Клиники в Истанбул- тема 20

• 13 932
  • 340
  •   1
Отговори
# 300
При мен половината ден отиде в тази среща. Имаха готовност и да ме транспортнират с бус за цветна снимка след срещата.
Момичета, при записване за първичен преглед в Мемориал, колко време се чака за час и бързо ли отговарят координаторите? Дават ли сутрешни часове или следобедните в колко са най-късните? Колко време на продължителността на прегледа? Интересува ме, тъй като запазих вече на още едно място, но там ми дадоха час в 12.00. Чудя се ще може ли да се съчетаят в един ден.

# 301
По-добре да се остави друг ден за Мемориал изцяло. Ако работите през координатор, той може да координира и на двете места нещата, за да няма застъпвания. Отделно спермограма на мъжа може да се направи в деня на прегледа в Мемориал. И вече цветна снимка при вас... в деня на другия преглед?

# 302
Относно първичния преглед в Мемориал със сигурност е хубаво да си отделиш 3-4 часа и да си абсолютно спокойна ,а не напрегната че имаш следваща среща.
Също така ако нямаш записан час за първичен преглед възможно да чакаш и 2-3 седмици възможно е и след няколко дена да те вмъкнат в графика.  Зависи дали държиш да е при конкретен специалист или просто първичен преглед в Мемориал при който и да е.

# 303
Извинявам се за въпроса, защото съм сигурна, че бях чела някъде из форума, но в момента на мога да се сетя и да го намеря...
Сключихме брак и сменям фамилия, и понеже се очертава в следващите дни да пътуваме до Турция за започване на процедури, няма да сменям сега документи. Знам, че има срок от 30 дни, но не мисля, че ще се впиша в него. Има ли проблем на границата? Могат ли да ми откажат влизане в Турция заради невалидни документи? (ако срокът е изтекъл и не съм сменила документите)

# 304
Ако акта за брак вече е внесен, ще ви направят проблем още на отиване. Поне на мен ми казаха така още през 2021 г и си изкарах с бърза поръчка нови документи.

# 305
Може да изкарате декларация за идентичност на имената. Винаги трябва да имате няколко копия във Вас в началото.

# 306
Аз поради тази причина не си смених фамилията.

# 307
  • София
Аз също не си сменим фамилията. Не ми се рискуваше и с това да се занимавам на фона на всичко останало.

# 308
Извинявам се за въпроса, защото съм сигурна, че бях чела някъде из форума, но в момента на мога да се сетя и да го намеря...
Сключихме брак и сменям фамилия, и понеже се очертава в следващите дни да пътуваме до Турция за започване на процедури, няма да сменям сега документи. Знам, че има срок от 30 дни, но не мисля, че ще се впиша в него. Има ли проблем на границата? Могат ли да ми откажат влизане в Турция заради невалидни документи? (ако срокът е изтекъл и не съм сменила документите)

Миналата година когато сключихме брак, след два дни трябваше да пътуваме за Турция, като сключихме брак във вторник в 14:00 и на другия ден отидох  за нови документи. Добре, че нещо ме бурна да кажа, че ще пътувам за Турция фактически в четвъртък и жената ми каза няма как да пътувате паспорта ви вече е невалиден. Пуснах експресна поръчка за 8 часа, така че влезе ли свидетелството за брак в системата документите ви са невалидни и трябва да ги смените.

# 309
Момичета има ли някой при д-р Игит, в университетската болница Коч? Ако може да споделите мнение, ще бъда благодарна.

# 310
Здравейте момчета след два неуспешни трансфера мисля да се насоча към Истанбул .. В България си подвижен банкомат ..

# 311
Здравейте,
В процес съм на избиране на лекар в Турция. Преди две години правих цветна снимка в Тутракан. На разбираем език....лява тръба запушена, дясна огъната и слабо пропусклива. Бях посъветвана да ги махна, но нещо ме бутна да откажа. По ред причини...чак две години по-късно, вчера, направих цветна снимка в Турция. Ами, можете да си представите реакцията ми, като прочетох....две нормално пропускливи тръби, естествен цервикален канал, маточна кухина в естествена форма и размер, без установени патологични находки.
Процедурата беше в Ехомар, абсолютно безболезнена. В Тутракан ме посъветваха да избера упойка, защото е щяло да бъде много болезнено.

# 312
Здравейте

Случайно някой да има овитрел или знае къде може да се закупи в Бургас или ближайшиете градове? Търся по аптеки но няма в наличност

Благодаря предварително 🙏🏼

# 313
Здравейте

Случайно някой да има овитрел или знае къде може да се закупи в Бургас или ближайшиете градове? Търся по аптеки но няма в наличност

Благодаря предварително 🙏🏼
Проверете в аптеки Фрамар.
Обадете се предварително на телефоните на аптеките в интернет, където са обявени.
Ако нямат, ги питайте в коя аптека имат в наличност и така........

# 314
Имам организационни въпроси за стимулацията.
С какво пътувате до Турция?
Как си запазвате хотел, знаете предварително датата и запазвате или чакате да ви дойде и в последния момент? Всичките дни ли плащате, ами ако нещо се обърка и няма стимулация. Кои хотели, къщи за гости ползвате? Къде паркирате ако сте с кола.
Какво ядете, къде? Някой беше писал назад в темата, че има само дюнери.
Кога идва партньора ви, от началото ли е с вас или идва на по-късен етап?
Има ли някакви паркове, някъде където да се разходи човек в околностите на болницата/хотела.

Общи условия

Активация на акаунт