КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 23 195
  • 539
  •   20
Отговори
# 495
Къде може да се види този лайф?

Има части от него в тикток, публикувани от някои от зрителите му. Току- що ми попадна точно онази част, в която звъни на Грозденка. Ако трябва да съм честна, този път Гроздето ме изкефи, защото тя отказа на Памеца да “изчисти” образа си.

Супер жалък ми стана в очите, като видях, че ѝ е звъннал и директно я попита “кажи ми аз с тебе държал ли съм се зле?” . Ами, всички се държахте зле. Памеца според мен също е човек, който отива там, накъдето го духа вятъра, по същия начин като Дени.

Грозденка като му каза за псувните и тн, неговия отговор “ама аз псувам всеки” беше меко казано нелеп. Евала на Гроздето, че отказа да му бърше задника (с извинение), нищо че и нея я ненавиждам.

# 496
То тук с коментарите е същото като в къщата - избирателно се гледа и чете и се игнорират фактите, които не подкрепят собственото мнение.
Моето лично мнение - Грозденка не е хубав човек, НО останалите в къщата не седят по-горе от нея, че някои дори са и по-долу.
При това са масово лицемери. Пример - Лина лъже многократно за глоби, пуснаха им дори видео как е излъгала и те всички ѝ казват как нямало проблем, че дори я успокояват. Грозденка лъже за играта с Димана (от тук се почна с лъженето на всички) и вече е най-голямата лъжкиня. При това с глобите Лина ощетява всички, а Грозденка с лъжата си дискредитира само себе си.
И цялата им работа е такава. Грозденка е дразнеща, но е открито дразнеща. Другите са лицемери, които се правят на добри "пичуе", но са злобни популисти, при това с чувство за превъзходство, а НЕ седят по-горе от нея в никое отношение.

# 497
Аз съм абсолютно на вашето мнение за много неща. И на мен Грозденка не ми е на дъното, след малко ще си напиша и класацията даже. Но не може един човек да го разпъваме на кръст, задето си е изпуснал нервите след седмици провокации и автоматично обектът на агресията му да е невинен и хрисим.

Ето и моята класация на антипатии:

1. Лина - преди да беше почнал сезона, ако някой ми беше казал, че ще се появи човек, когото да не харесвам повече от Божидара Овчарова и Памеца, щях да съм в шок, но ето. Дори не мога да се сетя за ситуация, в която да ми харесва.

2. Памеца - не ми харесва нито на генерално, нито на персонално ниво. Винаги иска да е избран, винаги се бие в гърдите как помага - не понасям такова поведение.

3. Божидара - блокирана е от много отдавна навсякъде от мен, просто бъгнат човек. Иначе има попадения в сезона

4. Веселин - чак ме е яд, че за останалите имам по-основателни причини да ги поставя нагоре. Нискоинтелигентен и нагъл е ужасна комбинация. Освен това смятам, че той еднолично превърна сезона в летен лагер, както беше казал някой назад. Аз на летни лагери съм била и не са ми интересни чуждите, това е игра, в която победителят е само един.

5. Виктор - направо си му симпатизирах в Ергенът, след подкастите деградира и сега тоталнон се срина. Все едно има проклятие да се самопрецаква, изобщо не знам как е възможно.

6. Грозденка - не съм тръгнала с предразсъдъци към нея, въпреки че беше малко дразнеща в Островът, но от връщането си след Тъмницата насам е много зле. Също много не ми хареса като обясняваше на Йоана с колко мъже е спала и т.н., но минаваше метър.

7. Андон - направо си го харесвах преди Къщата, ама с пасивността, поведението "все друг ми е виновен" (изразява го повече по подкасти, но пак), тесногръдите мнения в играта За или против и изпускането на нервите срещу Грозденка ме отблъсна.

8. Денислава - във второ предаване тръгвам от това много да я харесвам към това да искам да отпадне. Не ми хареса, че си плю на играта в предишното предаване, нито, че злобее срещу всички, а камо ли това, че не си стои зад думите. Има риск да се качи и много нагоре.

# 498
  • софия
След поста на Кло се замислих. Всички в къщата, които са срещу Гроздето ги виждам, като едно цяло. Даже и не ми се отдели Андон, като някой, който я е нагрубявал. Действат, като стадо. Явно и за това и ги възприемам така. Мисля, че за първа година не мога да избера човек от къщата, който да ми е симпатичен. Гроздето зорлем ме накараха да и симпатизирам. И то след доста старание. Положението е тотал щета. Чак се замислям да не би в мен да е проблемът и да съм станала леля мрънкалница. Обаче, как един не ме накара да се усмихна и да кажа "евала за играта".

# 499
Имаше една игра с въпроси по назад  , дето се разбра , че Биляна и Веско са спали. В тази игра казаха нещо от сорта, че Памеца не е спрял всички субстанции? Правилно ли съм разбрала ,че това е вярно?
Нали се лансираше , че не приема нищо вече.

# 500
Интересна класация, да не обявяват после пак bg-mamma за хейтъри Sweat Smile
Иначе разбирам защо Божидара и Лина взимат челните места, но на мен, може би защото съм мъж, Виктор ми прави най-лошо впечатление. В Къщата на Инфлуенсърите той показа истинското си лице, което беше удобно замаскирано и излъскано от Ники Николов.
Много разочарова с думите и действията си, разбирам, че е израстнал без баща, но това не е оправдание.
Да, в последните епизоди може би се кртона, защото по средата на сезона усети, че прекалява, но беше достатъчно тотално да си срине образа. Не знам как в момента някоя жена би го приела насериозно, особено след думите му за "ергенките", които обективно бяха най-адекватните от всички сезони.
Та на мен той би ми оглавил анти класацията

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 17:02 от outcast

# 501
  • софия
Надкаст са пуснали извънреден епизод. Надявах се да реагират и да не чакат края на седмицата. Случи се.

# 502
Виж ти Памеца какъв е само 😆
Чудя се колко ли пъти й е звъннал след предаването да попита как е или нещо друго. А сега на лайф, че да го оправдава тя пред хората. И какво значи "аз нападал ли съм те"... че мен някой, ако ме ограбва на улицата и на отсрещния тротоар някакви други стоят отстрани и не му помагат да ме ограби, ама не ми помагат и на мен - какво трябва да си мисля за тях? Дали ще ги смятам за много готини и достойни... Факт е, че никой, освен Ицака, не каза на Андон да не бълва глупости... Всички, които само стояха отстрани и гледаха, са супер достойни хора и пример за децата, които ги гледат. А някои бас хващам, че се и разтапяха от удоволствие вътрешно.

# 503
Надкаст отново не разочароват 💅

# 504
Гууд афтърнуун гайс. КогИ е финалът на тая боза Grinning

# 505
  • софия
Шейм он ю!?!?! Всеки знае, че е на 19ти този месец. 😀 Чакам с нетърпение публиката как ще посрещне достойните.

# 506
Аз спрях да гледам сезона след първата седмица, че много риалитита, много нещо Joy
Та пропущих драмите с Гроздето. Кои са още в играта?

# 507
И аз с въпрос за финала. За първи път гледам и разбирам, че е на живо.
Ще го излъчват ли live в YouTube?

# 508

19.10

# 509
И Нидиелчу ни споменава пак Grinning

Май ще има залагания кой ще бъде най-много освиркван в Арена 8888.

Общи условия

Активация на акаунт