КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 26 698
  • 607
  •   10
Отговори
# 585
Хоп я виж ти... Грозденка казва, че от скоро няма човек до себе си. Сестра и я пита, този  мъж реалити герой ли е, а тя казва ,,реалити ерген,, .
Няма да му казвам името.... Виктор се казва!  Joy Явно след къщата е имала нещо с Виктор, ама това е тъпо, той не я защити.

https://vm.tiktok.com/ZNdtYLUgL/
Да, в техния подкаст сестра ѝ спомена нещо от сорта: "Аз даже му казах колко красива двойка сте двамата, жалко че приключи след няколко срещи". Струва ми се че и Грозденка няма голямо себеуважение ако става дума за дърпане напред (макар че как би дърпнала напред конкретно с Виктор..) Не ми е особено ясна Грозденка.

# 586
Биляна си е правила "само" сиси и скули. Че тя си е почти естествена. Нос евентуално,  ама то почти не се брои. Хубост ли бе да я опишеш.
Божана и тя като Франкенщайн.
Дени и тя сиси, предполагам и друго.
Лина натюр ли е?

# 587
Биляна ми е красива на по-детските си снимки, но в моите очи в момента Грозденка ми харесва повече. Биляна ми изглежда с несполучливи корекции, твърде огромни джуки, твърде вдлъбнати скули, които карат очите й да изглеждат изцъклени. Има уморен вид и мъжки маниери.

# 588
Хоп я виж ти... Грозденка казва, че от скоро няма човек до себе си. Сестра и я пита, този  мъж реалити герой ли е, а тя казва ,,реалити ерген,, .
Виктор е, ама не Русинов 😆 От доста време я свързват с Виктор Ангелов от Биг Брадър, даже аз си мислех, че той е човекът за когото се споменава в къщата, че я чака. 😅

Малко са странни коментарите за Биляна и Грозденка последните няколко страници. В къщата нямаше грозна жена 🤨
Проблемът на Биляна идва от високото самочувствие, а не от ниското такова.  Тя не може да повярва, че незнайните Божидара и Грозденка привлякоха повече внимание в къщата от нея, а сега вече ще стигнат и по-напред от нея. Това я запали, а не красотата на Грозденка.

# 589
Виктор е, ама не Русинов 😆 От доста време я свързват с Виктор Ангелов от Биг Брадър, даже аз си мислех, че той е човекът за когото се споменава в къщата, че я чака. 😅
Точно...Даже Грозденка се е снимала в ютуб предаването му което се казва  ,,Ще се боря с Виктор Ангелов. После не търсела слава...Където може да огрее се навира.https://youtu.be/9RPyuiup2RE?si=jNTaV9NVb6dLag6V

# 590
Биляна си е правила "само" сиси и скули. Че тя си е почти естествена. Нос евентуално,  ама то почти не се брои. Хубост ли бе да я опишеш.
Божана и тя като Франкенщайн.
Дени и тя сиси, предполагам и друго.
Лина натюр ли е?

В групата за пластична хирургия онзи ден писа Биляна, има също устни и зъбите са и правени.

# 591
Аз мисля, че всички жени в къщата хем са красиви, хем има нещо отблъскващо във всички тях (визуално)

# 592
Тъй като се обсъжда красотата аз ще кажа,че няма нито един хубав мъж в къщата. 🤣🤣🤣

# 593
Тъй като се обсъжда красотата аз ще кажа,че няма нито един хубав мъж в къщата. 🤣🤣🤣

Ние покрай жените, забравихме за мъжете 😅
Красотата е въпрос на вкус, но пък трябва да им се признае, че са мъжки момичетата, за разлика от мъжете. Те затова господата ги гонят една по една.

# 594

Ние покрай жените, забравихме за мъжете 😅
Красотата е въпрос на вкус, но пък трябва да им се признае, че са мъжки момичетата, за разлика от мъжете. Те затова господата ги гонят една по една.
Така е така е спор няма...🤣🤣

# 595

Да така е наистина, момичетата всичките са красиви, а мъжете хвани единия, удари другия.

Като го гледах тоя чичак Краси как се слага на Лина и се чудя тоя как си мисли че изобщо има шанс с това момиче 😂 може да е откачалка, ама сляпа не е 😂

# 596
Андон пак дъвче бившата му… жената скоро ще ражда той още не може да я преживее.

# 597
Казах ви че му напомняла на бившата Simple Smile
Мъжете ще направат всичко освен да отидат на терапия. Даже в реалити формати влизат.

# 598
Ееее, втора минута се разбира кой е спечелил битката. Супер тъп монтаж.

# 599
Те на финал 50% от участниците в началото ли ще бъдат?

Общи условия

Активация на акаунт