КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 25 685
  • 586
  •   8
Отговори
# 555
Биляна винаги е била много глупава. Добре че са ги събрали такива, които са по-зле от нея за да ѝ вдигат акциите вътре.
Иначе и като певица винаги се е мъкнела по опашката на някой, за да я забелязват. МБТ, Димов, Десита, Яница - тя горката никога не е изпъкнала с нещо сама. Обиколи всички жанрове и никъде не я искат.

# 556
Не знам за вас, но аз лично този сезон нямам фаворит за победата. Не мисля, че има един участник вътре, който по някакъв начин да се напъна поне малко да допринесе за това предаване или да си заслужи победата.
Дори и най-обсъжданата Грозденка не се вкара по собствена воля в центъра на събитията, а по-скоро голямата ѝ уста я вкара, съчетана с кастът, съставен от много булита. Може би някакво бегло удовлетворение бих изпитала от това да спечели тя не защото го заслужава, а само за да видя физиономиите на останалите ако се случи това - ще е безценно.

# 557
  • България
Гледам Гроздето в момента, после ще продължа с епизода. Ми мен изобщо не ме дразни начинът, по който тя говори. Някой й го е внушил и взела, че повярвала. Дразнят, дори само като начин на говорене и маниери Биляна, Божана, Дара, Лина, Красимир и Памеца, всеки по свой начин, Грозденка - изобщо.

В първия ми пост точно това написах - няма един, когото да харесаш в това предаване.

И наистина всички имат маниери - Лина с носа, промяната на интонация, истериите, Божидара с гримаси като за хелоуинско шоу и истериите + неприятен глас, Краси, Веселин, Памеца с държание тип батка и селски говор, Алпер е много мазен и изкуствен, Андон прави някакви гримаси, които си мисли, че са готини, но и те са гротеска.

Ако не знам кои са Виктор и Грозденка първосигнално само тях ще симпатизирам.

Предаването сбърка с това, че не излъчва позитивните участници, а дава екранно време само и единствено на простотиите и любовните изсмукани от пръстите сюжети. Миналата година Венета нямаше много екранно време.

# 558
Грозденка ме изкефи на макс как се защити, докато говореше с Биляна и Дара. GG! О, чудо, и двете онемяха, а едната направи си би шутовете нанякъде. И супер я имитираше Божидара по-рано на синхроните Joy

Аз имам само един фаворит за спечелване на този сезон и това е тя, но ме съмнява да успее до финала. Дори и да се абстрахирам от цялата драма около нея, ми беше променила мнението за себе си към положително и направила добро впечатление, писала съм. Нейната победа би била изстрадана, но заслужена, защото е подложена на огромен психически тормоз и напрежение, абсолютно несправедливо и антихуманно, грозно.  

По тази причина никой от останалите не заслужава победата (мен ако питате - и да бъде инфлуенсър) защото нито един не я защити истински, от чисто човешка гледна точка. Майната й на играта и на публичния образ. Никой.

Все пак ще отбележа, че в извинението на Андон към Грозденка прозвучаха искрени нотки. Алпер също имаше прояви на човещина в няколко момента, но не се получиха добре. Или просто толкова си може и/или го направи, само за да пази репутация. И двамата са ми неприятни с конформизма, фалшивия образ, скатаването, егозима, малодушието и сеирджийството си. Не са ми интересни и забавни по никой начин. Подобен на Алпер е Памеца, с тази разлика, че той очеизвадно се старае да изпъкне всячески и си поизпере имиджа.

Може би ако спечели някой от тях ще съм най-малко ядосана. От тримата най-малко неприятен ми е Андон, въпреки отвратителното избухване и грозните думи. Поне си призна, че просто си е изкарал яда на Грозденка.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 12:10 от ladonnae

# 559
Приключвам с този формат.Първи сезон,който загледах,последен.Ще отворя след финала да видя само кой е додрапал до тия пари.
За някои не бях чувала,другите изобщо не съм следила,освен ако като цветарки не са обикаляли форматите да се показват/визирам Денислава конкретно/.
Надявам се в соц.мрежи да не ми излиза никой от тях.Ясно,че фаворит нямам,даже и приятен да ми е,абс.делулу-та.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 12:52 от Морана

# 560
Вместо да и извадят очите на Грозденка  и изписаха веждите.... Въпреки ,че дразни , заради отношението на останалите към нея , започвам и аз да стискам палци за нея. Най -изтрадала награда ще е това. Аз вярвам на сълзите и , чак такава актриса не може да бъде. А и 10 човека да те нападат и ти да си абсолютно сама , на никой не би му било приятно.
Така или иначе , няма един читав за да стискам палци за него. Joy

# 561
А кой според вас ще влезе в следващия сезон? Аз залагам на Виктор, Беба, някоя Ергенка като Габи Бланко или Църпър и един-двама неизвестни чалгари като Vessou и Джия.

# 562
Трябва задължително да има роднина или гадже на сегашните участници. Grinning

# 563
Продуцентката в сянка Бубето ще определи следващите участници. Ако въобще има друг сезон де

# 564
За следващи участници виждам.: Петя приятелката на Весо и тя е някаква псевдо инфленсърка и тя кято Божидара е от Стара Загора ама е по-добричка.😆😆
Ако искат да направят някаква врътка пак ще вкарат и самият Весо. Нищо чудно и самият Димоф да вкарат. Той за слава ще бъде готов,а и вече ще е минала поне 1 г. от мистър Кеш.
Опитвам се да се сетя за още някой...Ама те нови инфлуенсъри постоянно изникват.

# 565
Ана Шермин от Ергенът Trollface

# 566
Трябва задължително да има роднина или гадже на сегашните участници. Grinning
Майката на Денислава каза, че искала да влиза в Къщата. Така че нищо чудно да я гледаме догодина как истерясва около дечурлигата инфлуенсъри.

# 567
За 30 епизода нито един път не чух Божидара да споменава каквото и да е било за детето си. Ако не знаех, че има дете, нямаше и да разбера. Толкова е обсебена от собствената си личност, че не спря да повтаря АЗ, АЗ, АЗ и да се слага и дава за пример във всяка една ситуация. Такова куку и делулу не бях виждала скоро. Дори и нарцистичната Биляна отвреме навреме споменава за сина си, макар че тя има привилегията да го вижда когато излиза за участия.

# 568
Грозданка даже не може да смята ..и добре че си вадеше буквите да ги разглежда на спокойствие.. пак шмекерува

# 569
Оууу...последния епизод го гледах с много превъртане, но много ми хареса.

На "пичуете" им развалиха комфорта. Подпукаха ги на битките и вече станаха доста напрегнати и истерични. Според мен (не)коалицията бяха убедени, че им се полага финала, решиха че публиката е тяхна, преди да е започнало предаването. Тази арогантност им изигра лоша шега.
Друго е да си на елиминационна битка, напрежението и лошите черти избиват, вече играта и правилата са несправедливи. Брей!
Не приемам някой да ми обяснява и знае по-добре от мен какво, и кого ще ми е интересно да гледам, както се опитва да ми каже Биляна. Май е умряла циганкага дето я хвалеше. Тази жена не спря да обяснява колко е достойна и заслужила, че чак на мен ми стана неудобно. Май пикмито само си показа лицето най-накрая. Не знам кой ги надъхва така, но отдавна не бях виждала такива делулута. Явно имат хората за много прости, че ще им повярват на цирка. Предлагали качествено съдържание...и кое по-точно, като говорехте за безразборен секс и друсане, че даже Димана и Йоана се отвратиха?!? Или с тройките в тоалетните по заведенията?! Честенето, готвенето и правене на прически? Или това, че Биляна я нямаше в къщата 30-40% от времето? Хайде по-сериозно.

Замислих се, че може Грозденка да дразни Биляна, защото е естествено красива. Сега няма какво да се лъжем изглежда добре, знае го и дори имаше неблагоразумието да си го признае. Двама мъже я подкрепяха в началото, Виктор му хареса да се закачат, мъжете в началото търсеха компанията и'  и Билянчето като една Злодеида реши и да я почне още на първите елиминации. Явно се има за алфа женска и иска всички останали момичета да се кланат, иначе са в немилост. Точно затова ми хареса разговорът им с Грозденка след играта. Май Гроздето се окопити и излезе от дупката, възможно е и от продукцията да я надъхали малко, защото тя наиситна бърнаутна там. Go girl!

След играта с анонимните въпроси съм сигурна, че Лина, Божидара и Грозденка играят заедно и стратегически. Това с въпроса към Васил беше явна провокация и той падна в капана, а чак после (за да няма лъжи) Божидара му призна, че въпросът е от нея, уж да се защитил. Тези трите са лисички и отдавна им се играеше играта, а не им се живееше в санаториум. Лина и Божидара са по-ниски от тревата и плюят по Грозденка, за да не ги заподозрат. Те осъзнаха, че ако не се обединят ще изхвърчат една по една както иска (не)коалицията.

Най-добре направи Божана. Би си камшика преди бурята :Д

А относно споделянето и говоренето в предаването за децата съм със смесени чувства. Според мен Божидара постъпва разумно и не забърква дъщеричката си в служебни ангажименти. Може и с бащата така да са се разбрали. Няма как на една майка да не липсва детето, но ако се оплакваш това нямя да промени нищо. Според мен всичко извън къщата е добре да седи далеч от камери и микрофони.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 19:10 от ilieva_i

Общи условия

Активация на акаунт