Азиатска козметика и грим - тема 32

• 47 801
  • 458
  •   1
Отговори
# 300
Шотът на Медикюб като първа стъпка след почистване. После тонер/серуми (аз слагам повече от един вечер ако имам нужда). Не се притеснявайте толкова за реда. И в шепа да се смесят пак ще има полза Simple Smile

# 301
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Здравейте дами,
Поръчах си следните продукти, и въпроса ми е как да ги съчетая в рутина?
Numbuzin No.9 NAD+ BIO Lifting-sil Essence
Скрит текст:
Есенцията, като първи продукт след измиване(двустъпково почистване) ли се използва или след тонер? Предполагам след нея си продължавам с обичайните неща, серум, околоочен, крем..
Numbuzin Serum 6 Deep sleep mask
Скрит текст:
Тъй като на серума е описано, че е нощна маска, той последен продукт ли се явява или мога да го запечатам с крем? Също вие наслоявате ли серуми, един върху друг, или използвате само един във вечерната рутина?
NAD+ BIO Lifting-sil Essence тълкувате като по-гъст серум - след тонер, по-течен серум и т.н.

Numbuzin Serum 6 Deep sleep mask е дълбоко хидратиращ серум с ефект на шийт маска, с deep sleep имат предвид, че след употреба ще изглеждате като след пълноценен сън.

# 302

Момичета, подариха ми този комплект и си го ползвам с удоволствие. Кремът подновявам за втори път, защото свършва далеч по-бързо от тонера и емулсията, които ми изглеждат безкрайни..направо ми доскуча и не мисля да купувам крема за 3-ти път. Дали и с какъв крем мога да съчетая тонера и емулсията? Може да ви звучи глупав въпроът, но винаги купувам еднакви серии..и сега съм в затруднение, защото тонерът и емулсията са все още наполовина пълни...AstonishedTwo Hearts

# 303
  • Бургас
m.angelova17, с всякакъв.
И аз го подновявам този комплект и ползвам тонера и емулсията и самостоятелно, и с други кремове.
И да, огромно количество са, за по 5-6 месеца стигат. Кремът ми свършва за около месец обаче. Сега по време на черния петък в BareCare 2 броя от комплекта поръчах, много е изгоден по време на такива кампании.

# 304
m.angelova17, с всякакъв.
И аз го подновявам този комплект и ползвам тонера и емулсията и самостоятелно, и с други кремове.
И да, огромно количество са, за по 5-6 месеца стигат. Кремът ми свършва за около месец обаче. Сега по време на черния петък в BareCare 2 броя от комплекта поръчах, много е изгоден по време на такива кампании.

Супер, благодаря! Засега съм ползвала само 2 азиатски крема за лице и съм страшно доволона -този на Медипийл към компекта с пептиди и

Иска ми се да разнообразя, препоръки Two HeartsRelaxed

# 305
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:

Момичета, подариха ми този комплект и си го ползвам с удоволствие. Кремът подновявам за втори път, защото свършва далеч по-бързо от тонера и емулсията, които ми изглеждат безкрайни..направо ми доскуча и не мисля да купувам крема за 3-ти път.
Дали и с какъв крем мога да съчетая тонера и емулсията? Може да ви звучи глупав въпроът, но винаги купувам еднакви серии..и сега съм в затруднение, защото тонерът и емулсията са все още наполовина пълни...AstonishedTwo Hearts
С този, например.
Или си харесайте нещо оттук.

# 306
  • При децата ми
Да попитам и тук: Препоръчайте слънцезащитен крем за нормална към суха кожа, 45+ г., по възможност от физически магазин до около 35 лв.?

# 307
  • София
Да попитам и тук: Препоръчайте слънцезащитен крем за нормална към суха кожа, 45+ г., по възможност от физически магазин до около 35 лв.?
https://lillydrogerie.bg/beauty-of-joseon-rice-probiotics-sl-nce … f-50-50-ml-541579
Препоръчвам този. Не знам дали го предлагат във физическите магазини или само онлайн. Не оставам без него.

# 308
Моля препоръчайте ми тонер с хубав аромат. Този млечния на TirTir такъв ли е? Аз си взех на Numbuzin Glow Essence, но ме убива миризмата на лавандула и роза, не мога да я понасям, съответно не мога и да го използвам. Също дали тонер падовете заменят напълно действието на тонера, защото аз ги редувам.

# 309
  • Варна
Момичета, транксемова киселина с ретинал може ли в една рутина?

Дам може.

# 310
Получих си Purito daily sunscreen по препоръка от тук за матиращ, но за съжаление си е доста Glow.
Добре, че хората от Barecare са ми пратили пълноразмерен на Mooltox като подарък, та него ще пробвам.
Ако не, накрая ще се върна към BOJ, колкото и да не ми се иска заради гадната оризова миризма.
Скрит текст:
Първа поръчка ми беше, техните кутийки са топ Simple Smile

# 311
Момичета, гледам, че отново има намаления в Barecare - моля препоръчайте добър антиейдж продукт за зряла кожа?

# 312
Здравейте, може ли отзиви за тези продукти?

# 313
+1 и аз съм доволна

[/b]
https://lillydrogerie.bg/beauty-of-joseon-rice-probiotics-sl-nce … f-50-50-ml-541579
Препоръчвам този. Не знам дали го предлагат във физическите магазини или само онлайн. Не оставам без него.

# 314
  • София
Моля препоръчайте ми тонер с хубав аромат. Този млечния на TirTir такъв ли е?

Ако имате предвид  TIRTIR milk skin toner няма почти никакъв аромат, да не кажа никакъв, за мен е доста хидратиращ, ако се прекали с количеството.... и лепкав даже.

Общи условия

Активация на акаунт