КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 5 373
  • 134
  •   10
Отговори
# 60
Това май е било в епизода в четвъртък, нямам спомен за такова нещо в снощния епизод.

Догледах го иначе, Грозденка по гръб не пада, вина не признава. Сега обвини човек от продукцията, само и само тя да излезе чиста. Редактор й бил подсказал да лъже другите за въображаем дуел с Димана, ти да видиш… дъно!

В този от снощи е. Даже аз го коментирах точно докато го гледах и бях изненадана че има епизод снощи и малко след това видях че си постнал линка, или който го постна.

А за Грозденка аз честно не разбирам какво точно чак е направила за такава реакция от другите, или не се излъчват толкова постъпките и а само реакциите, или аз не съм наред. Лъже и досажда ок, ама чак пък така. Някак си примерно лъжите и за Димана ги възприех като опит да се докаже да се защити а не като някакви тука схеми както ги описват другите участници стратегии и схеми..

# 61
Превъртях с прескачания през 10 сек целия епизод, не намирам тази сцена. Освен да е изрязана и replace-нат целия файл.

# 62
Представяте ли си да са я изтрили ахахаха 😂 не съм само аз, много хора го видяхме включително Неделчо и Туджаров ох и това с венеца го забравих тоя Виктор хич го няма 😂

# 63
Не е нужно даже да replace-ват файла.
Доколкото знам има опции в YouTube Studio да режеш без да сваляш видеото.

# 64
Да и аз това съм го чувала от видеа на други ютюбъри където са им правили копирайт клеймове и просто те от ютюб студио изрязват тази част и това е.

Продукцията много ще ми падне в очите, ако са го направили 😂

# 65
Ох, не мога... Виктор превъртя играта.
Толкова да не мисли какво говори, че да се наложи спешно да му кътнат бисерите, за да го спасяват. Направо си представям Пам как го погва пак 😂

Интересно кои са "разплутите мастии", които визира все пак. И как влиза и ги вижда, че са му ги натресли, като той лично си ги избра още преди да влезе. Даже две си беше поканил самият той.

# 66
Помня, че епизодът вчера като го качиха беше 2ч31мин, а сега е 2ч28мин. Така че около 3 мин липсват

# 67
Ами на Вики са му достатъчни 3 минути за да се покаже в целия си блясък. 😂😂😂 какво ли им е казал, за да го махнат?

Дали ще го коментират, винаги може да кажат че е заради думата “мастия” и че нарушава правилата на ютюб или нещо такава

# 68
Ами трябваше да гледам епизода снощи, преди да изрежат сцената. Но се загледах в Игри на волята, после Диви и красиви…  a от Къщата едва 10 мин., в началото на всеки епизод Никола (Памеца) чисти. Това гледах. Даже и в Надкаста ги бъзикат за това, че всички епизоди започват еднакво.

Ако в някое стори, рийл, видео качат изказването на Виктор, ще публикувате линк, нали?
Сигурно Пам и някои коментатори ще са възмутени Grinning

# 69
А тези кадри които се въртят из тикток коментирани ли са?

Това от когато се правиха че се бият за Виктор ли 2?

# 70
А тези кадри които се въртят из тикток коментирани ли са?

Това от когато се правиха че се бият за Виктор ли 2?

Това истина ли е? Може да е AI (изкуствен интелект)

# 71
Сцената с Виктор и обидите по адрес на ергенките е от този епизод. Явно е премахната. Имаше допълнение, че Любка била “най-доброто” и той затова я избрал. Погнусих се от него. Хем е прикрит гей, хем с претенции за жени. 🙄

# 72
Да, наистина може да е AI не знам за какво става въпрос мотаят се тези снимки из тикток.

Иначе Виктор като го казваше е това с венците наистина за първи път се замислих че е възможно този човек да е прикрит гей, кой хетеросексуален мъж гледа венците на някаква жена колко милиметра се виждат 😂

# 73
Е дай линк към това клипче, ако е с въпросната изрязана част.

# 74
Напишете "Виктор обсъжда Ергена" в ютюб, изберете Recently uploaded и би трябвало да ви излезе.

Общи условия

Активация на акаунт