имаше само 2 дни без кървене. Все още го има и то обилно.
Три пъти ни сменят дата и час за прегледа. Малко ми е несериозно това. Свързано е с резервации, отпуски, организация на пътуване.
И моля, как комуникирате с лекуващия лекар? Ние сме само чрез координаторката, което е крайно неудобно. На някоя от вас дават ли информация за контакт лично с лекуващия ви лекар?

# 111
  • София
Здравейте! Все още не сме за тази тема, но не спирам да чета, защото всичко написано е от полза. Искам да благодаря на Semirra за информацията за Империал Резиденс и споделените контакти. Наистина е много удобно, наблизо има всичко необходимо, както и в апартамента и е на комфортно пешеходно разстояние от Мемориал.
Все пак да споделя. На дъщеря ми направиха колпоскопия, от която излезе CIN II и III. Последва LEEP конизация на шийката с минимално изрязване, но сполучливо и достатъчно, според доктора и патологията. Сега трябва да отиде на контролен преглед и евентуално консултация с инвитро центъра, защото е и с СПКЯ.
Моля, ако има някой с конизация да сподели нормално ли е кървенето да продължава 1 месец. Операцията беше на 08.09. и имаше само 2 дни без кървене. Все още го има и то обилно.
Три пъти ни сменят дата и час за прегледа. Малко ми е несериозно това. Свързано е с резервации, отпуски, организация на пътуване.
И моля, как комуникирате с лекуващия лекар? Ние сме само чрез координаторката, което е крайно неудобно. На някоя от вас дават ли информация за контакт лично с лекуващия ви лекар?
Комуникирам със лекаря чрез моята координаторка.Обаждам се на нея и тя се свързва веднага с лекаря.Ако някой има нужда от контакт за връзка+359885384488 +905347474488 Палаз Медикъл
Колкото до цветната снимка аз я направих след първият преглед в Мемориал.После не са ме карали да правя друга.Имах терапия преди трансфера със инджекция золадекс професорката ми я изписа.Консултирах се едновременно с нея и др.Калчев.И тази инжекция се намира трудно,дори и в Турция, но моята координаторка ми я поръча от една аптека и ми я донесоха направо в болницата

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 12:49 от leo 18

# 112
Здравейте, момичета. Днес пътуваме към Турция- утре ни е прегледът на 5-ти ден от стимулацията. Резервирах апартамент за 5 нощувки. Въпросът ми е, има ли риск(на някой, ако му се е случвало)  утре да кажат, че нищо не става, няма да има пункция и да си ходим. Това не съобразих да допусна преди да резервирам. Имам още няколко часа за безплатна корекция на резервацията.
Благодаря:heart:

# 113
На мен това ми се случи при първият ни опит в Бахчеджи , но беше след пункция , имаше само една яйцеклетка която не се оплоди . Аз бях заплатила нощувки в хотел през експидия и не ни ги върнаха. Ако сте заплатили директно на собственика , а не онлайн може и да ви върнат някаква сума , ако се наложи. Последното ни посещение беше през септември , тогава буквахме ден за ден , но и ние започнахме този път цялата процедура там , а не в София , остахме 7 дни , два преди пункцията , и ден след трасфера , днес ми е 10 ден след трасфер на 2 тридневни емриона и ми престои кръвен тест в Понеделник . Пожелавам Ви успех и най- пухкавият резултат !!!

# 114
Здравейте, най-добре е ден за ден да се запазва хотел. Според моят опит, там отлагат процедурата ,когато не са оптимални условията , на мен лично няколко пъти ми се случи при стимулация ( което го казвам ,като плюс, разбира се 😀). Успех!

# 115
  • София
Здравейте, момичета. Днес пътуваме към Турция- утре ни е прегледът на 5-ти ден от стимулацията. Резервирах апартамент за 5 нощувки. Въпросът ми е, има ли риск(на някой, ако му се е случвало)  утре да кажат, че нищо не става, няма да има пункция и да си ходим. Това не съобразих да допусна преди да резервирам. Имам още няколко часа за безплатна корекция на резервацията.
Благодаря:heart:
Винаги има някакъв риск ,но мислете позитивно.Всичко ще е наред и ще имате сполучлив финал

# 116
  • на земята
Здравейте,искам да помогна на своя близка.Бихте ли споделили за проф.Кахраман в Мемориал клиниката.Тя ли следи стимулациите и тя ли прави трансфера,ако миже малко повече инфо да ми дадете преди да се насочим и запазим час.
Много благодаря

# 117
  • София
Всички стимулации се следят изкъсо от професорката,независимо при който доктор сте.Събират се всеки ден и обсъждат стимулациите на пациентите.Ако желаете може да се свържите с моята координаторка  тя ще Ви съдейства за всичко свързано с процедурата.Запазване на час,безплатен трансфер от автогара/летище до хотела  Ви.Закупуване на лекарства и запазване на хотел+359885384488 +905347474488 Палаз Медикъл
На мен проф.ми направи трансфера

# 118
Здравейте,
Тъкмо излизам от преглед. От двата, само единия фоликул се развива. За сега изглежда много добре. Решихме да продължим. Така или иначе за вбъдеще не се очертава производство на "дузини" фоликули..
Моля някой да ми обясни, при намален резерв и при такъв малък брой1-2,3 антрални, каква е функцията/файдата от блъскане с Гонал и  перговерис. Имат ли някакъв друг принос, освен да накарат да се развият повече от 1 фоликул? В началото още ми казаха, че не ми е вариант на естествен цикъл( имам 20-тина пункции на естествен в Бг). Явно тези лекарства вършат и друго.
И някой успял с едно от едно?  Heart

# 119
Здравейте,
Тъкмо излизам от преглед. От двата, само единия фоликул се развива. За сега изглежда много добре. Решихме да продължим. Така или иначе за вбъдеще не се очертава производство на "дузини" фоликули..
Моля някой да ми обясни, при намален резерв и при такъв малък брой1-2,3 антрални, каква е функцията/файдата от блъскане с Гонал и  перговерис. Имат ли някакъв друг принос, освен да накарат да се развият повече от 1 фоликул? В началото още ми казаха, че не ми е вариант на естествен цикъл( имам 20-тина пункции на естествен в Бг). Явно тези лекарства вършат и друго.
И някой успял с едно от едно?  Heart
Аз бях с три, като от тези три само едно ембрионче беше с отлично качество. Сега спи в кошарата си. Стискам палци и при Вас да се случат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт