И благодаря за всичко написано! 💖
Благодаря за темата, PeaPink! 🪷

Знам, че много се чака.
сега взех да се притеснявам за моята. А, е доста скъпа, пък и искам да си я получа...
рядко някой ме впечатлява с писания на тема грижа за косата, но на теб ти се случва не за първи път
. Тук определено ме заинтригува. Корейците ме спечелиха с това, че отделят огромно внимание на грижата за скалпа, а марка като The History of Whoo и то с цяла серия ми е направо като червен флаг размахан пред бик
изсветлена до ниво 12, с определен пепелен оттенък. На всеки 28 дена ми боядисват корена. Еми досега с всички други шампоани( професионални, да не изброявам дългия списък) към края на периода - преди новото боядисване, оттенъка падаше. А с тези двата - не пада. В смисъл не е така наситен като при токущо боядисана и облята коса, но си е там - разбираш ме, нали? Много са иновативни тези корейци, признала съм ги! Направо забравих за всякакви лилави шампоани, маски, балсами и прочее на не една или две марки. А специално от ryo Beautiful Aging Hair Loss Care Shampoo ползвам колкото лешник количество. Фантастични! Обаче за моята си коса, да се знае, че за други коси може да са нереални
, напълно те разбирам. Преди да открия корейците еднорогът ми на тема пазене на блонда
беше Сам Макнайт, но примерно SpaKlean и двата шампоана избистрят русото като него и го пазят до следващата боя. И аз отказах тониеащите шампоани и маски от близо 2 години. Ще гледам как да ги докопам тия чудесии
.Препоръчани теми