Азиатска козметика и грим - тема 32

• 17 656
  • 171
  •   9
Отговори
# 135
Бях си поръчала единична доза от Vt Reedle Shot 700, който върви в комплект с шийт маска. Много ми беше интересно да го пробвам, тъй като имам Medicube Exosome Shot 2000.
При меди имам съвсем леко боцкане, което трае много малко. Ефект някакъв невероятен честно казано не видях.
При ВТ обаче… кожата веднага след нанасяне изглеждаше леко все едно съм я минавала с инструмент с игли. Беше мнооого мека на сутринта и страшно озарена. Отделно и консистенцията ми допада повече.
Откъм усещане.. боцка си, не мога да си кривя душата, но минава бързо и ще се свикне според мен.

Аз привършвам флакон VT 700 ,боцка ,но бързо преминава. Не знам какво върши,само първия път усетих кожата да поеме повече от последващия серум,после взех да не отчитам нещо специално ,ама мажа,дори и на шията,нямам белене.
В уиша за следваща поръчка ми е Медикюб екзозомите 2000.
Сега чакам OHUI Prime Advancer De-aging PDRN Booster Shot ,беше ми харесал от мостра.

# 136
  • Бургас/Пз
Досега на Reedle Shot съм ползвала само 300. При мен боцка и то доста. След него нанасям други продукти и продължава да боцка. Сутринта като измивам лицето също още усещам игличките. Явно всяка кожа реагира различно. В момента съм на втора опаковка  300 и после мисля да пробвам 700.
За моята кожа това е един от най-добрите продукти откъм озаряване, изсветляване, свиване на пори и полиране на кожата.

# 137
Аз честно казано съжалявам, че взех бутилка екзозоми 200, а не ридъл шот 700. За мен второто е много по-добро.

# 138
  • Prismatica Aerie
Понеже стана дума за серамиди в последния пост, препоръчайте продукти с тях, от които  сте доволни.
Пипи, един от любимите ми серуми е RNW  DER. CONCENTRATE Ceramide Plus - тръгна му прякор п0рното, след това: Grinning
Скрит текст:
От днешна гледна точка, не е чак толкова съвършен състава, но е приятен серум и си го ползвам понякога - обилно, като тонер. Кремът от линията също е много добър.

# 139
Catalano, заради твои мнения влязох в темата и заради твои може да изляза от нея (това е казано с най-топли чувства 🌹). Почти всеки показан от теб продукт предизвиква интерес у консуматорската ми персона.

Извън шегите, в понеделник си взех последната YS пратка от пощата. Този път се позабави, но нямах нищо спешно в нея. Не се сдържах и отворих numbuzin No.9 NAD Bio Lifting-sil Essence. Добре понесе на кожата ми като първа проба. Освен с останалите продукти от серията, с какво друго се "разбира" добре?

# 140
  • Prismatica Aerie
Catalano, заради твои мнения влязох в темата и заради твои може да изляза от нея (това е казано с най-топли чувства 🌹). Почти всеки показан от теб продукт предизвиква интерес у консуматорската ми персона.
Пледирам невинна, Ваша чест! 😇 Всеки си има свой праг на устойчивост към споделено вдъхновение.
А и консуматорският режим е на приливи и отливи.. поне при мен, и слава богу. ☺️

Numbuzin No.9 NAD Bio Lifting-sil Essence я тълкувай като по-гъст серум, т.е. след по-течни такива (ако ползваш други), и преди крем. При мен се държи чудесно след няколко тонера и 2 много воднисти серума и попива идеално.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 17:20 от Catalano

# 141
Ползвам по-течни, да, като в последната седмица-две нещо занемарих рутината, но ще разгледам всички наличности, за да подредя тонери и серуми. Пропуснах да спомена, че есенцията я ползвах с Booster mode на уреда на medicube.

# 142
Сега чакам OHUI Prime Advancer De-aging PDRN Booster Shot ,беше ми харесал от мостра.
Angelче, да споделиш после за пидиаренчето, моля Simple Smile И от този бранд съм измазала количества, макар, че реално погледнато си кютах само в рамките на една серия - The First Geniture.

Гледам, че много често споменавате и хвалите The History of Woo. Струва ли си блъскането с доставка от чужбина и чакането, толкова ли са добри?
Някой може ли да ги сравни като марка ГЛОБАЛНО с някоя друга?
Корейските марки, които са приблизително съпоставими със Whoo като цена и/или философия и които съм ползвала са Sulwhasoo, Donginbi, Amore Pacific, SU:M37, OHUI, HERA, етц. Изключително трудно ми е да подвеждам общи знаменатели, а и не би било редно, защото далеч не във всеки бранд имам толкова голям експожър, това далеч не е като да сравниш 2 аналогични продукта от 2 различни бранда. Но със чиста съвест си признавам, че въпреки, че имам остатъци и 2-3 неотворени пълноразмерни продукта от гореспоменатите винаги с голямо удоволствие и без каквото и да е съмнение за качество купувам поредния си продукт (серия) от The History of Whoo. А години наред ги заобикалях, защото чисто и просто опаковките им не са съвсем по мой вкус Grinning

И понеже  иде зима и често споменавате бариерни кремове в тази тема да дам и моите 2 цента:

Aз лично мисля да си взема при добра промоция някой по-богат и да си го ползвам за ръце.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 17:33 от Agent Provocateur

# 143
  • Prismatica Aerie

Aз лично мисля да си взема при добра промоция някой по-богат и да си го ползвам за ръце.
Да! Heart Както и някой слаб ретинолов серум и/или с вит.С.
Моят крем за ръце понастоящем е Dr. Different 131 Moisturizer face cream  - цели 100 мл.и удобна туба.

# 144
За съжаление нито една от споменатите марки не ми е позната, тъй като не съм я срещала в бг сайт. А имам лично наложено ембарго да не пазарувам от сайтове от чужбина Simple Smile

# 145

Под това мнение се подписвам с две ръце. Има и други виновни, да не изреждам, ясно е кои са. Пишещите и четящите в темата ги знаем. Но се радвам, че се включих тук и успях да изградя някаква прилична рутина. На моите години и без други намеси, не очаквам чудеса, но мисля, че кожата ми изглежда прилично.
Каталано, благодаря за пореден път. Ще взема да го пробвам това чудо и ако спра да пиша тук, да знаете, че съм избрана за мис Свят и не ме търсете повече!  Stuck Out Tongue
Агент, сърдечни благодарности и на теб за видеата, които постваш, както и за съвета за крем за ръце. Не се бях сещала тия за лице да ползвам за друго.

# 146
  • Prismatica Aerie
YS

# 147
Да! Heart Както и някой слаб ретинолов серум и/или с вит.С.
Скрит текст:
Моят крем за ръце понастоящем е Dr. Different 131 Moisturizer face cream  - цели 100 мл.и удобна туба.

Great minds think alike.... Grinning

Исках да те питам за мнението ти за този продукт, ако си го проучвала - не зная нищо за бранда и продукта, но от 2 места чух и ме интригува...

Агент, сърдечни благодарности и на теб за видеата, които постваш, както и за съвета за крем за ръце. Не се бях сещала тия за лице да ползвам за друго.
Ама Пипи, мила, ти с какво си мажеш лактите и петите!?!? Grinning

Шегувам се, шегувам се, но аз от време оно съм си беден Хитър Петър и всеки продукт, независимо бяла или цветна козметика го карам да мултитасква, че да си избие парите! Бътърите за тяло са идеални за ръце също, нощни маски, които не са WOW и мазни сънскрийни отиват също на ръцете ми преди да съм си напудрила носа! Киселини за пети казах ли?! A спирала за очна линия, червило за руж, молив за вежди за липлайнър, бронзър за сенки, етц. Grinning

За съжаление нито една от споменатите марки не ми е позната, тъй като не съм я срещала в бг сайт. А имам лично наложено ембарго да не пазарувам от сайтове от чужбина Simple Smile
Горещо препоръчвам всяка от гореспоменатите марки и горещо препоръчвам никога да не ги купувате от БГ сайт - надценките на БГ търговците карат и гърци и евреи да изглеждат като недорасли леймърчета!

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 05:30 от Agent Provocateur

# 148
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:
[/spoiler]
Горещо препоръчвам всяка от гореспоменатите марки и горещо препоръчвам никога да не ги купувате от БГ сайт - надценките на БГ търговците карат и гърци и евреи да изглеждат като недорасли леймърчета!
Dart 
Не е за моите умствени възможности да проумея защо някой би плащал нелепите цени в бг сайтовете и признавам, че в такива моменти моето, иначе добре дисциплинирано лице, получава лек тремор на недоумение.
Но, всеки има своя икономическа философия, и разбира се, не е моя работа откъде пазаруват хората. Ако някой намира удоволствие в местния ценови сюрреализъм, нямам намерение да му го отнемам.

Исках да те питам за мнението ти за този продукт, ако си го прочувала - не зная нищо за бранда и продукта, но от 2 места чух и ме интригува...
Скрит текст:
Марката не ми е позната, но изглежда интересно. Сподели какво си чула?
Честно казано, все още не съм убедена в чудодейните свойства на стволовите клетки. А и реално в козметиката се влагат екстракти, а не живи стволови клетки, при това растителни.. или течността, в която са отглеждани, или не помня още какво..  Идеята звучи обещаващо, но научните доказателства са доста ограничени и клиничните такива са сякаш недостатъчно категорични, още повече, че са обвързани с конкретни марки. Но не съм проучвала задълбочено, така че благодаря за идеята да го направя! Gift Heart

# 149
Агентче, за лакти ползвам само това от години. Слагам в скрит текст, понеже не е азиатска козметика.

Скрит текст:
Еucerin Аquaphor
. Ползвам го не само за лакти, мацам целите ръце. За тяло също ползвам медицинска козметика, пак не азиатска.
Скрит текст:
DEXERYL Pflegecreme
. За пети ползвам
Скрит текст:
Gehwohl
.
Но да, когато остане някакво количество тонер, серум или крем, размазвам по ръцете. Няма да ходи зян тоя хубав продукт, я.

Общи условия

Активация на акаунт