Магазини Pepco 16

• 50 576
  • 539
  •   1
Отговори
# 405
Вчера си бях в родния град и такива намаления набарах за малката госпожица. Блузи,клинчета,рокли за по 0,70-0,80 €. Имаше и лимони и ягодки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 406
Дървената купа я гледах в каталога на Пепко. Не ми се рови пак, но мисля, че беше мангово дърво. На мен ми е по-странно от какво е вътрошната част, стои ми като хартиен тапет

# 407
Отвътре е като пластмаса, някакво пвц покритие, гладко и лъскаво. Но какво като е красиво и няма да се вижда от съдържанието.

# 408
  • София
В Джъмбо гледах такива купи. Мислех да си взема, но още в магазина това покритие се беше отлепило и се отказах.

# 409
И в Кик ги има. Симпатични са, но заради пластмасовата част вътре не съм си купила, ако бяха стъкло щеше да е много хубаво.
Череши заредени мисля, че и аз видях вече заредени в пловдивските магазини.
Серията с лимоните със сигурност ги има вече.

# 410
  • София/Севлиево
Отидох днес до единия ни магазин да видя лимонената колекция-почти нищо нямаше.Продавачката каза,че са я изкупили почти веднага след зареждането...Череши пък изобщо не видях...

# 411
Някой може ли да покаже нещо с череши? И при нас не видях много неща с лимони - имаше някои симпатични неща, но нищо не ми трябва.

# 412
# 413
Череши:

И още нещо:

Взех си тези чаши, за да ги ползвам за сладолед:

# 414
Много ми харесаха свещите във високите сини чаши (и заради чашите), но се въздържах.😊
От тези чаши за сладолед не видях при нас. На каква цена са?

# 415
От тези чаши за сладолед не видях при нас. На каква цена са?
Те се водят "коктейлни чаши" (макар че на етикета пише, че са за сладолед 😊). При стъкларията са. При нас ги има от поне 2 – 3 седмици. Цената е 1,30 € (2,54 лв.).

Скрит текст:

# 416
Благодаря!
Етикетът ме подсети, че в магазина видях продукт все още с етикет 4 евро/6 лв. На касата каква цена в евро би излязла (нали уж от цената в лв трябва да превалутират)? Учудвам се, че още има продукти с такива етикети - в края на годината имаха залепени стикери отгоре с превалутираната цена. Ако цената в лв/евро беше идентична - ок, ама тук са си 2 лв разлика в цената.🤔 Да не каже някой сега как българският лев вече го няма като валута.😃 Тогава защо не са сложили по един стикер върху цената в лв, за да го заличат, щом няма да има превалутиране, а директно нова (по-висока) цена в евро?😉

# 417
Ще виждаш сигурно на етикета и цена в лев до момента, в който имаме двойно обозначаване. Като то отпадне, който месец беше повече няма и да виждаш левове стойност на етикета. Сега е само формалност.
Продукта ще струва 4 евро предполагам, а може и да е 3 и нещо, ако в системата кода си е стар и е до изчерпване. Няма как да знаем колко е, аз няколко пъти подред купувам неща с закръглени цени например на 1.30 по етикет, а на касовата излизат 1.26 евро например. Онзи ден купих по етикет 51 цента, а на касова 65 цента.

Тези чашки за сладолед ги има в постоянен асортимент. Периодично само май им сменят облика, даже по едно време бяха 2 вида. Аз така и не реших кои да си купя и още не съм. Едните пак бяха така с релеф,  а другите май гладки. Исках ги за бисквитена торта, грис и кремчета от този сорт. Едните май ми се виждаха малки, а другите по-големи май ми бяха по грозни.

# 418
Не ми пречи да виждам двойното обозначаване, а значителната разлика в цената между лв/евро.🙂 Не е и редно на каса  да излиза по-висока цена. И моите съмнения са, че на касата вероятно ще излезе цената в евро, затова и не купих продукта.
Тези чаши за сладолед не мисля, че са подходящи в тях да се изливат горещи кремчета. Или поне аз не бих, ако не пише на опаковката до каква температура издържат.

# 419
Аз издирвам поставката за салфетки и чинийките с лимони, днес съм обиколила 5 магазина Пепко в София и ги няма. Някой някъде да ги е виждал?
Продавачките не можели да проверят в кой магазин са налични.

Общи условия

Активация на акаунт