Азиатска козметика и грим - тема 32

• 47 797
  • 458
  •   2
Отговори
# 315
  • софия
Моля препоръчайте ми тонер с хубав аромат. Този млечния на TirTir такъв ли е? Аз си взех на Numbuzin Glow Essence, но ме убива миризмата на лавандула и роза, не мога да я понасям, съответно не мога и да го използвам. Също дали тонер падовете заменят напълно действието на тонера, защото аз ги редувам.
За мен най-хубав аромат има Huxely Secret of Sahara! И хидратацията му е много добра.
 Струва ми се, че хидратиращите падове са малко излишна работа. Имам та мпони, имам и тонери..
Като си ги сложа на бузите, мустаците ми не страдат ли Blush

# 316
  • София
Здравейте, за пратките от testerkorea дължи ли се ДДС?

# 317
Много искам да пробвам Dr.Different Vitalift-A Forte. В момента го има с намаление в българския сайт Lotuskbeauty и е на цена 49 лв. с код. Добра цена ли е това? Притеснавям се и от фалшиви продукти. Моля за съвет ако имате опит с този сайт. Към момента ползва Медик8  Ретинал 10 и много добре ми действа, обаче ми е твърде скъп и търся алтернатива.

# 318
  • софия
Сайтът е коректен, продуктите са оригинални.
Пробвала съм го този крем и бях доволна, но без да е уау.
Сега обаче съм наистина много доволна от nimbuzin 9.
Великолепен, за 10 ина дни ползване, видимо подобри вида на кожата,  в посока изглаждане на бръчки.
И още един голям възторг от BOH Probioderm 3D lifting. Очевидно кожата ми просто е плачела за такива съставки.Отчитам, че сигурно съм прекалила с избелването и Missha та, макар и като усещане да е по-богат и тежък, не е бил достатъчен. А както съм забелязала, когато кожата е хидратирана и подхранена, петната са много по-малко видими. С този крем е просто озарена, точно с този plumping ефект,който някой спомена. Добре, че имам и рефил.
Но се чудя дали и другите продукти от серията са с такова вълшебно действие.

# 319
  • Prismatica Aerie
Здравейте, за пратките от testerkorea дължи ли се ДДС?
Аз дължа. Преди малко получих смс, че пратката ми подлежи на митническо оформяне.

~~~

Рали,
с твоята поръчка какво стана?

# 320
Ооо, много съжалявам! Аз сега си пиша със съфорумка, която снощи е успяла да поръча и ще видим с нейната практа какво ще се случи.
Любопитно ми е моята защо мина така бързо и безпроблемно и ме е яд на себе си, че не снимах шипинг лейбъла, за да видя как е била оформена, а  само този от обработката тук, който не дава особена информация

Скрит текст:

# 321

~~~

Рали,
с твоята поръчка какво стана?

За съжаление, не мога да се похваля с нищо:

И от бг пощи:

От десети е закотвена на митница моята пратка и си отлежава там. 🥺

# 322
Моля препоръчайте ми тонер с хубав аромат. Този млечния на TirTir такъв ли е? Аз си взех на Numbuzin Glow Essence, но ме убива миризмата на лавандула и роза, не мога да я понасям, съответно не мога и да го използвам. Също дали тонер падовете заменят напълно действието на тонера, защото аз ги редувам.

Чувствам се много квалифицирана да дам съвет Smile тъй като искрено ненавиждам лавандула, понасям много малко рози (розовата вода ми е единствено от вида алба) и съм изхабила поне 3 опаковки от тонера на ТирТир. Ами... няма аромат. Неутрален е, ама не неутрален към натурален, а баш неутрален.

Хидратиращ тонер под формата на падове не съм използвала, отбягвам. Но аз и нанасям много обилно тонер, повече от един вид, по няколко слоя и само с ръце Relaxed абсолютно ми е загуба на продукт да се слага на тампон, към което приравнявам и тонер пачовете. Не виждам смисъл да обтривам за хидратация... Вече тонер пачовете с киселини са друга работа, тях харесвам.

# 323
  • Prismatica Aerie

Любопитно ми е моята защо мина така бързо и безпроблемно..
Логика при митница отдавна не търся, единствено съм разочарована, че ще ми се забавят нещата.
Да не говорим, че поредна пратка от Stylejolly е с Еxpressone⏳😑

От десети е закотвена на митница моята пратка и си отлежава там. 🥺
С изпратени документи?😨

# 324
С изпратени документи?😨

Нищо не съм пращала! Имам съобщение и аз от бг пощи, че ще ме представляват пред митница. Освен това съм под 150Е, включително шипинга. Дано не пропущам нещо важно!
 А иначе в пощата попитах дали нещо трябва да направя аз, на което ми отговориха единствено да чакам.

# 325
  • Prismatica Aerie
Щом имаш съобщение, пращай.
И аз съм под 150€

Скрит текст:
"Само в следните случаи може да Ви бъдат поискани документи:
    Липсват предварителни електронни данни;
    Предварителните данни са непълни;
    Митническите инспектори изискват допълнителна информация, относно вида на стоката, стойност и др.
В тези случаи ще получите SMS или хартиено известие за наличие на пратка на Митница.

Свалете и попълнете Декларация за съгласие (PDF или Word формат) и Декларация за стойност (PDF или Word формат) или попълнете на гърба на Уведомителното писмо в случай, че сте уведомен с писмо в пощенската кутия на адреса Ви, а не с SMS;
Окомплектованите документи изпратете на адрес customerservice@bgpost.bg. Моля в темата на имейла да впишете номера/номерата на пратката и да изпратите всички документи в един имейл. Можете да изпратите документите като пощенска пратка или да подадете в удобна за Вас пощенска станция.
Моля, изпращайте документи само в случай, че сте получили SMS или хартиено известие за наличие на пратка на Митница. Ако има проблем с документите, ще се свържем с Вас.

След митническото оформяне на пратката ще получите SMS или известие от пощенската станция за доставката на пратката.
ДДС и цената за услугата на „Български пощи“ ЕАД ще заплатите в пощенската станция при доставката на пратката, като подпишете и пълномощното за Косвено представителство на Български пощи пред Агенция Митници / за изготвяне и подаване на Митническа декларация с намален набор от данни по колона Н7 /без да е необходимо да предприемате предварително каквито и да е действия."

emscustomerservice@bgpost.bg /За всички пратки, чиито баркод започва с буква "Е"/

https://bgpost.bg/cms/static/deklaracia-suglasie-last.pdf
https://bgpost.bg/cms/static/Deklaraciya_stoynost-last.pdf
+ pdf на плащането и поръчката.

# 326
  • София
И моята пратка от Testerkorea е на митница от 25.11. В петък пратих документи по мейла /без мой подпис, дано ги признаят/, но сумата ми е 360 лв и май ще дължа и мито освен ДДС.
Аз бях останала с впечатление, че няма да се дължи нищо, както при Stylejolly, и съм малко разочарована, златна ми излезе тая пратка.

# 327
  • София
За мен, тонера, ампулата, крема, крем миста на BOH, работят чудесно в синергия. Допълнени и от нумбуцин 9, (отново в лилаво, ммм)
 И да, заглаждат мини линии, подхранват. Лягат уютно и меко, като прегръдка.

# 328
  • София
Сайтът е коректен, продуктите са оригинални.
Пробвала съм го този крем и бях доволна, но без да е уау.
Сега обаче съм наистина много доволна от nimbuzin 9.
Великолепен, за 10 ина дни ползване, видимо подобри вида на кожата,  в посока изглаждане на бръчки.
И още един голям възторг от BOH Probioderm 3D lifting. Очевидно кожата ми просто е плачела за такива съставки.Отчитам, че сигурно съм прекалила с избелването и Missha та, макар и като усещане да е по-богат и тежък, не е бил достатъчен. А както съм забелязала, когато кожата е хидратирана и подхранена, петната са много по-малко видими. С този крем е просто озарена, точно с този plumping ефект,който някой спомена. Добре, че имам и рефил.
Но се чудя дали и другите продукти от серията са с такова вълшебно действие.

Ползвала съм тези продукти на BOH - тонер и емулсия https://stylejolly.com/Mobile/Product/Detail/view/pid/26254/cid/216 , ампула - https://stylejolly.com/Mobile/Product/Detail/view/pid/2216/cid/216 и колагеновия серум - https://stylejolly.com/Mobile/Product/Detail/view/pid/26232/cid/216. На моята кожа се отразиха много добре.
Почти постоянно поддържам Колагеновия серум и този https://stylejolly.com/Mobile/Product/Detail/view/pid/26229/cid/216, идеални са за хидратираща стъпка в дневната рутина.

Моята нова страст е O HUI Miracle Moisture Ceramide Boosting Cream - https://lgbeauty.com/products/miracle-moisture-ceramide-boosting … nt=47585794457920. Богат, подхранващ, без обаче да стои мазен.

# 329
Може ли линк към Nimbuzin 9?

Общи условия

Активация на акаунт