Азиатска козметика и грим - тема 32

• 5 031
  • 61
  •   2
Отговори
# 30
Здравейте,сега видя,че в stylejolly има опция за различни доставки,избирали ли сте с dhl и влизат ли в сроковете.Благодаря Ви!Лека вечер!

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 23:00 от paulafrani

# 31
Не са безплатни,прочетете добре условията.

# 32
Знам ,че това е за темата с коледни календари, но реших и тук да го пусна, може някой от вас да пожелае да си го купи.
https://yepoda.co.uk/products/the-yepoda-advent-calendar-2025?ut … kx9DtZ88WkRNelppQ
лимитира серия

# 33
Момичета, извинявам се, че ви занимавам пак с тази тема, но онези, които пазаруват от Yesstyle, моля да потвърдят дали са пращали  - Request for payment details
Скрит текст:
Dear Valued Customer,

Thank you for shopping at YesStyle.com.

To speed up processing of your order ..............., please provide a screenshot of your payment or authorization details, which can be obtained from your bank website or app. Please make sure the screenshot contains the transaction date and the amount of your order.

Also, please provide the name of the bank that issued your credit card and the country in which it was issued.

Providing the above information will help us approve and fulfill your order more quickly.
Пратили са ми мейл с тези искания. Предната поръчка ми я анулираха заради неверифицирана карта, сега искат това. За пръв път ми се случва с онлайн плащане и искам да съм сигурна, че не е измама...

Благодаря ви Simple Smile

# 34
Специално влязох в имейла да проверя дали не съм пропуснала нещо. Имам две поръчки от 3.09 (статус Tracking/Shipped) и от 14.09 (статус Processing). И за двете в минутите след поръчката съм получила три имейла - единият е Thank You (Your order has been placed), другият е Your credit card has been charged, третият е Your order has been approved. Като има промяна в реда между втория и третия (в едната поръчка първо са ме таксували, после са одобрили поръчката, в другата - обратното).

Аз го тълкувам, че явно има някаква такава стъпка по одобрение и е възможно да ти искат нещо допълнително, не ми изглежда да е скам. Това, което искат, реално е платежно. Не е документ, с който могат да ти източат картата.

# 35
  • софия
Говори с банката, издател на картата. Преди време имах проблеми с дебитна карта, като банката отказваше плащане от съображения за сигурност. Не си спомням дали беше за jolse или за yesstyle, но ми обясниха, че се отнася за азиатските сайтове.
После се укротиха.

# 36
  • на последния етаж
Пратката ми от yesstyle е натоварена на 18.09. В сайта на Български пощи няма никаква информация по товарителницата. Знаете ли приблицително колко време след това трябва да пристигне в пощенския клон?

# 37
Моята пристигна за около 2 седмици.В сайта им не съм проверявала,след като пристигна от нашия клон ми се обадиха и получих съобщение.

# 38
  • Prismatica Aerie
Кремове, подходящи за есенно-зимен период и не само🍂🍁❄️

BIOHEAL BOH - Probioderm 3D Lifting Cream
Богат анти-ейдж, крем, огромен пептиден комплекс (17 пептида), протеогликани, масла и бариерни съставки. Съдържа глицерин, бетаин, бета-глюкан, пантенол, инулин, фруктан, фруктоолигозахариди, масла, серамидоподобни липиди, шеа, восъци. Плътен, но немазен, усеща се комфортен и еластичен, не лепне. Идеален като вечерен крем или зимна грижа за суха/нормална/дехидратирана кожа, но и за всяка, която търси подхранване.
Скрит текст:

Centellian24 - Madeca Mela Capture Ampoule Capsule Cream
Капсулен крем - няма как, редом с PDRN и спикулите, всички брандове трябва да имат И крем с топченца - иновация за..очите, защото иначе как да повярваме, че продуктът е специален?? 🤹‍♂️
Богата, бариерно-подхранваща формула, съчетаваща масла, сквалан и синтетични восъци. Съдържа TECA, пълен хиалуронов комплекс, серамид NP, пантенол, бисаболол и лайка за успокояване. Силно антиоксидантен и анти-ейдж профил - витамини C и Е (няколко производни), колаген, глутатион и богат пептиден комплекс. Средно тежка към тежка консистенция, идеална за хладни дни. Подходящ за нормална към суха и зряла кожа.
Скрит текст:

AVCA - Aqua Barrier Low Molecular Hyaluronic Acid Cream
Богат бариерен крем с подхранващи масла. Съдържа серамид NP, холестерол, фитосфингозин и различни форми на хиалуронова киселина, антиоксиданти. Средно тежка консистенция, подходяща за нормална към суха кожа.
Скрит текст:

COSRX Skin Barrier Moisturizing Cream
Класически бариерен крем за лице и тяло, богат на серамиди, холестерол, хиалуронови форми и липиди, с добавени dimethicone и petrolatum, които му дават по-изразен оклузивен и „по-тежък“ профил, без да е задушаващ и лепнещ. Подходящ за нормална към суха и чувствителна кожа, особено при нарушена бариера или раздразнения.
Скрит текст:

SKIN 1004 - Madagascar Centella Probio-Cica Enrich Cream
Богата формула, има доста масла и восъкоподобни съставки. Високо съдържание на центела - TECA. Усеща се маслен и подхранващ, но не е плътен или тежък и се разнася леко. Има лека оклузивност. Подходящ за суха, дехидратирана, комбинирана/нормална, чувствителна, раздразнена кожа. Отличен избор при зачервяване, бариерни проблеми или след ретиноиди, киселини.
Скрит текст:

Derma: B - CeraMD Repair D-Panthebalm
Класически подхранващ, бариерен и успокояващ крем. Глицерин, пантенол, алантоин, липиди, серамиди, гликолипиди, фитостероли. Плътна консистенция, лек защитен филм, не лепне, не е тежък. Отличен за нормална към суха кожа.
Скрит текст:

numbuzin - No.2 Cica Ceramide Repair Cream
Подхранващ, възстановяващ и успокояващ бариерен крем, с акцент върху суха и чувствителна кожа. Глицерин, центела, серамиди, бизаболол, липиди, антиоксиданти. Сравнително плътен, крем-балсам, кадифено мек, лек бариерен ефект. Подходящ за за суха, чувствителна или раздразнена кожа.
Скрит текст:

Genabelle - PDRN Enriched Recovery Balm
Богат и възстановяващ балсам. Силна комбинация за възстановяване на кожната бариера - PDRN (5,000 ppm от 94% чист PDRN (Sodium DNA), пантенол, ниацинамид, центела, бета-глюкан. Много овлажняващи, успокояващи и подхранващи съставки, липиди, пептиди, аденозин. Подходящ за суха, чувствителна или раздразнена кожа, кожа след дерматологични процедури, зряла кожа, нуждаеща се от подхранване и анти-ейдж грижа.
Скрит текст:

haruharu wonder - Black Rice 5 Ceramide Barrier Moisturizing Cream
Пълен серамиден коктейл(във вид на миниатюрни люспички, които всъщност са серамидените капсули) - 5 вида серамиди, холестерол, фитосфингозин, хидрогениран лецитин. Алантоин, оризов екстракт, ферменти от черен ориз(отличителната съставка на линията), женшен, вит. Е. Фокусира се върху възстановяване на бариерата + дълготрайна защита от дехидратация. Плътна консистенция, разнася се лесно и се стопява в кожата, оставяйки лек сатенен филм - немазен, нелепкав. Добра оклузивност. Формула, ориентирана повече към сухa, дехидратирана, чувствителнa или бариерно-увредена кожа.
Скрит текст:

iUNIK - Beta-Glucan 3X Barrier Cream
Добър универсален бариерен крем, хидратиращ, с успокояващи съставки - пантенол, β-глюкан, ектоин, аденозин, серамиди. Плътна консистенция тип балсам, подхранващо усещане, оставя комфортен, защитен слой, без да е мазен. Подходящ за суха и много суха кожа, но и за комбинирана, ако е склонна към дехидратация.
Скрит текст:

ROUND LAB - Soybean Panthenol Cream
Добре балансиран крем, средно плътна консистенция, богат, но нетежък. Серамиди, пантенол, сквалан. Хидратира и подхранва добре, оставя лек филм. Подходящ за всяка кожа, според нуждите.
Скрит текст:

Anua - 3 Ceramide Panthenol Moisture Barrier Cream
Силно успокояваща формула, богата на бариерно-възстановяващи липиди и серамиди, комбинирани с центела, аминокиселини, пантенол, алантоин и ектоин. Усеща се силно хидратиращ, немазен и лек. Подходящ за чувствителна, раздразнена или суха кожа, както и всяка кожа с нарушена бариера.
Скрит текст:

OOTD - Peptide Skin Barrier Cream
Комфортен, базов, подхранващ крем, идеален за нормална/суха кожа. Глицерин, бетаин, серамид, пептид, ниацинамид, вит. Е, малко масла. Плътна формула, мек, сатенено гладък, попива добре.
Скрит текст:

VT - PDRN Cream 100
Не съм сигурна, че му е тук мястото, защото е с лека консистенция, подобна на емулсия, усеща се доста хидратиращ, няма оклузивност. Но пък съдържа пълен серамиден комплекс + холестерол + фосфолипиди, които подсилват кожната бариера; растителни масла, пантенол, алантоин, бетаин, гуазулен(това са малките сини капсулки в крема - биологично активните компоненти на лайката - интензивно успокояващи и облекчаващи раздразнения); антиоксиданти. 10% PDRN от женшен. Подходящ за всякаква кожа според мен, като за много суха би бил недостатъчен, но в крайна сметка зависи от предпочитанията и от предходните продукти.
Скрит текст:

starlike - Chamomile Skin Barrier Cream
Лек, хидратиращ, успокояващ крем, 36% вода от лайка, 7 форми на хиалуронова киселина, бариерни липиди, антиоксиданти, пептиди. Подходящ за комбинирана и леко суха кожа. Немазен финиш, не лепне.
Скрит текст:

Предложения от предишни години:
2023
2024

# 39
Момичета, извинявам се, че ви занимавам пак с тази тема, но онези, които пазаруват от Yesstyle, моля да потвърдят дали са пращали  - Request for payment details
Скрит текст:
Dear Valued Customer,

Thank you for shopping at YesStyle.com.

To speed up processing of your order ..............., please provide a screenshot of your payment or authorization details, which can be obtained from your bank website or app. Please make sure the screenshot contains the transaction date and the amount of your order.

Also, please provide the name of the bank that issued your credit card and the country in which it was issued.

Providing the above information will help us approve and fulfill your order more quickly.
Пратили са ми мейл с тези искания. Предната поръчка ми я анулираха заради неверифицирана карта, сега искат това. За пръв път ми се случва с онлайн плащане и искам да съм сигурна, че не е измама...

Редовно пазарувам от YesStyle, никога не са ме карали да изпращам скрийншот с такава информация, а дори и да съм получавала такива имейли, винаги ги игнорирам.

# 40
Catalano, изключително обстоятелствена и полезна за кой ли път! Огромно благодаря!

Genabelle балма го очаквам тия дни да е при мен и да - точно за зимата съм го нарекла.

# 41
Catalano, отново сърдечни благодарности за положените усилия и отделено време да споделиш с нас.
Избрах си един!

# 42
  • Prismatica Aerie
Genabelle балма го очаквам тия дни да е при мен и да - точно за зимата съм го нарекла.
Цялата PDRN линия на Genabelle е чудесна, не само заради високите концентрации на вездесъщия PDRN -формулите са многофункционални, съчетават успокояващи, хидратиращи, бариерни и антиейдж съставки, а текстурите са леки, но добре подхранващи, с изключително приятна апликация.
Едва се сдържам да не отворя Genabelle PDRN 3% Hyper Boost Ampoule, но имам толкова много отворени серуми..🫣

# 43
Извинявам се, че нахлувам в темата, но се надявам да ми помогнете. Някой да е ползвал това - https://lotuskbeauty.com/product/medicube-one-day-exosome-shot-p … mpoule-2000-30ml/ . Интересува ме как се ползва, че нещо се омотах в описанието. И дали наистина има ефект? Забелязвате ли някаква положителна промяна в кожата?

# 44
Този серум коментирахме наскоро. Аз го ползвам от около месец. Нанасям го след тонера, на влажна кожа. После слагам скинорен и разни подхранващи серуми.
Ефект някакъв космически честно казано не съм забелязала. Единственото, което със сигурност прави при мен, е че помага на следващите продукти да се абсорбират много по-добре и надълбоко. Съдя по прилагане на същата рутина без серума с екзозоми.
Аз и нямам нещо кой знае какво като проблем, освен разни пигментни петна след бременност.

Когато се чудих кой серум и от къде да купя ми попадна в някой от сайтовете мини. Мисля, че това е повече от отлична опция за старт.

Скрит текст:
Извинявам се, че нахлувам в темата, но се надявам да ми помогнете. Някой да е ползвал това - https://lotuskbeauty.com/product/medicube-one-day-exosome-shot-p … mpoule-2000-30ml/ . Интересува ме как се ползва, че нещо се омотах в описанието. И дали наистина има ефект? Забелязвате ли някаква положителна промяна в кожата?

Общи условия

Активация на акаунт