КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 14 102
  • 286
  •   5
Отговори
# 270
Ако изобщо гледате предаването - да, взела е хонорар. Повториха го поне 10 пъти.

# 271
Ако да е взела и да не е взела парите са си нейни. Голяма драма. То на предаване с награда от 25к колко да е хонорара моля ви се. 😅
Кокошарска история е цялото. Опитах се да гледам последните епизоди цялото нещо е негледаемо. 2 часа епизод с час и половина пълнеж.

# 272
Изгледах половин час от снощния епизод. Божана на напускане колко цинизми изръси, какъв е този речник? То хем пробва да каже нещо хубаво, хем пълно с булшит..Няма такъв изказ просто...

# 273
Да, от устата й непрекъснато излизаха глупости. Горките монтажисти, много работа им е отворила, за да я цензурират непрекъснато. А жена на 35 години да си покаже задника в риалити предаване, гледано от тийнове, беше пълно дъно.

# 274
Божана е страшно истинска, няма филтри, пълна откачалка в добрия смисъл на думата, аз лично много и симпатизирам и ме е яд, че излезе, по темите в миналия епизод показа характер и се обосноваваше във всяка една, супер готина ми е.
Да не ме хейтите сега много. 😂

# 275
И аз я харесах.
В някой момент ще седна да напиша кои са проблемите на този сезон, ама вече ми се открои ясно. Нещо ми се струва, че и на тях не  им се занимава, а Зона Х ще излезе в много лош момент с 20 риалитита и изтощени от съдържание зрители.

# 276
Да и аз се замислих сега над това, по-добре ще е да го пуснат пролетта. Много риалитита ни се струпаха тази есен.

# 277
За малко и аз да се разкрещя като Божана, когато разбрах, че напуска предаването. Най-накрая! Тъкмо мислех да коментирам как инфантилното поведение на Лина и Божидара все пак някак бледнее сравнение с псувните и селяшкото поведение на Божана, която иначе се опита да се представи за супер ерудит в предишния епизод. Ако не друго- вече сме виждали и циците, и дупето и.
И какво излиза в крайна сметка? Групичката на готините и държащи се "пичовски" се състои от: реформиран дилър, изпушил първия си коз преди да му паднат всички млечни зъби; пикми чалга принцеса, която "не е като другите"; нервна готвачка, бивша алкохоличка и наркоманка, разширила кръгозора си "толкова много", но неспособна да се контролира и неонацист християнин стъпвал в църква цели 4 пъти. Много са паднали значи стандартите. 

На последната игра пак беше ясно какво ще ги питат и кой ще е "победителя". Божидара пак блесна с глупавите си изказвания: "Човекът, който ми изгради лошият образ" това си самата ти, мила?  и "Няма да имаш особено участие в последните епизоди" ами може би, ако беше спряла да говори за нея- нямаше, но уви. Трябваше по-рано да и възложат мисия "Мълчание" можеше да не се изложи толкова.
Как може вече 25 епизода продукцията да не завърти друга драма в тази къща? И предишните сезони ли са били толкова праволинейни?

# 278
Павел Колев и Ицака трябва да получат Златна Малинка за този сезон

# 279
качили са "Ще си кажат" с Йоана още съм на първите 10 минути и Христо не спира да се опитва да оправдава Божидара и поведението и

# 280
Извинение от Христо за расисткото стори. Без да гледат са го репостнали. Май.
Йоана трябва да излезе от заведенията, от кръга с който общува, да попатува, да излезе от зоната си на комфорт като се накара да остане някъде въпреки условията ( студена вода, липса на ябълки ..) това ще разшири хоризонтите ѝ, че малкооо си е ограничена. Но, има младоста и времето на своя страна.
Поне не е ужасна като Божидара. На нея ще ѝ трябва повече от време. И от терапия.
Инаку харесва ми че в 90% от времето храни Божидара Simple Smile а Христо върти отвсякъде, вади вода от десет кладенеца, прекъсва я...😃

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 20:55 от Glutenfree

# 281
Да, от устата й непрекъснато излизаха глупости. Горките монтажисти, много работа им е отворила, за да я цензурират непрекъснато. А жена на 35 години да си покаже задника в риалити предаване, гледано от тийнове, беше пълно дъно.
Тя не само задника ами и гърдите и се видяха в предишен епизод.
Ако това го бяха направили Лина,Дари или Грозденка на кръс щяха да ги разпънат.
🤣

# 282
"Ще си кажат" с Йоана не трябваше ли да е миналата събота, а днес вече да е с Божана?

Съвсем го удариха през просото. В първия сезон беше всяка събота. Във втория: почти всяка събота. В третия - през събота. А в този сезон: от време на време в събота. Мега несериозно отношение към зрителите.
В някой момент ще седна да напиша кои са проблемите на този сезон, ама вече ми се открои ясно. Нещо ми се струва, че и на тях не  им се занимава, а Зона Х ще излезе в много лош момент с 20 риалитита и изтощени от съдържание зрители.
Да изчакат 10 декември и тогава да пуснат Зоната, но те си знаят.

# 283
Попадна ми едно съвсем скорошно видео на Стефани от с1. Чат-пат споменава и Веселин и не че мисля, че на всички тези хора животът им се върти около някакви ситиации в КнИ едва ли не... но таймингът ми се стори интересен, макар основната тема на видеото да е нещо друго. Контрастът със сторито за Грозденка обаче е един път, лол

Странно ми е как слага на везните професията си с нечия изневяра обаче. Аз не знам какво точно качва и дали е правила нещо с други момчета за ОФ, докато е била с Веселин. Но ако не е и той е знаел какво работи тя, започнал е връзка с нея, а след това й е изневерил и се е оправдал с професията й и тя му се е вързала на оправданията. Доста тъпо. Когато не ти отърва да си с някого поради каквато и да било причина, ако си достоен човек, си тръгваш от такива взаимоотношения, а не мишкуваш зад гърба му/й. Не мисля, че има база за сравнение. А и който изневерява, е слабохарактерен, да не кажа направо жалък.

Иначе е хубаво, че в крайна сметка съветва момичетата да не се вкарват в такива филми с ОФ и тн.
Според мен малко го прави това видео, за да си отвори път към различна ниша в инфлуенсърството. Но пак не е лошо, че има хора, които казват от първо лице, че такава професия не е лесна и като цяло равносметката й за нещата изглежда искрена. Според мен и тя и други хора, които са попаднали в или избрали подобни професии, нямат от какво да се срамуват и имат пълното право, дано и подкрепа, да се преориентират след време. Наистина си е красива външно (въпреки някои "подобрения", които забелязах сега) и дано да успее и в моделство или там каквото иска.

# 284
И нещо забавно в неделя:

Биляниш и Джан Микеле преди 10 години.

Общи условия

Активация на акаунт