КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 33 881
  • 735
  •   12
Отговори
# 705
Пълен ужасТ! Биляна -разглезената мафиотска племенница ръси разсизъм плюс морал ,Боожее това ако не е трагикомично не зная друго кое ще да е! Влади големия стратег ,не можа да вземе щита и яко се насра, но се радвам как Божидара ги разобличи ,че са интриганти и кретени. Васко и Алпер делят една мозъчна клетка ,но Васко за разлика от Алпер копае сигурно дъното .

# 706
Ей, за пореден път Грозденка ме изкефи как сипа с големия черпак. Joy Биляна е доста далеч от интелектуалка, а кариерата ѝ е пълна скръб. Впрочем, ровейки се из нета ми попадна из клюкарски сайтове, че бащата на детето ѝ пренасял наркотици из цяла Европа. За мен тази жена е на доста ниско ниво и има маниерите на груб мъж.

# 707
Много забавно ще е в следващия епизод как им вадят шоколадчетата. Не вярвам някой от екипа да им е носил храна, а единствените излизали от предаването май са Биляна и Виктор, така че залагам на Биляна, която само гладува и страда сам сама половин сезон в тъмницата 😀

# 708
Най-накрая изгледах епизода от понеделник.  Още не съм гледал последния качен.
Няколко пъти тук имаше коментари как монтажът бил по-добър от предишните сезони.
Вече четвърти сезон се наблюдава това:
Скрит текст:
Операторчета и всякакви хора от екипа влизат най-редовно в кадър. Разхождат се по стълбите, по поляната,... и никой не изрязва кадрите с тях. Крайно непрофесионално и абсолютен мързел и неглижиране относно монтажа. Може звукът да се запази, но да се даде пресечка в това време, други кадри за няколко секунди, така че да не липсва звук. Ама вече е повдигана тази тема и сме я дъвкали, така че... едва ли нещо ново ще се каже. Да видим в петия сезон дали ще има подобни издънки, но силно се съмнявам, щом досега не си взеха бележка. За тях това си е напълно в реда на нещата. Мега аматьорщина!
Нормално ли е 10 минути (от понеделнишкия епизод) да гледаме това?
Скрит текст:
ОК, от охранителна камера е, не влизат в кадър. Но всяка вечер в "Ергенът: любов в рая" дават нагледен пример как се постъпва в такива моменти. По време на такъв разговор дават всякакви кадри, от дрон снимана къщата, басейна, котка някаква се разхожда,  дават различни стаи, кадрите се сменят на всеки няколко секунди. Така че зрителят да не се отегчава.
Много още хлебец  (да използвам лафчето на Давид от Биг Брадър) има да ядат от екипа на "Къщата на инфлуенсърите".  Монтажът откъм аудио, и откъм видео си остава все така пълна скръб.

# 709
  • софия
Изгледах епизода, доста се позабавлявах. Тия хора са на Мелмак и въобще не са обитавали нашата планета. Татстоунъров едни речи дърпа, как щял да липсва, онези пригласят "най-силният". ЕкскюзмЕ, за един и същи човек ли говорим. Тоз, дет успя да падне на всяка битка? Камон, гааайс!!!
 Биляна тотално превъртя...играта. Като я гледам, как е изтъкана от комплекси ми иде да и спестя, че при влизането им във формата знаех Грозденка, а нея за първи път я виждах (надявам се и за последен) .
 Гроздето, буквално я изковаха в огъня. Ама те там, нали всички са много пеКАни, нямаше много избор. С възхита я гледах, как измете пода с голямото добрутро. Сега вече може спокойно да отпадне. Днешният епизод беше нейната победа. Сега е ред на готЯните да се изправят пред публиката на 19ти. Да ги аплодира, колко са достойни.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 00:16 от СлаБе

# 710
Биляна как може да е толкова арогантна. За какви постижения и кариера говори. Аз лично разбрах за нея от КнИ и не знам нито една нейна песен. Та тя е едно богато момиченце, което обясняваше как откраднала от Виктория Сикрет, не защото има нужда, а просто "за спорта"... Грозденка е простичка, но поне си го знае, Биляна е простачка, но се мисли за някакъв интелектуалец. Не съм запозната с образованието им, но ако Грозденка е стигнала до 4ти клас, то Биляна даже и до там не е.

а е че как какви постижения:

1. Златко Баретата бил чичо и
2. Ражда на 19г. от някакъв пишман мутра ММА боец, който я зарязва тъкмо като роди.

# 711
Интересен епизод....

Биляна копае дъното. Joy чак се изнервих , какви са и постиженията на тази? За първи път я виждам. Някой може ли да назове на момента една , две нейни песни? Ходи по кръчми да я поплясват чичковци и да си подруса частите Joy
Грозденка добре измете пода с нея! Някой трябва да я свали на земята . Участничката , която е седяла най малко в къщата , все е по участия , сто процента не е спала нито веднъж в тъмницата. Първия път излиза от тъмницата и вика ,, не съм се къпала 6 дни , още съм с грима с който влезнах,, айде стига лъга Joy после вика на другите лъжкини, а тя го прай същото. Ако имаше вот от публиката отдавна да не е в предаването , ако я номинираха и излизаше на битки също щеше да си е тръгнала от първите, защото и в битките не е силна. Била влезнала в предаването , да покаже колко е добра , днес показа....
 Да я видим на финала , дали е толкова обичана. И как я избутаха на финал ,без битка ... Как стана това ?!?! Директен финалист.

# 712
Биляна се закопа. Сама си изрови трапа, сама си се бутна, скочи вътре и започна да се зарива. А като се замисля в началото и' симпатизирах много.

Тази жена има всичко друго, но не високо самочувствие и его. Човек с такива качества ще му е наистина под нивото да се занимава с Грозденка. Тази има толкова смачкано и крехко съзнание, че е станала вулгарна, агресивна и разглезена. Нивото е на махленци от махалата - 8 клас. Те затова с Памеца се разбират, че и той е там. Постижението и' е да ходи по нощите в кръчмите и да забавлява пияниците......в търсене на поредния спонсор. Забрави, че като започна да се бута около мърдабойс прякорът и' беше мис пиги и по участия, и в коментари я правеха на нищо. Оправи носа и бюста, та вече е от елита....алоооо. Земята до Биляна, на 19 октомври ще се приземиш бързо. Нека си научи урока по трудния начин, щом това иска. То бива избиване на компрекси, но нито Грозденка, нито който и да е човек ти е боксова круша. Хубаво ясно, че е дразнител, ама покажете малко самообладание и разум, нали сте умно-красиви пичуве. Живота е пълен с такива хора. А вие си изпускате нервите и после се сърдите, че в коментарите ви правят на нищо.
Грозденка ми напълни душата, много добре направи, че най-накрая падна на нивото на Биляна и я постави на място.

Т.нар. мъже в къщата няма да ги коментирам. Тези са срам за мъжкото съсловие. Да не са им прибрали топките на влизане в къщата, че жените са с повече тестостерон от тях. Жалка работа, за съжаление това е грозната действителност и мъжете са се превърнали масово точно в такива подмолни, хитри интересчии и безгласни букви, които докато си им от полза много те "обичат", а после те псуват на майка.

Жалко, че не си спазих обещанието и гледах епизода с превъртане. Отдавна свадите не са забавни, а са учебникарски пример за психическо и вербално насилие. Биляна има сериозни проблеми и не съществува толкова голямо самочувствие зад което да ги скрие. Искено се надявам да потърси помощ, но ме съмнява. А останалите овце, които се водеха по акъла и' дано са се видяли отстрани и са осъзнали в какво волно или не са се забъркали.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 09:41 от ilieva_i

# 713
Пускат ли нещо от последните епизоди  по инстаграмите си участниците? Аз ги нямам и не ми излизат.

# 714
Пускат ли нещо от последните епизоди  по инстаграмите си участниците? Аз ги нямам и не ми излизат.
От както стана голямото линчуване на Грозденка почти всички се покриха и като чели избягват да промотират участието си в Къщата.
Само Божидара продължава да си качва анализите и да се само убеждава, че не е психопатка.

# 715
https://vm.tiktok.com/ZNdnuGgF6/

Това трябва да го гледате Joy сестрата на Грозденка плюе участниците един по един , е това не очаквах

# 716
Този Алпер в същата къща ли живя?! Вика на Грозденка "човекът, който ти съсипа психиката, седи от дясно на теб (Божидара)... никой от нас не те е закачал..."  Не, човекът, който най-нагло я напсува и нарече... всички помним какво, седи от твое дясно, Алперчо...
Божидара налива и налива масло в огъня и според мен си злорадстваше на случващото се, но тя сама не би могла да причини кой знае какво на някого. Това тя какво е правила и говорила да не би да оправдава останалите, които скачаха вкупом върху един човек.

Ако вярно са на 100% такива и навън - лоша работа. Този сезон е с най-кофти хората от всичките досега. Сори, най-"големите пичове", имам предвид. Такива "пичове" са, че и всички най-неприятни образи от предишните да бъдат събрани на едно място не могат ги мина по "пичовщина" тези от сегашния.

А Денислава тя това "топа на лицемерието", което си го измисли как яко й пасва. Тя, Андон и Алпер са ми най-неприятни, а в началото не беше така. Едната навсякъде се набута да интриганства по всички стаи и ъгли. А другите двама се правят на много ларж, ама се разкриха какви нерваци са и въобще не се свенят да псуват и обиждат и да се дерат с пълно гърло срещу някого, все едно току що са духнали от някое заведение за...

Биляна какво заплашва и вика за/на Грозденка, докато Божидара си събираше багажа... "тъпо й е, защото знае какво предстои"... Мутренското май вярно й е в кръвта.

# 717
https://vm.tiktok.com/ZNdnuGgF6/

Това трябва да го гледате Joy сестрата на Грозденка плюе участниците един по един , е това не очаквах
За вас това е готино ли? Как точно е по-различно от обидите по Грозденка в предаването?

# 718
Биляна глътна граматиката когато Грозденка бърса пода с нея и чак след като Грозденка излезе от стаята започна да говори свободно. Ех какво ти прави изненадата.

Но тук продукцията е виновна, когато един участник ти каже "абе мен графика с участия ми е запълнен за целия месец" ти не му казваш: "нищо, влизай, ще измислим нещо...нещо като ..тъмницата".  Тая за никой позната певица ли е какво е, защо да има такива привилегии? Голямата звезда! За първи път я виждам, чувала съм само от един човек за нейното съществуване и той е също толкова жалък ( от комеди к. е).  
Па чак директно от участие на полуфинал. 😂
И какво има тя да говори за било кого в къщата, като с тях е прекарала едва ден и половина. Но пък, пик ми си е пик ми.

На края ме беше яд че си тръгва Божидара, въпреки всичко което надроби през целия сезон.
И защо в последните битки са по двойки? Така ли е било във всички сезони?

След Виктор, Влади е най жалкия мъж който съм виждала. Даже на Виктор половината му е простено, той е недорасъл, тъп, с високо самочувствие, без осъзнатост за заобикалящата среда, той е просто изгубен.. Но Влади е мазен, псевдо моралист, лицемер, това е един жалък охлюв, който може да е МЪЖ само за инфантилната си "годеница" сега разбирам защо я е избрал, та той само пред нея може да е мъж.

За останалите какво да се каже, Денислава е ясна, лисица, която играе "играта на живота си" в битките.  

Алпер и Андон. Андон за първи път го виждам/чувам, отсега ще знам да го избягвам из интернета. Но Алпер, срам ме е да кажа че съм му гледала съдържанието, срам ме е да кажа че съм се излъгала че това е един добър, честен човечец, дошъл от село, направил "кариера", съм се радвала че е успял. Толкова не мога да го гледам вече, че закривам екрана когато се появи в епизода.

Памеца....имахме ли нужда от тоя тюфлек? Токсичен, нервничи, псува, бате, бате...🙄

# 719
От както стана голямото линчуване на Грозденка ...
Чак пък и "линчуване", чак пък и "голямо"? Никой не я е докоснал с пръст. А що се отнася до отварянето на устите, тя най-много си отваряше нейната уста, цял сезон. Не спря. Така че... напълно нормална реакция от иначе ненормалните й (с леки изключения) съквартиранти Grinning

Общи условия

Активация на акаунт