КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 19 945
  • 445
  •   19
Отговори
# 375

Против всякаква форма на булинг съм, ама то просто не се трае това чудо. Щом и Денислава, и спокойния Алпер се ядосаха до такава степен... смятайте за какво чудо иде реч.

Дениславка се видя още от първи ден каква е! Не пада по-далеч от Грозденка…

# 376
Андонвасилпикпукпоследниядазатворивратата превъртя играта от страх, че е на елиминации.
Точно така. След играта в която загуби и осъзна че отива на елиминации, вижда се как в този момент започва неговия упадък/декаданс. От там нататък...
И какво иска да каже с :"говори бе, гледай насам бе, абе боклук, най-много мразя хора дето не се аргументират когато им крещиш"!
Май си имаш по някоя травма от Николчето Василее и взе да си го изкарваш на Грозденка.... Не напъване в чалгата, не снимки със скапания ти Мерцедес, върви към терапия ако не си го изживял защото ето че не можеш да го прикриваш.
И последно, нали хората в началото на стримовете са мислили че си от Филипините или Индия. Ами..... Как да ти го кажа...?

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:00 от Glutenfree

# 377
Скрит текст:
Сериозно ли такива защити на Грозденка? Не виждате очевидното? Най-елементарния пример: днес в епизода излъчиха ретроспекции за Дени, в които се чуват и злобни коментари на Грозденка. После седнала да се жалва “Кога сте видели злоба от мен?”… ами постоянно.
Вие тук избухвате срещу тях, а представете си да си изнервен от обстоятелствата, без удобства от 3 седмици и дразнителят да е срещу теб? Красноречиво е, че само Биляна не изпадна в истерия, защото излиза редовно по работа и не изпитва изолацията.
С удоволствие и аз ще дебатирам с теб на тази тема, макар че по принцип сме обикновено на едно мнение.
Това, което казваш е абсолютно правилно, но основната теза на повечето хора е, че това не е оправдание да се псува една жена, да й се крещи в лицето или да се казва, че ако е била мъж ще я УБИЕШ от бой.
Гледал съм много риалити предавания, с много дразнители, но такова нещо чак не съм виждал.
Колкото и да те е изкарала извън кожата ти просто не можеш да реагира по подобен начин.
После се чудим защо 12-13 годишните се бият и хващат за косите или защо има агресия на пътя и като засечеш някой ти слизат с пистолет или метални тръби. Това си е диагноза на цялото ни общество....колкото и виновен да е човека не заслужава да го пребиеш защото без да иска ти е отнел предимството например.

Грозденка е дразнител, но ако реагират по подобенначин на дразнителите, то те имат и сериозен проблем в тях. Ако реагират по-спокойно определено никой няма да подкрепя и защитава Грозденка и тя не би била жертва.

# 378
За Грозденка сте казали всичко, няма какво да се повтарям, не знам само тия доайени в реалитата там не се ли усещат, че жертвата в повечето случаи е печелившата роля и продължават ли, продължават да я правят по-харесвана…Доста грозни думи срещу нея, да го канселират всичките, барабар с продукцията🙃 Мен ме издразни и Краси и вотът му срещу Лина. По-лошо от лицемерна жена, е мъж, който не може да приеме, че жена не е сексуално привлечена от него. И то си личи, че го прави след като Лина не го сложи в оня списък на мъже, с които би спала, ако е необвързана. И другите мъже са номинирали Лина, но само при него се вижда, че е заради нараненото му его🙃

# 379
Сериозно ли такива защити на Грозденка? Не виждате очевидното?

Не мисля, че някой тук я защитава. Всички сме съгласни, че и тя не е китка за мирисане, въпроса е там, че тя нито веднъж не напсува някого, дори Божидара, с която имаха най- много конфликти. Това избухване на всички срещу един е смешното и че хора, правещи абсолютно същото като нея, я нападат.

# 380
Това че не е избухнала не означава че е по -добра , знае че я снимат и си играе ролята на жертва .. елементарно е ..
Йоана затова си излезе , за да не си почерни хубавото образче, което изгради- не че не би хванала Божидара за косата, просто си играеше  ролята докато можеше .. Винаги има някаква граница, след която вече не може да се преструваш ..Грозданка е high level непукист обаче и неемоционален човек , нищо че реве , при нея всичко си е театър. Не е по-малко злобна или високомерна, осъзнава обаче че е дразнител и извлича ползите .. изключително прикрит човек ..

# 381
Да, горката на всеки синхрон от сополи не можеше да диша и изглеждаше като че всеки момент ще припадне от липса на кислород, очите ѝ бяха по 3 издути и зачервени, но е непукист и неемоционална. Сигурно много ѝ харесва половин милион хора да я виждат в това състояние, нейните близки приятели и роднини. Да я викат в някой филм или сериал направо, всички актьори ще ги сложи в малкия си джоб. Rolling Eyes

# 382
  • софия
Ами, аз си признавам, че няма да успея да издържа на такъв тормоз от 10 човека насреща ми. Предполагам, че ще рева, като магаре и пред тях. Гроздето успява да се сдържи и да не им направи кефа да я видят смачкана. Единствено на синхроните изкарва цялото напрежение. Добре, че поне този отдушник има. Биляна си каза, не издържала да вижда човек с вдигната глава, това я дразнело. Искала да види, че се е пречупила. Не го разбирам това, честно. Андон, толкова се запеняви и накрая не успя да изкара един смислен довод, защо. Всички се изкараха самаряни. Как цял сезон се опитвали да я приобщят. Явно друго предаване гледам.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:15 от СлаБе

# 383
Аз не мога да повярвам, че тук се защитават насилници, т.е модерното булита, само защото се крият зад сценка с “пичовско държание”.🤨 За каква изолация дрънкате? Излизат по работни ангажименти, ползват си телефоните и компютъра за работа и при тях през деня има хора от екипа. Да не говорим, че някои от тях имаха емоционални моменти със семействата си- Виктор с баща си, Влади с Виктория; Лина, Васил и Йоана по телефона и сега и Алпер със семейството си. Това НЕ е изолация.
Най-смешен е фактът, че епизодът освен показателен за участниците се оказа и показателен за гледащите. 😃

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:26 от skupocenna

# 384
Сериозно ли такива защити на Грозденка? Не виждате очевидното? Най-елементарния пример: днес в епизода излъчиха ретроспекции за Дени, в които се чуват и злобни коментари на Грозденка. После седнала да се жалва “Кога сте видели злоба от мен?”… ами постоянно.
Вие тук избухвате срещу тях, а представете си да си изнервен от обстоятелствата, без удобства от 3 седмици и дразнителят да е срещу теб? Красноречиво е, че само Биляна не изпадна в истерия, защото излиза редовно по работа и не изпитва изолацията.
Напълно съм съгласен с теб. Това и беше и целта на Грозденка да натопи другите и да излезе тя жертва. Казва,че другите си говорили зад гърба, но пропуска и да каже, че тя също е от тези хора. Но за такова нещо не трябва да и се сърдиш, защото в такива предавания е напълно нормално. Особено когато по-голямата част се познават и от вън.
Едно нещо не харесвам на Грозденка е,че го прави умишлено и стои с жална физионимия.Реве в спалнята пред камера и гледайки към камерата казва,,дано не го излъчиге това"..Ами тогава отиди като Лина да плачеш в тоалетната като не искаш да те виждат.
Не не подкрепям другите ,че я нападт, но Грозденка сама провокира това държани срещу нея. Пак ще го напиша ..Ако тя беше не виновна, защо не се намери 1 от къщата, който да я защити.
Краси се засегна от клетвите ,защото като "вярващ" човек да който се изкарва Грозденка да се кълнеш в майка си е нещо много свято.А има не един от там, който е изгубил майка си и наистина не е уместно. Не само в случая ,а и в живота извън къщата.

# 385
И Лина с това: „Не ѝ давайте да пипа храната“… май си имаме още един Мути от ББ. Да не говорим, че сега е с Грозденка, защото „готините“ сигурно са я отхвърлили (още в предаването не могат да я понасят). Започна да се събира с приятелките на Божидара, а една от тях е самото олицетворение на простотията – Лили Аначкова.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:26 от Emo._

# 386
Синхроните на Грозденка през сълзи и сополи са достойни за индийски сериал. Трябва да я вземат на кастинг. Имаше един сериал "Завинаги свързани" с вечно подсмърчащи индийки.
Пред останалите, на номинациите защо не реве? Нали баш там я нападат и е "жертвата"?
Аз също съм грешал, всеки един от нас го прави, но идва момента, в който ти имаш избора дали ще си признаеш грешката, ще се поправиш и ще дадеш положителен пример.
Само дето Грозденка не си признава грешката, не се поправя и не дава положителен пример. И за капак се прави на жертва и пуска сълзички на синхрон. Тя никога не е виновна за нищо...
Разочарован съм и от Влади. Беше ми фаворит номер 1 на старта на сезона и първите няколко седмици, дори месец. Но уви, издъни се и той.
Аз пък се учудвам, че може да ти е фаворит точно Влади, дето... все пак си го гледал в "Островът на стоте гривни" и знаеш за какъв плужек иде реч. С вечно ехидната си усмивчица, големият "стратег", в същото време ... кръгла нула.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 11:14 от diziler

# 387
Ама как Грозденка ги била предизвикала....аз продължавам да не разбирам как се прехвърля отговорността на насилник за действието му върху жертвата!? Сериозно ли?
Това е игра - всеки лъже, маже, говори зад гърба, обсъжда, манипулира, плете интриги, ядосва се, прави коалиции (тайни или открити). Няма нужда никой от влезлите в тази къща да се защитава или обяснява защо го прави, то е ясно - за победа и чек за определена сума. Всеки играе играта както може, стига да не прекрачва определени граници.
Слонът в стаята е друг - психологическото и вербално насилие, замазано с "тя ни провокира", сервирано в канал в ютюб, който е гледан предимно от деца и тинейджъри. Това към Грозденка е насилие и в никакъв случай не е инцидентно и еднократно изпускане на нерви. Ще ме извините за тежкото сравнение, но случая ми напомня на често срещаното предимно мъжко мнение, че жертвите на домашно насилие видиш ли не били кротки и "предизвиквали" мъжете. Или че Дебора си "заслужавала" раните, защото имала леко поведение.
Се тоя ми е кой е говорил за другарче първи и кой е прав и крив. Това е нормално за детската градина. Ако някой те дразни - номинирай го, игнорирай го, ограничи контактите до колкото можеш, прецакай го на игра, надиграй го.
Насилието как ще ти помогне, освен ако не си насилник и вътрешно не искаш да пречупиш всеки, който те дразни. Това вече не е стратегия, а насилнически поведенчески модел. Това НЕ е част от правилата на играта и дори им беше намекнато от водещите на последните номинации. Проблемът е, че групичката вътре се надъхват един друг какви пичуве са и въобще не се усещат, че отдавна прекрачиха границата. Това е все едно да седнеш да играеш покер, но после останалите да ти държат сметка защо си блафирал и си ги обрал, да настояват да им върнеш парите и да де извиниш, преклонил глава.
За мен е супер странно, че въобще се води такъв дебат и насилието бива оправдавано.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 14:18 от ilieva_i

# 388

Не мисля, че някой тук я защитава. Всички сме съгласни, че и тя не е китка за мирисане, въпроса е там, че тя нито веднъж не напсува някого, дори Божидара, с която имаха най- много конфликти. Това избухване на всички срещу един е смешното и че хора, правещи абсолютно същото като нея, я нападат.

Аз не съм съгласна. Супер си е Гроздето. Красива, с много добра емоционална интелигентност, с чувство за справедливост, самокритична, притежаваща достойнство и отстояваща себе си и както й се наложи да покаже - с отлична психическа устойчивост. Въпреки няколкото стратегически послъгвания и одумвания за този и онзи, освен това е и най-автентична и държаща на истината. Изобщо не мисля, че ги дразни с друго Wink

От това, което съм видяла от нея в двете предавания, не ми харесва когато си мисли, че е дискриминирана по някакъв начин и го играе жертва на расовата си принадлежност, както и че все разчита на това да се прикрепи към няколко мъже и те да я избутат до финал. Надявам се вече си е извадила поука.

Но да се говорят и пишат глупости, че видиш ли тя била предизвикала този ТОРМОЗ, и защо плачела само на синхрони (защото не иска да си помислят другите, че са я пречупили например, както и да я съжаляват лицемерно)... просто нямам думи. Много ми се иска това поведение на "яките гъзари инфлуенсъри" да бъде подобаващо осъдено и наказано, защото иначе явно не се усещат какви са ги свършили.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 12:41 от ladonnae

# 389

Аз не съм съгласна. Супер си е Гроздето. Красива, с много добра емоционална интелигентност, с чувство за справедливост, самокритична, притежаваща достойнство и отстояваща себе си и както й се наложи да покаже - с отлична психическа устойчивост. Въпреки няколкото стратегически послъгвания и одумвания за този и онзи, освен това е и най-автентична и държаща на истината. Изобщо не мисля, че ги дразни с друго Wink

От това, което съм видяла от нея в двете предавания, не ми харесва когато си мисли, че е дискриминирана по някакъв начин и го играе жертва на расовата си принадлежност, както и че все разчита на това да се прикрепи към няколко мъже и те да я избутат до финал. Надявам се вече си е извадила поука.

Имах в предвид, че тя също има своите недостатъци и всички го виждаме, но другите ѝ крещят и я укоряват за неща, които тя прави, а същите те не се различават по нищо от нея 😊

Предния  ми коментар е изцяло насочен към останалите участници, понеже този епизод свали маските на всички тях, от което стана ясно, че Гроздето е капка в океана на тяхната злоба.

Съгласна съм и за психическата устойчивост, затова и направих сравнението с Даниела ит Ергенът по бтв.

Общи условия

Активация на акаунт