Магазини Pepco 16

• 58 018
  • 598
  •   1
Отговори
# 390
Зависи. Някои етикети много лесно се махат, други могат да ти скъсат нервите. На чаши и чинии не съм попадала на лепкави етикети. След ремонта си правих нова организация на жилището и накупих много пластмасови кутии с различни еазмери. От най-големите за дрехи и препарати под мивката до сравнително малки за чекмеджета. Тия кутии ми разказаха играта. Всяка имаше по 2-3 етикета, някои се махаха сравнително лесно, но имаше и изключително лепкави. Тия, с информацията на български са най-ужасни. Или - купила съм си мъничко цвете от Лидл в декоративна метална лейка, по-малка от 10 см. Е, на тая лейчица, най-отпред е залепен изключително лепкав етикет с цената. Махнах го накрая, остана петно, там където съм търкала. Да ти се отще и от цвете, и от лейка.

# 391
Оо, аз май на евтините свещи в чаши съм се мъчила да им махам лепкавото отдолу. Сега се сещам, че и аз се ядосах с нещо, но не помня с кво.
Ма скоро на гадни техни етикети не съм попадала.
Аз се ядосвам на етикетите върху опаковката, които не могат да се махнат, а искаш нещото да го дадеш на някой или подариш.

# 392
Морковелка, аз свещите си ги държа с лепенките отдолу, не ми пречат. Само, ако реша да използвам стъклената чашка след като изгори свещта, само тогава махам етикета.
Но лепкави етикети по видимите повърхности са адски дразнещи.

# 393
Малко лимони:

# 394
Лепкави етикети се махат лесно с мазно например олио. Лепилото се маха без остатък. В работата си съм махала етикети и със спрей, но миришеше силно на ацетон. Не помня какъв беше.

# 395
  • Пловдив
Здравейте, днес и аз се занимавах с тези лепкава етикети от едни чаши, които купих от Пепко вчера. Отлепих етикетите, но остана  залепнал тънък слой хартия. Излях върху него малко олио и поседяха така около час, след това минах с гъба, остананалите малки частици доизстъргах с нокът. Видимо всичко падна, но като мина с пръст, пак се усеща някаква минимална лепкавост, която ме дразни и утре смятам да поставя чашите в съд с вода с малко веро да поседят и после пак с гъба. Две вечери ще се разправям с лепкави етикети, голяма досада. Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 мар 2026, 17:09 от marzeliva

# 396
Днес взех на детето тениски по 1 евро и 1,40 евро. Пуснали са и много приятни памучни къси панталони за 5 евро. За големите момчета говоря, но сигурно ще има и при малките. за мен си взех от моделите за големи момичета широк панталон от лиосел за 9 евро. Но мисля, че идват малко дълги. Иначе материята е страхотна, който е ползвал лиосел - знае. Той обикновенно е по-скъп от памучните дрехи. В жегите държи прохладно. Много съм доволна. Simple Smile

# 397
Тези дни гледах в тик тока рекламираха колекция с череши. Ходих в Пепко нямаше никакви неща с череши. Нямаше и с лимони. Тези дни пак ще проверя. Дано дойде и колекцията с черешите, че ми харесаха доста неща.

# 398
  • Пловдив
Аз тия лимонки отнесох оня ден...

# 399
  • Пловдив
Последното чиния ли е ?

# 400
  • Пловдив
Последното чиния ли е ?
купа е...

# 401
A от какъв материал е, особено външната част?

# 402
При нас има череши, рози, лимони. Каквото ти душа иска.

# 403
  • Пловдив
A от какъв материал е, особено външната част?
май бамбук...не знам. Като дърво е. Мисля е за фруктиера по скоро.

# 404
При нас има череши, рози, лимони. Каквото ти душа иска.

А къде е това, защото аз в Бургас никъде не открих чиниите с лимони Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт