КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 25 676
  • 586
  •   7
Отговори
# 570
Ама защо въобще Божидара трябва да споменава ,че има дете?!?! Нужно ли е? Биляна и тя има ама и тя неговори грам за детето си..

# 571
Замислих се, че може Грозденка да дразни Биляна, защото е естествено красива.
Биляна е много по-красива от Грозденк и преди подобренията, айде стига глупости. И подобренията = хиалурон в устните и гърди като Грозденка също има филър.

# 572
И двете са красиви, като цяло момичетата в този сезон са се красиви.

# 573
И на Биляна и на Грозденка кофтито характер и голямо самочувствие ми пречи да ги видя като красиви. Много оправни и все много знаят. Няма финес, няма елегантност и женска магия. Хашлачки на пазара.

# 574
И аз си мисля, че Влади и Виктор всъщност са една от основните причини Грозденка да влезе в полезрението на жените толкова бързо в началото. Ама както и да е. Забавното е, че Влади е по-склонен да абдикира от някое приятелство заради пари едва ли не, отколкото тя. А той беше човекът, който се тупаше в гърдите, че е много добър и лоялен и за другите какво ли не би направил. Ни вест, ни кост от тази лоялност заради някакъв си хонорар.
Но точно Биляна да й завижда за красота, се съмнявам. Първо, че тя се мисли за най във всичко. Второ, тя си е хубаво момиче. Има очи като на кукла. И Грозденка е красива, има някаква мекота в излъчването й. По-скоро именно заради мъжката част станаха проблемите май 😂

# 575
Напоследък често ми излизат такива .
https://vm.tiktok.com/ZNdt1TTjU/

# 576
Изгледах епизода, отвратителна Биляна, тя въобще знае ли къде се намира?! Била от готините и не трябвало да е на номинации, абсолютна простакеса. И Влади ходи да я прегръща-дъно..

# 577
Изгледах епизода, отвратителна Биляна, тя въобще знае ли къде се намира?! Била от готините и не трябвало да е на номинации, абсолютна простакеса. И Влади ходи да я прегръща-дъно..

Влади е пълен охлюв и доказателство колко са повърхностни хората.

Може да си страхлив, безхарактерен и да говориш супер нелогичните неща , но ако си висок мъж с нисък глас - всички са респектирани.

# 578
Трябва задължително да има роднина или гадже на сегашните участници. Grinning
Майката на Денислава каза, че искала да влиза в Къщата. Така че нищо чудно да я гледаме догодина как истерясва около дечурлигата инфлуенсъри.

Това не е вярно, Виолета каза, чe никога няма да влезе в тази помия. Тя не е искала и Денислава да влиза, но уви.

кредит: тикток история от Виолета
Мисля и че видях kоментар под това видео някъде: https://www.tiktok.com/@violetastaykova0/video/7554830511856766221

# 579
Биляна е много по-красива от Грозденк и преди подобренията, айде стига глупости. И подобренията = хиалурон в устните и гърди като Грозденка също има филър.

Не са глупости. Позволи ми да имам лично мнение. Биляна съм я виждала на живо и въобще не я смятям за красавица. В никакъв случай не твърдя, че е грозна. По-скоро е по калъп. Все пак професията на певица го изисква. Това е субективно мнение и всеки има право на такова.

А това, че Грозденка е по-естесвена няма какво да спорим. Биляна има освен гърди е правила носле и скули.

Споделих лично мнение, че Биляна не търпи да има красиви жени около нея, които да имат самочувствие и мъжко внимание. Затова гледа или да ги отстрани набързо, или да ги подчини, за да си знаят мястото. А като не стане се сърди.

Глупостите са в къщата, тук само ги коментираме.

# 580
  • България
Биляна си е доста грозновата. Има вид по калъп за Инстаграм, но не го докарва на красавица. Без грим беше бая зле. Прилича на богомолка. Гроздето е естествена красавица и без грим, аз по-хубава циганка не съм виждала. Неслучайно мъжете я харесват.

# 581
Хоп я виж ти... Грозденка казва, че от скоро няма човек до себе си. Сестра и я пита, този  мъж реалити герой ли е, а тя казва ,,реалити ерген,, .
Няма да му казвам името.... Виктор се казва!  Joy Явно след къщата е имала нещо с Виктор, ама това е тъпо, той не я защити.

https://vm.tiktok.com/ZNdtYLUgL/

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 01:06 от Lizi:) :)

# 582

Не са глупости. Позволи ми да имам лично мнение. Биляна съм я виждала на живо и въобще не я смятям за красавица. В никакъв случай не твърдя, че е грозна. По-скоро е по калъп. Все пак професията на певица го изисква. Това е субективно мнение и всеки има право на такова.

А това, че Грозденка е по-естесвена няма какво да спорим. Биляна има освен гърди е правила носле и скули.

Споделих лично мнение, че Биляна не търпи да има красиви жени около нея, които да имат самочувствие и мъжко внимание. Затова гледа или да ги отстрани набързо, или да ги подчини, за да си знаят мястото. А като не стане се сърди.

Позволи ми и аз да имам лично мнение, виждала съм и двете многократно и Грозденка също е много красива, но Биляна е уау. И си изглежда по много идентичен начин спрямо това как изглеждаше като малка.
Няма нос, а скулите според мен са ефект от това, че е доста слаба.

# 583
  • България
Абсурдното е, че преди корекциите е изглеждала красиво, на детските снимки има мило излъчване. Затова не си променяйте носа и не се боядисвайте в русо, бъдещи инфлуенсърки.

Виктория от Ергенът "Цър-Пър" е успешен пример за корекция на носа.

# 584

Позволи ми и аз да имам лично мнение, виждала съм и двете многократно и Грозденка също е много красива, но Биляна е уау. И си изглежда по много идентичен начин спрямо това как изглеждаше като малка.
Няма нос, а скулите според мен са ефект от това, че е доста слаба.

Има една група за пластична хирургия във Фейсбук и Биляна е член и често коментира какво е правила, особено като питат за нея. Скули е правила.

Общи условия

Активация на акаунт