КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 34 802
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Грозденка избърса пода с БиляниШ. Напълни ми душата !

# 691
Вдигам банкет аз.

Иначе брилянтна логика целия сезон да има три стъпки до отпадането, а баш на финала да е с гласове, като половината са купени с койнове, които са раздавани на не знам си какъв принцип и половината сезон се харчеха за цигари. Двамата човека, които се мразят и са съчинявали сезона, определено са били във вихъра си тук.

# 692

И на мен! Толкова голямо самочувствие… И какво е нейното място в обществото? С какво е повече от Грозденка — с чалгата си ли?

# 693
Особено като Биляна каза, че си била постигнала успеха и кариерата с образование… не знаех че има университет за чалгарки.
В коментарите я съсипват, а горката си мислеше че ще ѝ пляскат на крака.

# 694

И на мен! Толкова голямо самочувствие… И какво е нейното място в обществото? С какво е повече от Грозденка — с чалгата си ли?

Според  Биляна ,защото тя поне за разлика имала кариера.Защо другите само си мълчат и траят на Биляна..И ги е страх да заемат другата страна.

# 695
  • София
Остават още 2 редовни епизода. Явно в петък и после в понеделник.
Или понеделник и сряда. Не знам.

Много интересен епизод.
Хванах се как ми пукаше какво ще се случи, хехе.

Останах много приятно изненадан, че Веско отпадна безславно, каквато му беше и играта през целия сезон.
Сори Веско, но не трябваше да слагаш тази маска, а просто да бъдеш себе си.
От най-фалшивите хора - Коалицията на ''Готините'' останаха само двама, Биляниш и Памеца. Дано не видя нито един от тях на финала.
И това да е урок за всички бъдещи участници, че така не се играе.
Нито сте Кумбата и Янков, нито сте Дидо, Георги и т.н.
Вашата игра е едно голямо НИЩО. Н-И-Щ-О!

Дали Божидара не изработи Веско? Нарочно да не нареди пъзела (а знаем, че е добра на пъзели, а и си личи, колко добре е подготвена), за да изгърми Веселин? Хохохо. Не знам, не знам, това само тя може да каже. Но независимо каква е причината, като видях правилата на битката бях убеден, че няма начин Дари да отпадне. Обаче не можех да повярвам, че и Веско няма да е на финал. Любимецът на групичката на Готините (Божана, Памеца и Биляна играеха основно за него) да отпадне дори преди финалното гласуване и следващите полуфинали.
Е, Дари го победи категорично.
Божидара е терминатора на битките този сезон.
Жалко обаче, че и тя отпадна. След всичко, което направи заслужаваше най-малко полуфинал. Най-малко.
Реално този сезон го направиха Божидара, Грозденка и Лина. Ще е скандално нито една от тях да не е на финала, но най-вероятно ще стане точно това.

Първата битка с АТВ-тата много ми хареса.
Алпер шак шак на слайд пъзела. Така и трябва. Браво.
Браво на Дени и Краси - бяха страхотен тандем. Дени караше като нинджа.

Преди самата битка се изложиха по отношение на онова недоразумение Виктор - най-трагичния риалити образ за всички времена!
Денислава пак ''блесна''

Биляниш
се простреля директно в главата! Ако изобщо се класира на финал (което ми е трудно да повярвам, защото е трагикомична на игрите), то кой ще гласува за това були?
С каква злоба и надменност говореше на Грозденка. Алооууу, голямото добро утро, къде се намираш?
Грозденка я попиля направо. Тази уонаби поп-фолк рапърка с гърба на продуцентите зад себе си реши, че цялата Къща е нейна.
Такова нагло и самозабравило се същество не е имало за 4 сезона.
Колко пъти ходи по концерти??? Сигурно и едно денонощие няма в тъмницата, но нагла и безочлива за трима.

На последното гласуване реално нямаше шанс за Божидара.
Имаха пари, но бяха малко. На този етап останалите чисто стратегически правилно се насочиха към нея, защото е по-опасна на игрите. Докато Грозденка я оставиха, защото смятат (и правилно), че по-лесно могат да я победят на полуфинал.
Жалко, исках Биляна да отпадне. За малко...
За какво му беше този ЩИТ на Краси?

9 полуфиналисти ; 4 финалисти (не са обявили колко ще са, но това е най-логичното).
Т.е. 5 човека ще отпаднат.
С оглед представянето в Игрите през сезона моята предварителна прогноза е:
Влади, Памеца, Краси и Дени.
Това означава, че Лина, Биляниш, Грозденка, Алпер и Андон да отпаднат.
Но все пак не знам каква ще е полуфиналната битка и какво ще включва.

# 696
Божидара беше лично най-мразената от мен персона в предаването, но не трябваше да си тръгва точно в този момент! Трябваше да остане, за да се изядат другите от яд… Видяхте ли Памеца как побесня, след като Божидара победи Веско? Ето така трябваше и Биляна да си тръгне и тогава да видим какво щеше да стане…

# 697
Аз отдавна спрях да гледам епизодите, но като ви чета и чак ми иде да си го пусна само за да видя как отпада Веско от Божидара. Че то това сигурно е най-хубавият момент в сезона. Сега остава само да отпадне Биляна от Грозденка и Памеца от Лина и после целият сезон би имал смисъл Grinning

# 698
Аз отдавна спрях да гледам епизодите, но като ви чета и чак ми иде да си го пусна само за да видя как отпада Веско от Божидара. Че то това сигурно е най-хубавият момент в сезона. Сега остава само да отпадне Биляна от Грозденка и Памеца от Лина и после целият сезон би имал смисъл Grinning
Прекалено хубаво ще е ако стане...😅😅

# 699
Биляна как може да е толкова арогантна. За какви постижения и кариера говори. Аз лично разбрах за нея от КнИ и не знам нито една нейна песен. Та тя е едно богато момиченце, което обясняваше как откраднала от Виктория Сикрет, не защото има нужда, а просто "за спорта"... Грозденка е простичка, но поне си го знае, Биляна е простачка, но се мисли за някакъв интелектуалец. Не съм запозната с образованието им, но ако Грозденка е стигнала до 4ти клас, то Биляна даже и до там не е.

# 700
  • София
Ооо, забравих да напиша за Памеца и как псуваше като последния каруцар.
Изобщо ''Готините'' блеснаха в пълния си блясък.
Дъна!

# 701
Биляна изрина дъното! Останалите "гъзари" просто скочиха за пореден път в кратера... с голямо удоволствие. Евала за нивото, мастодонти, но поне ще отвратите хората от себе си и форматите, в които (ще) участвате.

Супер, Веско си тръгна и поне него няма да гледам на финал. За огромно съжаление на не-коалицията.

Божидара ми харесва много повече от Дара. Имаше много точни включвания на изпроводяк.

Изкефи ме Грозденка как се ядоса и си каза всичко както си трябва на самозабравилата се певачка.

# 702
Здравейте,

Чета си аз темата цял сезон обаче сега ми е дошло да пиша.

Честито на Биляна, попътува, поста и накрая финал. Ще я цитирам. Е такова пик ми ни се е чуло, ни се е е видяло.

Трите вещици на сезона  ( Лина, Грозде, Дари) колкото и да е належаща нуждата от психолог са някакви такива недодялани, емоционално нестабилни, шашави, с много кусури, ама поне ХОРА.

Не като всичкото останало гнило, гнусно и мазно. То Денислава, то Влади, Алпер, пък камо ли Веселин и Васил (dumb and dumber). Да се чудиш кого по- напред гласа за приятел да избереш. А и наркодилъра забравих, но там вече ако има човек интерес.

# 703
Този епизод беше наистина силен.

Веско както в предния даваше мъдри съвети и се беше възгордял от “победата” си, така и супер тъпо отпадна от любимата си Божидара. Беше ми странно как на първия рунд преди да види размера на чашата беше по-близо до ръба й, а след като я видя се влоши интуицията му, така и не мога да си го обясня…

Божидара изгони петима от участниците и се доказа, но на елиминационни битки, иначе не е чак толкова силна. Виктор беше слаб (само в игра с плуване би спечелил), Биляна и Лина също би ги победила в подобни състезания, но срещу Денислава или Влади не съм убедена, че тя би излязла печелившата. Ениуей, и според мен заслужаваше поне да стигне до полуфинал, все пак им изнесе сезона на раменете си. Една от малкото, които си признаха, че играят играта и сама на себе си се кефеше, дори и стратегиите й да не бяха от най-хубавите.

Алпеееер, не знам дали още чете, но му лъсна истинското лице - хем колко пъти казваше на Грозденка да се извини, хем като ощипана мома не й прие извинението, чак от пет дена не я поглеждал в очите Satisfied
Нито той, нито Андон са истински мъже, противни са ми за гледане. Памеца с неговите каруцарски псувни също - загнездил ми се е в съзнанието коментарът на Азис как той бил истински пример за алфа мъжкар и колко мъжественост излъчвал - трънки, като малко детенце тропа с крак като някой от групичката му загуби, и гневът му се задейства като ответна реакция, това не е мъжко. Защооо никой не нападна Веско пък за това какъв лъжец е, всъщност не е изгонил Биляна чрез битка, а на нея даже й ръкопляскаха като се върна в къщата? ГоТиНиТе, много двойни стандарти прилагате.

Не знам защо Влади е сметнал за необходимо да досажда с моралния си съд срещу Божидара, то беше очевидно, че тя си тръгва, но нали и той трябва да бъде релевантен по някакъв начин, за да се хареса на “готините”, хихихи. Денислава поне на синхрон си призна как постоянно пресмята къде ще й е най-удобно да застане и на кого какво да каже, ама Влади се направи пак на ударен.

Не мога да скрия колко много ми харесаха последните 10 минути, Биляна сама се разкри колко просто и нагло същество е. Нито високо образование притежава, нито кой знае каква похвална или успешна кариера има, може да тръгне така да сочи пръст към тиктокърката Грозденка, ако не пееше за бельото си Kissing Без парите на семейството си нищо от това нямаше да е, не е self-made, че да има самочувствието да гони други от стаята СИ. И отново този епизод беше изключително показен за реалността извън къщата - Дари е права, че на такива хора като Биляна се отговаря с равен тон и спокойствие, това ги поваля директно и те страдат от подобни мнения като това на Грозденка, че всъщност Биляна е безразлична. Биляна не е участник в къщата в цялостния смисъл на думата, участиЯТА й бяха по клубове както у нас, така и по света. Абсурдно голям надут балон, време беше някой да й го пукне.

Пук-пук, пропукват се маските на сърцатите и обичани участници, искаше ми се да има още една номинация само между приятелчетата, ама уви. Поне който от зрителите може да разсъждава, вече си направи сметката за това колко чисти и добронамерени са ГЪЗарите.

# 704
  • my own world....
В началото ( за 1ви път загледах това предаване) ми се видяха забавни всички... После ми станаха противни всички... От цялата пасмина ми стана леко симпатична Грозданка, щото е най-естествена... всички останали са ПСИХОПАТИ. ДО ЕДИН... Реших да гледам 2ри сезон..ми там за разлика от този 4ти масово са сладури бе ( даже неприятната Вероника е класи над лина,мина,дара,крава, денислава и сие ненормалници)... Боже! Потрес! Къде е КПД питам аз!

Общи условия

Активация на акаунт