Клиники в Истанбул- тема 20

• 13 885
  • 339
  •   3
Отговори
# 240
Чувствам се поддута от вчера, тежи, и някак си наболява 18 мм.ми единствено яйце. Чак утре по обяд имам преглед. Успокоявам се, че е голямо към 20 мм., и е там, иначе нямаше е тъй. (напомня ми за 3,5 см.кисти мои фоликулярни преди 22 г.кога си ги отглегдах 2-3 мес.и с лекарства или от самосебе си се пукаха Sad
  Дали ще стигне до изваждане/пункция??
Докторът вчера каза "Голдън Ая" (златното яйце). Другото (вторият фоликул) го няма вече. Къде отива?
 Днес лежя цял ден. Довечера ще бия и Мериоферт, освен Сетротайд, а вече нямаляме дозите на сутрешния Гонал-Ф.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 15:12 от izina

# 241
Момичета, някой тези дни в Мемориал?
Има ли голямо чакане за първоначалните прегледи или спазват часовете? На нас ни предстои другата седмица Simple Smile
Също може ли информация къде може да се паркира пред болницата?

# 242
Под болницата има паркинг, но е малко мисията не възможна намирането на място там. От горна страна на болницата на 10 мин пеша има магазин Perpa с голям паркинг, който приспада престоя от HGS стикера.
[ quote author=Еeooss link=topic=1815324.msg50431903#msg50431903 date=1762526387]
Момичета, някой тези дни в Мемориал?
Има ли голямо чакане за първоначалните прегледи или спазват часовете? На нас ни предстои другата седмица Simple Smile
Също може ли информация къде може да се паркира пред болницата?
[/quote]

# 243
Чувствам се поддута от вчера, тежи, и някак си наболява 18 мм.ми единствено яйце. Чак утре по обяд имам преглед. Успокоявам се, че е голямо към 20 мм., и е там, иначе нямаше е тъй. (напомня ми за 3,5 см.кисти мои фоликулярни преди 22 г.кога си ги отглегдах 2-3 мес.и с лекарства или от самосебе си се пукаха Sad
  Дали ще стигне до изваждане/пункция??
Докторът вчера каза "Голдън Ая" (златното яйце). Другото (вторият фоликул) го няма вече. Къде отива?
 Днес лежя цял ден. Довечера ще бия и Мериоферт, освен Сетротайд, а вече нямаляме дозите на сутрешния Гонал-Ф.
Успех! Някои жени много силно ги усещат фоликулите като станат по-големи, други - не. Това мисля, че е нормално.

# 244
Къде мога да пусна изследванията за тромбофилия? Изглежда не във всяка лаборатория ги правят?

# 245
Ако сте от София в Геника, за генетични изследвания това е най-добрата Лаборатория.

# 246
Къде мога да пусна изследванията за тромбофилия? Изглежда не във всяка лаборатория ги правят?

Аз направих всичките в Рамус. От Мемориал също ми бяха назначени.

# 247
Тромбофилия най-добре в Геника при възможност. Правят се там селектираните.

# 248
В София, може да си пуснете и в националната генетичната лаборатория в Майчин дом. Там са и  по -евтини от Геника.

# 249
Здравейте!

Когато се отива за започване на процедура в Мемориал, изискват ли превод на свидетелството за брак или е достатъчен само оригиналът?

И също: ако някой е пътувал през граница с дете без бащата, изисква ли се превод на декларацията за съгласие?

Благодаря ви Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 17:01 от Al-123

# 250
Относно свидетелството за брак - само оригинал показвате.

# 251
Аз да питам. Минах през две стимулации в България, но тази в Турция ми разказва играта. След стимулацията имам големи пъпки, особено имах една на края на ареолата и се потя много. Цялата ми коса от няколко дни става мокра, лице, подмишници потни. Много ми е горещо. Имало ли сте такива "подаръци" от стимулацията?

# 252
Не, нито в Бг, нито в Турция. Всяка жена е различна, всеки цикъл е различен. Не казвате и с какво са ви стимулирали. Но никога не се знае.

# 253
Аз определено не се чувствах добре по време на стимулацията и след нея ендомитриозата ми се обостри, но не съм имала подобни симптоми.
Задължително говорете с Вашия лекар и/или с координаторите, ако използвате такива.

Аз да питам. Минах през две стимулации в България, но тази в Турция ми разказва играта. След стимулацията имам големи пъпки, особено имах една на края на ареолата и се потя много. Цялата ми коса от няколко дни става мокра, лице, подмишници потни. Много ми е горещо. Имало ли сте такива "подаръци" от стимулацията?

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 22:51 от Меркулина

# 254
Здравейте момичета, планирам пътуване за втори трансфер след месец - два, но не си спомням дали трябваше да започна да си бия прогестерон 3-4 дни преди трансфера (ако е така бих искала да поръчам на приятелка да ми вземе турския). Може ли малко информация как протичаше откъм лекаства? Искам да се запася с необходимото и да ми е по-спокойно да започна (последния ми трансфер беше преди близо 4 години:)).

Общи условия

Активация на акаунт