Магазини Pepco 16

• 67 861
  • 702
  •   2
Отговори
# 690
Това е последно купения от мен аромат, в момента е ужасна жега и долавям аромат само около бутилката. Имам голям проблем с високите температури, така че не съм мерило.

# 691
Аз не им бях гледала от много време новите колекции, които показват чужденците.
Днес обаче разрових фейсбук и това плато го показват на 27.08 налично в Полша.
В нашата фейсбук страница преди 5 дни качват снимки.
Ако не са изкупени вече, май тепърва ще ги зареждат в магазините.

Според вас с тази кана дали ще може да се прави айрян?
https://www.facebook.com/share/r/1H88BaaarG/

# 692
В един магазин в София днес видях чаши и други артикули с цветя и смокини - изглежда сякаш сега започват да ги зареждат.

# 693
Това не е ли френска преса за кафе, какъв айран? Казват, че правят хубаво кафе, не съм опитвала

# 694
Да, преса за кафе е 😆.
Аз такова кафе не пия, май и не съм опитвала, но се чудя дали няма да стане и да разбие млякото за айрян.
Всички такива кани с такова предназначение са пластмасови, аз не ги харесвам.

# 695
Ако разбиеш мляко с миксер или пасатор, става на айран дори и без вода. Приятел ме открехна, че така прави таратор без вода. Аз не пия айран, но сега заради  медицинска диета ям кисело мляко с ниска масленост и съм учудена колко хубав вкус има. Няма го оня нишестен вкус и консистенция на малеби, който е на високите проценти млека.

# 696
Идвам да зарадвам бургаските почитателки на подносите със смокините! 😝 Тичайте към магазина на обновената Била до Елкабел. Само два са 😉

# 697
Смокини не виждам. Не са ли цветя? Дори листата не наподобяват смокините.

# 698
Има смокини, цветя и нар. В сайта също е показан така.

# 699
Аз днес пак ходих. Няма го в нашето пепко. То си е единствено за града. Казват, че не знаят дали ще го получат изобщо. Може ли някой, който взима за себе си да вземе и един на мен и да ми го изпрати? Ще си платя всичко/и подноса и куриера./

# 700
Да се похваля, че току що си купих от подносите със смокини. Гранд Мол Варна, има достатъчно, два рафта бяха заредени. Трябваше два пъти да обиколят, докато ги видя, но има.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 17:31 от Светкавица

# 701
Охх, дано и в Пловдив да ги пуснат!🙏🏻

# 702
Аз в неделя ще пътувам за София. Дано се включи някой с информация за някое пепко в София за да ида и да купя.

Общи условия

Активация на акаунт