КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 20 635
  • 454
  •   13
Отговори
# 420
  • София
Най-големите лицемери са Памеца, Веско, Божана и Биляна, защото това тяхното е точно коалиция. А те да се наричат както си искат.
Денислава и Виктор също. Познават се от 2, 3 години.
Вкарват три участнички от Русалки.
И т.н.
Обаче всички сочеха с пръст Влади и Грозденка, които се знаят от няма и година.

ФЕЕЕЕЙЙЙКККК

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 17:29 от Diavolo

# 421
А от това "Русалки" и една минута не съм гледал, дори не знам за какво става въпрос. Не съм знаел за съществуването на този уеб сериал, допреди 2 месеца, когато започна "Къщата", и участниците в сериала, както виждаме, се изживяват като звезди.

В "Островът на стоте гривни" Влади и Грозденка изобщо не са били близки. И не знам какво беше това мислене на Грозденка, че Влади ще я пази, Влади ще я бута.. ама никой на никого с нищо не е длъжен. Тя обаче дразнеше и мъжете, като им казваше "Ще видите  вие, Влади ще ви бие всичките" (в игрите)? Е това защо се казва и с каква цел? Много ясно, че ще се дразнят. И накрая Влади като спря да я пази и бута, голяма драма и рев. Тълкува се като "предателство". И не се посвени в синхрони да му сипва, че й е обещавал нещо, пък после я е предал. Същото говореше и за Краси.

@СлаБе, не сме на едно мнение. Но не ми се спори.

# 422
Памеца е на лайв и го заливат с хейт… Дори му стана гадно и той им каза да спрат, като казва, че е единственият, който се застъпва за нея.

Признавам си, и на мен ми стана малко неприятно – във вчерашната ситуация той беше най-малко виновен. Искам Алпер, Васил и Денислава да се пуснат на лайв, за да видим тогава как ще е.

# 423
На почти половината епизод съм, хора, но Красимир май ме дразни най-много от всички. Всеки път като започне да говори, си представям как го удрям многократно с нещо по главата, та да се усети малко какви ги плещи. Започва направо да ме избива на агресия от типажите там, ужас Imp Това ако е мъж... Без извинение - тъп, примитивен, злобен, лабилен, суетен и пасивно-агресивен лицемер! Остава му само да си вее оная работа като спомен за пола, към който би трябвало да се числи.

# 424
Ама той самият Влади каза на номинациите “с Гроздето сме преживели големи трудности, тя ми е като брат, ако я бият 20 човека скачам да я защитавам”.
След разговора с Биляна изведнъж обърна палачинката и вече “не са си толкова близки”.
В "Островът на стоте гривни" Влади и Грозденка изобщо не са били близки. И не знам какво беше това мислене на Грозденка, че Влади ще я пази, Влади ще я бута.. ама никой на никого с нищо не е длъжен.

# 425
Ама той самият Влади каза на номинациите “с Гроздето сме преживели големи трудности, тя ми е като брат, ако я бият 20 човека скачам да я защитавам”.
И той е популист, та дрънка...

# 426
  • София
В интерес на истината се залях от смях, когато Краси мина на испански иронизирайки Лина и нейния английски.
Мен Краси трудно може да ме ядоса. Човека не е злоблив, но явно тази Къща изкарва най-лошото в хората, а Лина и Грозденка са топ попадения, които ще ти извадят душичката с памучец, хаха. Grinning
Проблемът на Краси е, че пали лесно, честолюбив е и тънкообиден, но е готин, цветен персонаж.

# 427
Много обичам да чета коментари тук,защото са страшно обективни,точни и нищо не остава скрито.

Един коментар ми направи страхотно впечатление,а именно,че Веско превърна къщата в летен лагер.Кой си ти да казваш кой как ще си харчи грошовете?
Реално те си бяха коалцията,защото какви са характеристиките на една коалиция
1.Да не се номинирате помежду си
2.Да номинирате едни и същи хора.
Еми съдейки по сезона коалиция са.
Те убиха стратегическата игра и съответно,когато Грозденка показа наченки за такава(много неупешна) тя моментално беше отхвърлена до ден днешен.
Като цяло те изградиха едно популистко мнение и всички останали го следват,защото вътре има твърде много безхарактерни хора и също явно си мислят,че това е готината група.
Най ме дразни,че се мислят за страшни пичове,а всъщност са големи нещастници и агресори.

# 428
След разговора с Биляна изведнъж обърна палачинката и вече “не са си толкова близки”.
В "Островът на стоте гривни" Влади и Грозденка изобщо не са били близки. И не знам какво беше това мислене на Грозденка, че Влади ще я пази, Влади ще я бута.. ама никой на никого с нищо не е длъжен.

Малеее верно, че го каза това. Ако 20 човека скочат, скачам да го защитавам.
That didn't age well, at all! 😆
Някой да направи reel с компилация какъв е на думи и какъв е на действия.

# 429
Това, че никой не си признава е отделен въпрос. Нали за зрителите стана ясно кой е.  Тя за какво ли е признала, та за това...

За какво си призна? Право в очите си призна на Влади че е влязла с хонорар и той се нацупи че се е прецакал сам без хонорар.

След това за пред хората, започна да говори как е разкрил че го е излъгала и е наранен. Ами нищо не разкри тя му го каза. И сто други примери.

# 430
той се нацупи че се е прецакал сам без хонорар.
Е... точно пък затова се е нацупил?  Просто му е обидно, че не му е казала по-рано, а го смята за близък човек или поне такива претенции има тя. И "право в очите си призна" казваш.. а кога си призна?
Има разни тънкости...

# 431
Аз пък не видях и не чух нищо, едно голямо нищо, в което може да бъде обвинена Грозденка от тези хипнотизираните вътре. И това го казвам съвсем отговорно - няма какво да направиш в такава игра, играейки по правилата, че да "заслужиш" някакъв си да те нарича "боклук" и "к*рва". Просто няма такова нещо. М/д, аз такъв човек бих го съдила. И не само него. Ей, така за примера какво трябва да се прави, когато някакви лабилни психически агресори решат да си изкарват негативите върху някого.
Излъгала ги била Грозденка, че имала битка с Димана и не казала на Влади, който е десет години по-голям от нея, че трябвало да си поиска и той хонорар. Не се обяснила на Краси, който е с близо двайсет години по-голям, че е детинско да се чувства обиден, че според нея Влади е най-силен там. Сигурно и че Виктор сам си каза, че иска да спи с нея, а Божидара и Денислава ревнуват, пак тя е виновна. Аз си спомням, когато пред вратата на "двореца" се разпитваха кой с кого би спал, и Виктор каза Дени и Грозденка и Денислава как реагира. Едва ли не - леле, ама как ще искаш с Грозденка... Това толкова много показа тогава, че просто няма нужда от повече обяснения за на Денислава отношението към нея. Казвала им на всички Грозденка, че нищо по-трагично от тях не е направила, вместо да падне на колене да моли за прошка. За кое по-точно да им се извинява? Че са глупави и нервозни и не могат да играят в игра. Че 20 дена не могат да издържат без да се наложи да си крещят и да се обиждат. Страх ги е как ще излязат навън и от толкова страх и потискане на емоциите за всичко, накрая се о..... публично по супер жалък начин и сега се чудят с кого, с какво и как да се забършат. Никой не можа да се обоснове какво е направила. Защото нищо извън правилата на играта не е направила. И сега, като излязат ще мрънкат тук-там и... ще се правят на жертви на Грозденка, че заради нея са си показали грозното и агресивно поведение. Само дето, то даже не е заради нея или нещо, което тя е направила, а заради техни непреживяни травми и стрес от живота им, с който не съумяват да се справят. Ама на Андон никой вътре не му е виновен, че бил живял с някого някога си, който не си говорел с него и сега той си прехвърля емоционалния багаж върху други хора. Има терапевти и медикаменти за случаи като този, когато не можеш да се справиш с нещо подобно. В нормалния свят терапията не е да крещиш обиди по полунепознати. Падна на играта и крехката му стабилност изведнъж изчезна. И вместо да си изговори нещата с този, на когото беше реално ядосан заради загубата... Никой не й е виновен и на Божидара за неща от личния й живот. Нито на Веселин, че не може да си сдържа нагона към участнички в играта, а го е страх от приятелката му навън. Нито на Краси, че вече не е толкова млад и най-добре да си търси жена на 40, а не 20-годишни момичета. Влади, ако го е закъсал с татуирането, хонорарът от това предаване едва ли ще му помогне много, така че да го преживее най-накрая. Лина, че не се е научила да си владее настроенията и емоциите. Денислава, че не се е справила, както е искала в ИГ и сега много държи да остане последната жена, защото иначе "голям срам". Алпер, че самият него толкова го е страх да не бъде отхвърлен, че вчера и крещенето му беше един такъв жалък театър. Памеца, даже не ми се коментира, защото той е най-големият актьор вътре, но поне малко от малко се е научил кога, как и какво. Биляна, като не й понася нощният живот и й влияе на съня, нервите и тн, да се преориентира. Виктор... там е неспасяемо - освен някой от родителите му да хване да го възпита наново от нулата. И тн.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 19:39 от Geri2000

# 432
Дизи, каза му не се занимавай да ме пазиш нали ти казах отвън че съм без, ами аз съм със. Дори не ставаше дума за това в разговорът им тя го направи за да го предпази, да не си губи времето в предаването и да не бъде нарочван, защото е на нейна страна. И да в очите си му го каза, седяха един срещу друг в спалните.

А Влади се нацупи точно затова, той е популист и сметкаджия и на мен ми прави впечатление че иска на всяка цена да спечели, може да е заради наградата, а може и да е заради парите -не знам.

А от друга страна пък хич не вярвам на Грозденка да са и дали хонорар, по-скоро си измисля.

# 433
Понеже сте писали и писали,няма какво толкова да добавя..само да мъцна,че не е голяма гордост Азис да ти е мн,мн близък приятел,защото е голям интригант,неведнъж казвано от негови познати и колеги,сходни се събират.Та, Денислава,която обиколя де що има риалитита,в ИгВ се видя какви ги въртеше,сега явно се е заела да чисти имидж,затова и изрева така към Грозденка,която започна да разказва.
Мисля си,че най-много ги дразни,че не успяват да я пречупят /някой го спомена тук в пост/,искат да чуят "извинявай",да се разкайва и т.н.,затова не спират да намилат,и намилат често не в конкретика,пък даже и някои изпадат в крайности,като Андон,който смятам за посредствен и като човек,както и като изпълнител.
Не я долюбвам Грозденка,плете си интрижки,кълне се -типично за етноса,даже прекалява-"честен цигански кръст"wtf?!,но това е риалити формат,в който се очаква да има стратегии,интриги,интересни ходове на участници,надлъгване и т.н.Честно,не знам какви толкова ги е вършила,че да ѝ скачат всички вкупом.
Явно Грозденка яко пречи къщата да се превърне в санаториум.
Леко почва да ми писва eдно и също да повтарят,Грозденка да им е доминанта,все пак е 1 от 10 човека,не могат да я игнорират явно,не искат?!Добре,че свършва скоро този формат.
Божидара е същата досадница,като стара свекърва седи и намила и тя,"извинисЪ бе Гроздьенкье,извинисЪ бе". :/

# 434
За да не бъда неразбрана с предишните си коментари: категорично НЕ одобрявам и НЕ толерирам поведението на Васил Андонов. Но все пак той сипеше жлъч, после се усети и се извини на Грозденка лично. Фактът, че е избухвал единствено срещу Грозденка и няма друг конфликт само ми показва, че това не е обичайното му поведение и че Грозденка наистина е много умел провокатор.
Аз изводите за него като личност си го направих по други постъпки и мнения или липса на такива. Епитом на това в какво ни превръща чалга културата  - и тук се абстрахирам от музиката.

Денислава си я знаем, че е фурнаджийска лопата, нейното поведение и развикване дори не ме изненада.

Красимир и Алпер категорично не заслужават хейт за мен и не знам защо го получават. Особено Алпер въпреки повишения тон остана уважителен. Грозденка наистина им тръгна на нож и то защото ѝ беше много неприятно, че ще бъде номинирана и сякаш искаше да им вмени вина и да ѝ се размине.

Подчертавам, че единствените личности, които харесвам - но не безусловно - от това предаване са Божана и Биляна. Като игра само Божидара и Грозденка се доближават до това, което ми допада по принцип, но и двете са ми много слаби като изпълнение, а дори не говоря за личностните им характеристики. За мен кастът на сезона е изключително слаб и дори и хората с потенциал го пуснаха в канализацията заради мантри като тези на Веско и Божана.

Общи условия

Активация на акаунт