Помощ за iphone 13

• 91
  • 3
  •   2
Отговори
  • sliven
Здравейте, дъщеря ми е с iphone 13
Батерията и падна и след като се зареди малко и го включи и изписа  "Изисква се вашия код, когато Iphone се рестартира"  тя си въведе кода с който винаги си отключва телефона.  Съответно не го прие и не можем да го отключим. Телефона  е  купен чисто нов и кода и е същия от самото начало. Не го е променяла изобщо. Та въпроса ми е защо така се случва и да не би да трябва някакъв друг код или как да постъпя?
Ходих по разни сервизи и всички са на мнение че тя си е забравила кода и варианта е да му върнат първоначалните настройки. Няма как 7 месеца да въвеждаш една и съща парола и изведнъж да я грешиш!
Имам  данните на Apple Account и паролата от там  пазя при първоначалната регистрация. Съобщенията също  си пазя в gmail при регистрацията. Качвам снимка на екрана.

Благодаря ви предварително

# 1
Телефонът трябва да се нулира.
Искате ли стъпки как да стане това?

# 2
  • sliven
Телефонът трябва да се нулира.
Искате ли стъпки как да стане това?
Да, искам
Искате да кажете връщане на фабричните настройки?

# 3
Да.

Позволявам си да цитирам чатджипити, но това са стъпките, които да направите.
Не ми се пише толкова, затова мързеливия начин Simple Smile

Стъпки за iPhone 13

1. Подготви:
   •   Компютър (Mac или Windows с инсталиран iTunes).
   •   Кабел за връзка с телефона.

2. Изключи телефона
   •   Задръж страничния бутон + Volume Down, докато се появи плъзгач за изключване.
   •   Изключи устройството.

3. Вкарай телефона в Recovery Mode
   •   Дръж страничния бутон (Power) натиснат, докато свържеш iPhone-а с компютъра.
   •   Не пускай бутона, докато на екрана не се появи иконка на кабел и лаптоп (това е recovery mode).

4. Възстанови iPhone-а
   •   На компютъра ще се появи прозорец (в Finder или iTunes):
👉 Избери Restore (Възстановяване).
   •   Софтуерът ще изтегли iOS и ще изтрие устройството.
   •   Процесът може да отнеме 15–30 минути.

5. Настрой наново
   •   След рестарта ще видиш екрана за първоначална настройка.
   •   Влез с твоя Apple ID и парола, за да активираш телефона.

⚠ Важно: Ако Find My iPhone е включено, ще трябва да въведеш Apple ID и паролата, с които е бил свързан iPhone-ът – това е защитата на Apple срещу кражба.

Общи условия

Активация на акаунт