Магазини Pepco 16

• 65 394
  • 663
  •   5
Отговори
# 660
И аз имам такава от миналата година, досега не съм я използвала, но ще поправя тази грешка.

# 661
Аз белачката я имам. Но не съм я ползвала тази за лентите, а другата нещо не ми пасна. Днес пак минах за платото с капака, ама в нашето пепко няма. Не знаели дали ще получават да съм минавала всеки ден. Виждали ли сте ги при вас? На мен ми трябва за кекс, че често правя и така ми изсъхва. Няма да го слагам в хладилник. Пишете при вас дали ги има вече ако ги има да проверя в пепкото в съседния град.

# 662
И аз гледах за това плато. Исках да го купя за подарък. Имаше обаче много кашони с нова неизкарана  стока, но утре немога да ида да проверя.

# 663
Все забравям да пиша и за тези тигани:
Скрит текст:

Друга снимка не намерих в интернет. Взех уок и един обикновен, сууупер се държат засега. Лекички са и не са мръднали. Доста по-добре са от Брио-то на този етап откъм издръжливост на покритието и поддържане.

За сметка на това, чашите от пепко са пъъълен боклук, поне едни от коледната серия. Онзи ден подреждах шкафа и едната е ... ръждясала.

А спрей мопът да не е изчезнал? От доста време го издирвам в различни филиали и не мога да го намеря.

Общи условия

Активация на акаунт