Клиники в Истанбул- тема 20

• 1 898
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Доктор Тургут също приема хистероскопиите направени от доктор Калчев. Доволна съм и от двамата, също от Чучумишев и доктор Тончев 🤗

# 16
Благодаря! Аз нямах предвид следене на бременността, а подготовката за стимулацията или трансфера.

Доктор Калчев не следи бременност. Аз лично успях при доктор Тургут/сама си го избрах/, иначе доктор Калчев препоръча Турция без значение от лекаря. Ние така или иначе казахме, че ще правим следващите процедури в Турция, защото в България нямаме шанс. След това се следих при доктор Чучумишев. Пожелавам Ви успех! 🤗 Моят случай беше много тежък и в клиниката много се зарадваха на успеха ни. Тогава казах, че сме успели при доктор Тургут. 😊
Чувам и добри отзиви за доктор Бакър, много трябва да внимавате кой лекар избирате, а не да се водите по самата болница.

# 17
Няма да ви зареже Калчев независимо от избора ви на лекар Simple Smile

# 18
Здравейте,
Планираме кога да започнем стимулацията в Мемориал и ме притеснява единствено това, ако вторият ден от цикъла се падне в събота или неделя – отлагат ли процедурата за следващия цикъл или могат да направят преглед и да започнат стимулация и през уикенда?
Ще съм благодарна ако някой сподели от своя опит

# 19
Правят преглед събота. Ако се падне за неделя, може да ви прегледат понеделник, което е трети ден и пак е ок.

# 20
При мен се падна днес 3ти ден събота и днес ми беше прегледа. Предупредиха ме само, че в неделя не записват часове за стартиране на стимулация. Т.е. ако беше неделя явно щеше да се отложи.

# 21
Ако се е падало неделя трети ден сте щели да отидете на втори ден събота на преглед. Ако неделя е втори ден - понеделник трети ден преглед.

# 22
При мен е малко по-сложен случай и няма как да пусна изследвания първи ден и на втори ден да съм в Турция, затова само трети ден е вариант. Но теоритично е така както го казваш 😊
Ако се е падало неделя трети ден сте щели да отидете на втори ден събота на преглед. Ако неделя е втори ден - понеделник трети ден преглед.

# 23
  • София
Момичета, цветната снимка в Турция може ли да е когато съм в цикъл?

# 24
Не. Първи чисти дни преди овулация. След овулация само ако сте се пазили.

# 25
Здравейте, цветната снимка в Ехомар е 9000 лири.

# 26
Запис и от мен в новата тема. Успех на всички момичета 🍀

# 27
Постоянно вдигат цените - април беше 7500 турски лири…
Момичета малко извън темата, но къде се храните около Елм хотел? Всеки ден ям в дюнерджийницата на търговската улица и ми писна вече 😅
Здравейте, цветната снимка в Ехомар е 9000 лири.

# 28
Момичета, а как процедирате - пускате в България хормони и минавате преглед на ден 2, за да знаете, че всичко е наред и заминавате същия ден за Турция, за да сте там на ден 3?
Може въпросът ми да е глупав, но се опитвам да се ориентирам как се случват нещата Simple Smile

# 29
Пускате изследвания на ден 1 и ако можете минавате преглед. На ден 2 или 3 вече трябва да сте в Истанбул на преглед. Въпросът ви изобщо не е глупав, аз не бях разбрала правилно и пуснах изследвания на ден 2. После нямаше как да стигна до Турция от днес за утре и си пропуснах месеца. След това 3 месеца ФСХ ми беше висок за започване на стимулация, чак този месец е в нормата и ми записаха час. Затова глупави въпроси няма в тази стресова ситуация, в която сме поставени.
Момичета, а как процедирате - пускате в България хормони и минавате преглед на ден 2, за да знаете, че всичко е наред и заминавате същия ден за Турция, за да сте там на ден 3?
Може въпросът ми да е глупав, но се опитвам да се ориентирам как се случват нещата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт