Клиники в Истанбул- тема 20

• 20 633
  • 487
  •   1
Отговори
# 195
Пътуваме с лична карта. Изследванията, което е на кирилица, с молива отгоре върху листа превеждам сама. Свидетелството обикновено, на български, пращаш снимка на оригинала и държиш в теб за всеки случай там.
Аз се следих при Калчев за трансфера - не е от днес за утре пътуването, а е за след 6 дни като насрочат тригер инжекцията.
За стимулацията е от днес за утре.
За нас с колата беше идеално, не е самоубийство - оставяш я на паркинг и не я пипаш докато си там. Но ясно, че всеки има предпочитание.
Вижте си за котката какви документи трябва за изнасяне в чужбина. Знам, че искат обезпаразитяване от последната седмица и някаква бележка, та трябва да се предвиди.

# 196
Пътуване с кола изобщо не е самоубийство. Виж, пренасяне на животно през турската граници вероятно е

# 197
Здравейте, момичета
На мен ми предстои стимулация в Мемориал в края на месеца. Аз също съм пациент на Д-р Калчев от скоро и се надявам преди трансфер да мога да ходя на прегледи в неговата клиника, защото други адекватни варианти май нямам.

Интересно ми дали някоя от вас е ходила в Турция или конкретно Мемориал и преди самия трансфер, т.е изцяло прегледите да са били там и като сте готови за трансфер направо ви викат. Знам, че е пак едно висене и пътуване, но пък си наблизо за реакция. Ние пътуваме със самолети, просто няма как с кола. Много ми е притеснено как ще стане това пътуване от днес за утре като се наложи Sad
За свеж трансфер ли питате или за ЗЕТ?

# 198
Здравейте, аз съм в Мемориал и направих прегледите на 2 и 10 ден от цикъла в България, а за следващите прегледи преди самия ЗЕТ отидохме там. Бях на естествен цикъл и настройката е доста фина така да се каже и това беше добър вариант. Имах 2 прегледа там и планирахме час на постовяне на овитрел и самия ЗЕТ. Прибрахме се на следващия ден след ЗЕТ с кола. За сега всичко върви добре 🙂
Здравейте, момичета
На мен ми предстои стимулация в Мемориал в края на месеца. Аз също съм пациент на Д-р Калчев от скоро и се надявам преди трансфер да мога да ходя на прегледи в неговата клиника, защото други адекватни варианти май нямам.

Интересно ми дали някоя от вас е ходила в Турция или конкретно Мемориал и преди самия трансфер, т.е изцяло прегледите да са били там и като сте готови за трансфер направо ви викат. Знам, че е пак едно висене и пътуване, но пък си наблизо за реакция. Ние пътуваме със самолети, просто няма как с кола. Много ми е притеснено как ще стане това пътуване от днес за утре като се наложи Sad

# 199
Ние пътувахме с кучето ни. Винаги сме минавали през ветеринар преди това - ваксини, хапчета, регистрация на приложените медикаменти в паспорта. Не сме имали никакъв проблем при преминаването - вместо два, показвахме три паспорта 🙂

# 200
Здравейте, аз съм в Мемориал и направих прегледите на 2 и 10 ден от цикъла в България, а за следващите прегледи преди самия ЗЕТ отидохме там. Бях на естествен цикъл и настройката е доста фина така да се каже и това беше добър вариант. Имах 2 прегледа там и планирахме час на постовяне на овитрел и самия ЗЕТ. Прибрахме се на следващия ден след ЗЕТ с кола. За сега всичко върви добре 🙂
Здравейте, момичета

Супер звучи, мисля и ние да направим нещо такова и там да направя един-два прегледа и да правим трансфер. Но да не избързвам, да видим какво ще стане с ембрионите първо 🤞🏻

И да, за ЗЕТ става дума, вероятно началото на следващата година Simple Smile ще видим какво ще кажат лекарите

# 201
Здравейте,

Извинявайте ако вече е коментирано в темите, но ми е необходимо да закупя от тези ампули -изрично ми казаха да са турски.
Случвало ли ви се е и от къде ги купувате, когато сте в България.

Благодаря предварително.

# 202
Oт този сайт: verutol.net
Стигат за 3-4 дни.

# 203
Момичета, на мен също ми предстои ЗЕТ.
Може ли да ме ориентирате какви пари трябва да се приготвят? Знам, че интралипида е около 600 евро, и по последни справки тук за трансфера се доплаща 720 евро, но не знам след това медикаментите колко струват, нито дали нещо допълнително ще измислят.

# 204
Ако имате замразени ембриони и не сте платили за съхранението им трябва да се плати преди трансфера. Също лекарствата не са много скъпи, зависи какво ви изпишат. Прогестерон 200 мг излиза по 17-18 лв последно го гледах през сайта. Може да си вземете 500-600 лв в повече за ваше спокойствие. Също ако ще прилагате клексан/оксапар/енокс може да се запасите от там, аз така направих, тъй като започнах клексана от следващия ден след трансфера. Общо взето това са парите, които ви трябват и според зависи колко ще останете и с какво ще се връщате пари за гориво и за хапване ще са ви необходими.
Може ли да ме ориентирате какви пари трябва да се приготвят? Знам, че интралипида е около 600 евро, и по последни справки тук за трансфера се доплаща 720 евро, но не знам след това медикаментите колко струват, нито дали нещо допълнително ще измислят.

# 205
Ако имате замразени ембриони и не сте платили за съхранението им трябва да се плати преди трансфера. Също лекарствата не са много скъпи, зависи какво ви изпишат. Прогестерон 200 мг излиза по 17-18 лв последно го гледах през сайта. Може да си вземете 500-600 лв в повече за ваше спокойствие. Също ако ще прилагате клексан/оксапар/енокс може да се запасите от там, аз така направих, тъй като започнах клексана от следващия ден след трансфера. Общо взето това са парите, които ви трябват и според зависи колко ще останете и с какво ще се връщате пари за гориво и за хапване ще са ви необходими.
Много благодаря!
Хем ги питах днес преводачките и нищо не ми казаха за замразените ембриони.
Имате ли представа колко струва, не знам точно как го калкулират.

# 206
В Мемориал съхранение за 5 години е 1100 евро :/
За година по-малко.

# 207
Ние август месец платихме 1500 € за 5 години за 3 сламки за Мемориал. Но имаше актуализация на цените така, че утре може пак да ги притесните. Макар, че често казват ембриолозите ще кажат колко и какво са замразили, но аз се водех по първия лист с цените който ни бяха изпратили.

# 208
Еха, цените за замразени ембриони поскъпват всяка година, че и по-често дори....
При мен трансфера беше с естрофем и прогестерон(кринон гел). От Турция се запасих с голямо количество кринон гел, понеже беше по-евтин там. Също за всеки случай бях купила една кутия прогестан инжекции.

# 209
Здравейте ,
Пиша с молба към някоя от вас, която в момента е в Турция и ще се прибира тези дни.

Имам нужда от едно лекарство, ще си платя предварително по банков път или револют.
Също, ако пък някой е в Мемориал, от там биха могли да ми го изпратят по пациентка.

Моля пишете ми на лично, ще съм ви много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт