КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 3 868
  • 100
  •   19
Отговори
# 15
Аз съм изумена, че все още няма нито един ИЗГОНЕН участник. 
Епизодът не беше лош, но доста разхвърлян и небалансиран ми се стори. Не може първо цял епизод да гледаме как се карат Грозденка и Божидара, след това една мисия разхвърляна в няколко епизода (тази с песните) и накрая в друг епизод наведнъж няколко мисии, игри за имунитет, напуснали и завърнали се участници. Все едно всичко се мисли на парче.

# 16
Алпер е направил подкаст с Илиян от този сезон.

Относно анкетата, при въпрос 9 може да използвате и два отговора, ако гласувате с "Не". Има опции и за "По-добре.... еди как си".

"ПодРаста" във въпрос 18 да се чете като "ПодКаста" Grinning Пусти MacBook коректор Grinning

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 23:40 от diziler

# 17
За нещо, което се прави за четвърти път и то с интересни персонажи вътре, предаването е пълен провал.

Чета тук понякога, спрях да гледам преди доста епизоди. Пускам последните два епизода - ми то нищо не се е променило. Презъках ги на втора скорост за десетина минути двата от нямане какво да правя докато чакам доставка.
Наистина слабо изпълнение и пълно разочарование.

# 18
Наистина този сезон нещата са доста зле и то главно откъм продукцията, според мен. Божидара и Лина, че са абсолютно нетърпими, е така, но пък реално около тях поне се завърта нещо, иначе направо не знам какво щяха да излъчват.
Доста семпли мисии и тъпи контра-мисии, каквото и да стане, накрая пак взимат койнове. Предизвестен край, общо взето.
Тъмницата, напълно излишна, след като ти се дават толкова много шансове преди това да се спасиш - щит, гласуване, битка, не виждам защо им е и този елемент.
Битките - скучни. Къде са готините битки в мола, които правиха? Тази във втори сезон, беше брутална. Къде са битките в гората или битки тип ескейп стая? Или тази, в която караха джетове? Дайте нещо по-креативно и динамично. Излезте от този замък.
Предимства - това предимство на Димана реално остана неизползвано. То даваше и прекалено голяма власт, но все пак беше някакъв допълнителен елемент за обръщане на каруцата. Не можеше ли да го отстъпи на някой вътре, за да се запази все пак някаква интрига?
Дори не знам кой искам да спечели този сезон, Алпер ми е симпатичен, но адски много ми напомня на Тото (от Скандау) като поведение. Твърде нагаждащ се и всички са прекрасни, страхотни, невероятни, титани, крале и кралици. Подлизурско е малко.
Биляна по-добре да не беше влизала. Интересен персонаж е, ама нея я няма нон-стоп. Същата история като с Антонио миналия сезон.

И като за финал, този сезон би трябвало да е с най-голям бюджет, съдейки от десетките спонсори, които ни се набиват през 5 минути на екран и многото гледания, които получи трети, а пък въобще не си личи.

# 19
Наистина този сезон нещата са доста зле и то главно откъм продукцията, според мен. Божидара и Лина, че са абсолютно нетърпими, е така, но пък реално около тях поне се завърта нещо, иначе направо не знам какво щяха да излъчват.
Доста семпли мисии и тъпи контра-мисии, каквото и да стане, накрая пак взимат койнове. Предизвестен край, общо взето.
Тъмницата, напълно излишна, след като ти се дават толкова много шансове преди това да се спасиш - щит, гласуване, битка, не виждам защо им е и този елемент.
Битките - скучни. Къде са готините битки в мола, които правиха? Тази във втори сезон, беше брутална. Къде са битките в гората или битки тип ескейп стая? Или тази, в която караха джетове? Дайте нещо по-креативно и динамично. Излезте от този замък.
Предимства - това предимство на Димана реално остана неизползвано. То даваше и прекалено голяма власт, но все пак беше някакъв допълнителен елемент за обръщане на каруцата. Не можеше ли да го отстъпи на някой вътре, за да се запази все пак някаква интрига?
Дори не знам кой искам да спечели този сезон, Алпер ми е симпатичен, но адски много ми напомня на Тото (от Скандау) като поведение. Твърде нагаждащ се и всички са прекрасни, страхотни, невероятни, титани, крале и кралици. Подлизурско е малко.
Биляна по-добре да не беше влизала. Интересен персонаж е, ама нея я няма нон-стоп. Същата история като с Антонио миналия сезон.

И като за финал, този сезон би трябвало да е с най-голям бюджет, съдейки от десетките спонсори, които ни се набиват през 5 минути на екран и многото гледания, които получи трети, а пък въобще не си личи.

Съгласна съм, изглежда малко като Павката и Ицака да са оставили всичко на самотек. Възможно е да се занимават със следващото шоу, което ще започне - Зона Х, но честно казано след провала на къщата, не знам дали изобщо бих го пуснала.

# 20
Не трябваше ли днес да има нов епизод?

# 21
И аз това се чудя.  Никъде нищо не са качили да предупредят, че няма да има.

В канала на Коцето от миналия сезон има видео с Венета и Кико, реагират на песните от този сезон. Не знам дали е позволено да прикачваме линкове.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 21:08 от Бибълс

# 22
И аз това се чудя.  Никъде нищо не са качили да предупредят, че няма да има.
Някой от екипа им е забравил да го качи.

# 23
Ще има ли епизод?

# 24
Ще има ли епизод?
[/quot
Дано да има.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 20:45 от Dimowa

# 25
Не трябваше ли днес да има нов епизод?

Супер несериозно отношение към зрителите. Не е трудно да се качи едно стори като минимум и да кажат.

# 26
И "Ще си кажат" го качваха уж всяка събота, после започнаха да не качват и в същите дни не предупреждаваха нито със стори, нито с ФБ публикация, нищо.  Страхотно отношение към зрителите.

# 27
И "Ще си кажат" го качваха уж всяка събота, после започнаха да не качват и в същите дни не предупреждаваха нито със стори, нито с ФБ публикация, нищо.  Страхотно отношение към зрителите.
До колко знам са заети  с приключването на ЗонаХ. Както и ,че имат екип ,който попринцип отговарял за качването, но там е станало нещо. Да и аз се бях настроила да гледам ама... Миналата година пак имаше такъв случай с пропуснат ден.

# 28
Изгледах подкаста ‘На дивана’ с Андон, понеже се оплакваше от къщата, че не го показвали. Ами няма и защо да го показват, нищо не сме пропуснали, човек който не може да приеме, че не е актуален.

# 29
Грозданка не е мразена защото е ромка, а защото е натегачka и нагаждачка. Как един човек в къщата не я харесва, невярвам всичките да са идиоти. Също така Грозданка трябва да пере чорапите на Влади до края на живота му, защото ако не беше той щеше да сe буди всяка сутрин до Виkтор.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 04:58 от Eg Vernmio 781517

Общи условия

Активация на акаунт