КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 25 613
  • 587
  •   7
Отговори
# 540
  • България
Къщата има нужда от нова концепция и нов замисъл. Първата стъпка е да намерят недепресираща среда - този замък е подтискащ. Намерете светло пространство, отворено към градината, с много слънчева светлина!!! Мутробароковият замък е подходящ единствено за игри тип търсене на съкровище.

Второ: Включете забавни игри, забавни предизвикателства.

Трето: Поканете психически устойчиви играчи: Лина и Божидара са пример какви не ви трябват

Четвърто: Избягвайте играчи със съмнително минало и морал - бивш затворник, онлифенсърки, наркомани, биячи, мутри.

Кастът в трети сезон беше по-свеж и успешен, имаше цветни образи.

# 541
Абе в психологията има един момент, че в другите ни дразни обикновено това, което не харесваме в себе си. Той и Неделчо го обобщи в надкаста:
"Хубаво е да има такива дразнители като Грозденка, за да можеш да прецениш колко струваш ти."

Ако някой толкова се дразни от това че някой лъгал, кълнял се, измислял си и т.н., при това човек, който не му е никакъв, няма никакво влияние нито в живота му, нито извън него и както той самия твърди е супер долен и т.н. ами... трябва да се замисли защо толкова го дразни това, че и чак в някакви изстъпления и истерии да изпада. Това се получава като те настъпят по болното място.

Неделчо и друг много добър пример даде с "Догвил" - един страхотен филм, който показва, че под натиска на тълпата и най-милият и добър човек може стане чудовище и как може да се дехуманизира постепенно жертвата, а с нарастването на дехуманизацията нарастват и извращенията и толерансът.

# 542
  • софия
Мисля да ги започна по канален ред и така до финала. Ще следвам сюжетната линия на всеки епизод. В този епизод главен герой беше Биляна:
 Аз не влизам да играя със стратегия, а да покажа себе си.
 В първи епизод: моята стратегия е да изгоним силните играчи, които са участвали в други риалитита.
 Биляна след тъмницата: хора, отвратително е. И гримът не ми дадоха да си махна. Мястото е мизерно, студено, щях да полудея сама, толкова дни.
 5 дена по-късно: мчи, то докато бях в тъмницата бях на участие в Холандия. Обаче хванах Грозденка да лъже и за това моето не се брои за лъжа.
 Гроздето и Дарина с техните напъни да са първи свалят нивото на разговорите в къщата. Само битовизми. Пречат на нас, готините да покажем смислени разговори и да дадем пример на аудиторията.
 Пак Биляна в първите епизоди, докато никой с нищо не им пречеше да се разгръщат интелектуално: глей ми цицата. ХодИх при др.незнамсикой и той ми ги оправи, пипни бе, пипни.

Биляна, можеш да бъдеш сигурна, че си успяла. Мисията и идеята ти да влезеш в къщата ти беше една. Да видят истинското ти лице и да разберат, какъв човек си всъщност. Ами, мисля, че го постигна. Би трябвало да си доволна. Доволна ли си?

# 543
Много пълнеж в този епизод. На моменти имах усещането, че гледам брейн рот в ТикТок. Биляна може да има някои попадения, но ми идва твърде арогантна. Тя била най-яката жена, тя заслужавала най-малко да бъде на битка. Време е да слезе малко на земята. Не може да губи с достойнство и не трябваше да я пускат изобщо обратно в къщата, за да се обяснява кое е морално, кое е готино и как трябва да се играе играта. Всички "готини" участници си отидоха по свое собствено желание, а не заради несправедливо отношение.
Играта с анонимните въпроси показа, че и без Грозденка мир и любов в тази къща няма да има. Веско в тъмницата пък нарече Лина и Божидара шизофренички. Биляна на синхрони сипваше на абсолютно всички. Към края на епизода Памеца заплашва, че "тая (Грозденка) няма да я оставим да спечели".
За капак - в трейлъра за следващият епизод се чува някоя от жените да казва "Ебаси злобната циганка". Не, хич не я нападат на етническа основа. Хич! И после ще се пънат да доказват как те имат възпитание, класа, професия, постижения, влияние. Нищо нямат, нищо, даже и акъл за пет стотинки.

Да повторя за пореден път - това е най-гадният и злобен каст, който можеха да подберат за всичките 4 сезона.

# 544
Големият минус на Грозденка е, че не знае кога да замълчи. Точно сега в момента аудиторията ѝ върши цялата работа като я защитава. Няма нужда тя да прави включвания, да пуска лайвове, сторита и тн.
И както не може да си формулира изреченията, за нула време ще обърне хората пак срещу себе си. Сестра ѝ също хич не помага с нейните включвания…

# 545
  • софия
Големият минус на Грозденка е, че не знае кога да замълчи. Точно сега в момента аудиторията ѝ върши цялата работа като я защитава. Няма нужда тя да прави включвания, да пуска лайвове, сторита и тн.
И както не може да си формулира изреченията, за нула време ще обърне хората пак срещу себе си. Сестра ѝ също хич не помага с нейните включвания…
Съгласна. Казва, че ни чете. Дано прочете и това. Колкото по-малко се обажда, толкова по-добре. Че е на косъм да си вкара автогол в последната минута и язък и за всичко, което преживя там.

# 546
Даже на моменти се чувствам като пълен кретен и си мисля, че гледам нещо съвсем различно. Че чак се опитва и някакво мнение да се наложи и се влиза в някакви излишни дискусии и спорове, при положение, че масовката тук споделя съвсем различното виждане. Не е нужно и започва да става малко грозно вече.
+1. Сметни на 49та минута да се паузира епизода, за да се сподели как Грозденка била ДЛЪЖНА да се извинява. 🤨

Иначе… то от 15та минута става ясно кой си тръгва. Ми тя Биляна не е имала толкова екранно време за 27 епизода, решили са да я компенсират.
Защо Биляна е обратно в къщата след загубената игра? За Грозденка имаха някакво оправдание със снимките за клиповете, но сега? Никаква структура няма това предаване вече.
Друго нещо, което прави впечатление и е много подъл монтаж: влиза детето на Алпер, Биляна коментира за нейния син и секунди по-късно ни дават Божидара как се радва, че била яла торта без никакъв спомен за детето си. 😃 И с тоя нейния поглед, съвсем излиза кукава.
Иначе Грозденка явно тепърва ще блесне сред публиката. Изигра жертвата, а сега дойде и ред на непреклонната силна жена.

# 547
  • София
Биляниш как е азбуката? 😁
Трагична игра (сефте...) и като цяло пълен провал дотук е нейното участие.
Слабе много добре е описала участието и.
Цялата групичка популисти около нея лъснаха в пълния си блясък. Кой повече, кой по-малко. Тя повече.
Че и недоволна от продукцията. Защо? Защото ходи на турне в Нидерландия вместо да седи в тъмницата ли? Бах таз гадна продукция.
И какво показа на аудиторията? Нищо смислено. Н-И-Щ-О.

Представям си ако Грозденка беше пусната да си ходи до Германия. Онези мизерници вътре щяха на кладата да я запалят.
Ама Биляниша може би понеже е много силна социално и мина метър (или по-скоро, защото онези вътре онлайн просяци са лицемери и гъзолизци).
Андон специално повече не искам да го чувам и виждам.

Самата битка беше интересна. Божидара се доказа, като скрита лимонка. А тя със сигурност е и най-богатата в Къщата.
И не Биляниш и без предимството нямаше да биеш Грозденка. Разликата ви е близо 10 минути.

Отново лъснаха какви мизерници са по време на анонимните въпроси. Изключително грозни въпроси към Грозденка. Ама халал да им е. Сега да ги питам тези мишоци как ще се справят с всенародната любов...
Не знам и с какви очи Божидара (особено) и Лина се опитват в момента да са в лагера на Грозденка.

По-токсичен сезон не е имало.
Отделно, че е най-слабия като правила, битки, каст и съдържание.

Добре, че остана още малко. Много, много слаб сезон.
Единственият спасителен пояс за продукцията е да спечели Грозденка. Но имам съмнения, че ще отпадне на крачка от финала (не е спойлер). Дано греша.

Имаше въпрос кой казва ''Ебаси злобната циганка''
Това беше гласът на Денислава сякаш.

# 548
Биляна да не се отказва в полза на Веселин на следващата игра и да си тръгва, че толкова я даваха да се обяснява като за последно какъв човек била. Като в не малко други състезателни предавания няколко жени къткат мъжете докрая. Едва ли не напук на другите жени. Ама после не били те пикмита хич.

И защо са влезли всичките, като не искат да ходят на битки. Направо не ми го побира главата. Не било справедливо да бъдат пращани да играят. Ама вие сте в игра...

М/д, Биляна да не е някоя далечна братовчедка на Шермин от Ергенът. С тези изказвания: "аз съм най-леката тука" (тегло имам предвид!), "аз се храня най-малко", "за битовизми не говоря"... Не че не изглеждаше като да е права всъщност за бюджета. Но самата тя говори за битовизми и макарони, а после...

Виктор определено трябва да е по-твърд и директен с хората, както беше въпросът към него. Например, следващия път като влезе в някое предаване, да каже на жените в очите, че са "разпльокани мастии", а не да ги коментира зад гърбовете им в по-следващото. Така и няма да има желаещи като Божидара и Грозденка да го включват в любовни сюжети и ще си съществува спокойно по пичовски.

Хаха, като го гледах Веселин в тъмницата с якето, а надолу по гащи и без чорапи... направо ми кънтеше в главата гласът на дядо как от боси крака най-лесно се изстива. Иначе беше наистина смешно това с двете шизофренички и третата, която си говорела с извънземни.

# 549
Леко неприятно е как детенцето на алпер влиза в къщата и той имаше и възможност да го чуе, а детето на Божира -не. Като се има предвид, че тя не излиза като Биляна

# 550
Хора , колко епизода остават , кога ще ги гонят ? Не са ли много участници? Не остават ли 4,5 епизода? Които за тях са един, два дни, за кога ги бавят с гоненето , накрая всички ще са си дружно на финал, без отпаднали участници , само отказали се Joy

А това за ,,егати злобната циганка ,, ми звучи като Денислава и на мен , ако е тя , много почва да се изпуска вече. Отначало си личи , че Денислава , много се пази, иска да излезе добър образ , но изглежда много изкуствено , май няма да стане.
Не съм я гледала в игрите , май в един за друг съм гледала някой епизод и ми харесваше тогава. Тук изглежда супер прикрита , на където духа вятъра на там е и тя. Не смее да коментира много , но се изпуска понякога, абе много фалшива изглежда.
Сега гледах пак промото с репликата, в него май се вижда ,че на играта Грозденка бута Дари и тя пада , ако свързвам репликата с това видео , може и Дари да е.
А в промото , Биляна от тъмницата е на битка с грим и прическа Joy автентично!  Явно не са спали заедно с Веско в бараката , няма да  ревнува приятелката му.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 03:00 от Lizi:) :)

# 551
😂 Биляна била готина не заслужавала.Много готини са си тръгнали, а други които не заслужават са били вътре. 😂
Каква е тая шизофрения...божееее....

# 552
Биляна като обясняваши на дивана, как била най-яката кринджнах брутално.
Влади и Краси мисля също и се издразниха и викат като някой не те кефи можеш просто да си тръгнеш и станаха да си ходят, уж на майтап.

# 553
Гледам Гроздето в момента, после ще продължа с епизода. Ми мен изобщо не ме дразни начинът, по който тя говори. Някой й го е внушил и взела, че повярвала. Дразнят, дори само като начин на говорене и маниери Биляна, Божана, Дара, Лина, Красимир и Памеца, всеки по свой начин, Грозденка - изобщо.

На една трета от новия епизод съм, но Биляна не спря да се хвали, ей... И по принцип го прави и все гледа да се изтъкне, но сега, с увеличеното екранно време, направо е очеизбождащо и мега досадно. А специално за такива като нейния случай, както и на повечето от останалите, хората са казали
Скрит текст:
"Похвали се усто, на*ери се гъз"

Денислава се усеща, че ще се срещнат с наросната любов и се опитва да настрои другите да игнорират всячески Грозденка. Не става по-добре, не. По нито един начин. Освен това закъсняхте.

# 554
Лизи, май гледахме последната неделя в къщата този епизод. Съдя по 1ви юни. Може би им остават около 7 дни вътре и толкова епизоди до финала. Не знам как ще ги изгонят 😃

И защо са влезли всичките, като не искат да ходят на битки. Направо не ми го побира главата. Не било справедливо да бъдат пращани да играят. Ама вие сте в игра...
Да им е готино, кое не разбра? И да ни покажат високоразрядните звезди с велики кариери на нас нискоразрядното простолюдие истинската си същност 😆
От клуб “Готините” редовно коментират какви готини разговори са водили, а ние не видяхме един такъв. Колко да са били състоятелни?
Не знам за вас, но аз риалити предаване си пускам за драмите и караниците между участниците. Не ми се гледа някой как се обяснява колко е готин и успял в живота. Нито пък ме ангажира мнението на Божана за гей браковете или на Веско за еврото. Не разбирам защо са смятали, че ще им излъчат “готините” разговори, а не драмите в къщата.
Биляна имам чувството, че е друг участник от както си тръгна Божана. Май и е скучно и на нея вече или не е излизала отдавна на участие.
Още като мърмореше, че била най-слаба от жените. Те всичките са с подобно телосложение, колко да е по-слаба. Последния епизод на синхрони каза тук там някоя умна дума, но всичко останало беше злобно. И разговора на дивана, и този с Грозденка след битката, и монолога после в къщата я показаха доста надменна. И пак се обясняваше за великата си жертва с тъмницата. Ехооо, ама ти не си била там, нали си го призна уж вече?
Не знам дали я регистрирахте, но тя пак се обясняваше как отивала на снимки, а после на участие и нямало значение за нея, че отпадала. Е това нормално ли е да го говориш пред останалите?

Денислава мисля и аз да я игнорирам както прави тя с Грозденка. По едно време си мислех, че играе игра ама тя просто е дразнеща.

Божидара пък е качила стори как не била толкова злобна, а било от монтажа. И много се е филмирала с това, че са играли роли с Грозденка. Изиграха ги-факт, но аз мисля, че беше по стечение на обстоятелствата, а не че са големите актриси и стратези.

Общи условия

Активация на акаунт