КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 27 956
  • 621
  •   10
Отговори
# 615
Аз вече не се учудвам от нищо. Изглежда че правилата се пишат на момента.
Защо изобщо е влизала Биляна, направо на финала да е дошла. Но пък трябваше да ни се покаже колко е красива, интелигентна, умна, мъжко момиче, "пик ми" (показа без да иска) , да помогне "готините" да бутат напред....През половината от времето си е на участия, даже в играта беше с официална прическа, може и на някаква сватба да е тръгнала. Та тя отиде чак до Амстердам по време на престоя си в къщата.
"Злобна циганка" само защото Грозденка бутна бабъла на Божидара и я победи. Но след това Божидара направо преобърна Денислава наопаки ..и нищо. От кой психодиспансер е избягала? Това нещо има фенове? Хора които я следват? Хора които ѝ гледат съдържанието? Има хора които си го причиняват това? Нямам търпение да свърши и отново да я забравя.

# 616
Дано се случи така ,че Веско я издаде...Иначе за мен лично е поредната издънка на сезона.
Лина и Дари нямат драма .Просто Лина е изпитала гузна съвест и вижда, че и на нея не и се кефят.Дари за това отиде с нея на двора при Грозденка. Повече от ясно е вече след техните сторита,че явно това ще обрата и вероятно 3 -те ще се съюзят с уинкойни и т.н.
Но пак ме чопли факта как и защо въобще Биляна отива на финал.Ако хонорара и е бил толкова и условията от страна на Павел Колев и Ицака са биле да и ги дадат на финала като я напрвавят победител.?!?! 🤣🤣🤣Може и за това да е толкова тежка и силна на думи вътре в къщата.

# 617
Ако трябва да бъдем обективни, колкото и да не са ми приятни, Биляна и Веско отидоха в изолатора след загуба на игри, а не след номиниране. Промяната на правилата подпомогна Грозденка и Лина за тяхна сметка, беше редно и на тях да им ударят едно рамо.

Игрите след номинация са супер излишни, който е недолюбван да ходи в изолатора и да чака някой за дуел. Ако участник се откаже, директно да се връща в къщата. Ако не - дуел между двамата и победителя се завръща.

Осъзнавам, че не е лесен баланса така че да не се получава нито "всички срещу един" и "вечните номинирани", нито "игри на волята" и "сървайвър".

Но все пак това е шоу за инфлуенсъри и според мен е редно Павел и Ицака да включат вот на публиката по някакъв начин. Рискът тук е хората с най-много последователи да са с голямо предимство, но ако този сезон имаше гласуване от публиката, доста от участниците щяха да бъдат неприятно изненадани.

# 618
  • София
Не, че другите са цвете за мирисане, обаче не мога да повярвам Грозденка колко е защитавана тук... То не беше жертва, намила едно и също като Дари, абе като цяло поведението ѝ е отблъсващо.

# 619
Не, че другите са цвете за мирисане, обаче не мога да повярвам Грозденка колко е защитавана тук... То не беше жертва, намила едно и също като Дари, абе като цяло поведението ѝ е отблъсващо.
Всъщност положението с Грозденка е "В царството на слепите и едноокият е цар". Просто на фона на масовото ниво в сезона тя изглежда направо герой. Сред друг каст несъмнено щеше да е сред нехаресваните и злодеите. Реално не/коалицията с каста от психически нестабилни и злобни популисти вместо да ѝ избоде очите ѝ изписа веждите.

# 620
# 621
Да, но нека все се сложи вграден линк:

Не мога да коментирам епизода от петък, защото не съм го гледал още.

Общи условия

Активация на акаунт