Азиатска козметика и грим - тема 32

• 23 496
  • 245
  •   4
Отговори
# 225
През този линк с NSHALF18  дава 50 %  на продуктите .
medicube - Age-R Booster Pro Mini - White  го има и ще излезе 78 лв.

https://www.stylevana.com/de_DE/promotion/half-price-sale-2.html … mc_eid=c42e102be1

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 12:23 от iliana__

# 226
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Момичета, благодаря ви! Flowers Hibiscus Златни сте!

Напълно бях забравила за Ceramidin на Dr. Jart – благодаря, че ми го припомнихте. А предложението на Tanya M по описание е точно това, което търся. Поръчах и двата, и се надявам поне един да ми пасне за целта, за която ми трябва.

VanessaDE, благодаря и на теб! Описанието на крема, който предложи, звучи страхотно. Мисля също да го поръчам, но по-скоро като нощен крем, а не конкретно за след процедури.
Тук обаче бих помолила Каталано да се включи с мнение за състава, защото виждам, че има малко ретинол. Аз използвам третиноин и се чудя дали няма да ми дойде в повече като нощна грижа след трета.
https://www.yesstyle.com/en/numbuzin-no-4-full-nutrient-firming- … ml/pid.1136288388
Няма да дойде в повече, тъй като е в хомеопатична доза.
Кремът съдържа Elaeis Guineensis (Palm) Oil, което е естествен източник на Palmitic Acid.
В Ceramidin има Palmitic Acid и Stearic Acid. В Barr има само производни.

# 227
  • Бургас/Пз
Каталано, много благодаря за мнението. Ще го помисля, защото съм доволна от корейските. Май не ми се дават толкова пари за вит.С 😂

Получих си доставката от Стилевана, този път доста бързо дойде.
Нямам търпение да пробвам лилавичките.
Тонера и ретинола бяха подаръци с код, надявам се и те да са добри.

# 228
  • Бургас
Каталано, благодаря за мнението.
Серамидина го видях, но реших, че за шията и деколтето ще стане. Идеята е да оставя Purito re-barrier само за лицето, а на останалото да слагам другите. Така може и да изкарам зимата, ако Barr се окаже недостатъчно оклузивен. За другата зима ще мисля като дойде.

# 229
Здравейте,

Да споделя опит с testerkorea.com - и аз не издържах на изкушението и поръчах special edition-a на Bichup Youth Serum-a и ампулата, за която не обърнах внимание, че е с друга опаковка и в мен се е зародило съмнение, но ще видим.  Направих поръчката на 07.11 (миналия петък) и сега получих обаждане от непознат номер да попитат дали в понеделник ще съм на адреса, защото имам пратка (дадоха ми тракинг номер и той съвпада с този от акаунта) и казаха, че дължа 3 лв.
Изненадана съм, че толкова бързо - само седмица след поръчката ми се обадиха. Ще споделя дали всичко е наред с пратката другата седмица.

Rallitzа, мисля, че от Вас се вдъхнових да поръчам от там, за което искрено благодаря! С Вашата пратка има ли движение?

# 230

Rallitzа, мисля, че от Вас се вдъхнових да поръчам от там, за което искрено благодаря! С Вашата пратка има ли движение?

Здравей, Таня!
Най-напред искам да помоля, ако нямаш нищо против разбира се, нека да се обръщаме на "ти"! Някак по-близко ми звучи, с най-добри чувства го пиша!

Моята пратка от testerkorea.com от 10.11. е на митница, поръчана и шипната на 4.11. Като патила от fedex, избрах доставка с поща. Преди ден получих съобщение от бг пощи, че ще ме представляват пред митница и се настройвам, че ще платя и ДДС. Ти, предполагам, си избрала fedex, които явно са подобрили услугата си. Когато получа нещата си ще добавя информация.

# 231
Каталано, много благодаря за мнението. Ще го помисля, защото съм доволна от корейските. Май не ми се дават толкова пари за вит.С 😂

Получих си доставката от Стилевана, този път доста бързо дойде.
Нямам търпение да пробвам лилавичките.
Тонера и ретинола бяха подаръци с код, надявам се и те да са добри.

За колко време дойде вашата. Аз моята я чакам от 12 октомври. Тогава пише, че са я шипнали, но още няма никаква информация. Това е последното което виждам.

# 232
  • Prismatica Aerie
Здравейте,

Да споделя опит с testerkorea.com - и аз не издържах на изкушението и поръчах special edition-a на Bichup Youth Serum-a и ампулата, за която не обърнах внимание, че е с друга опаковка и в мен се е зародило съмнение, но ще видим.  
Таня, какво съмнение?👀
Аз не съм отворила моята още, чакам си серума да ги съчетая.

# 233
Catalano, нямам търпение да споделиш как ти се отразява на теб. Аз имам и first essence, обаче старата версия, та ще поръчам и новата, защото нали ..Satisfied
 Относно съмнението - може би снимката на сайта не е много добра, но ми изглежда малко по-различна:

Скрит текст:

От сайта сякаш самото шише е бяло и текстът е с червени букви, докато на официално рекламираната опаковка текстът е с черни букви и има червено подчертаване, а самото шише е в преливащи цветове. Не съм ровила и търсила за имитации или лимитирани колекции, така че най-вероятно е в моята глава само Simple Smile Ще споделя.

Ralitza,  разбира се Simple Smile Всъщност аз избрах доставка с Korea Post - EMS и очаквах и аз да е с пощите. От StyleJolly също идват при мен с куриер, въпреки, че пак избирам пощи.  Сега започвам да се замислям дали наистина човекът ми е казал 3лв или аз просто не съм чула добре. Ще споделя какво е станало в понеделник.

# 234
  • Prismatica Aerie
Аз имам и first essence, обаче старата версия, та ще поръчам и новата, защото нали ..Satisfied
Нали, как иначе!😄Олеква ми, че не съм сама, от седмица избирам сет с есенцията и не мога да реша!

Ето снимки на моята ампула, самостоятелен продукт e:
Скрит текст:

Надписите са в кафяво.
Рано е за имитации, тя излезе на 20.10.

# 235
Наистина е хубаво да има с кого да споделиш лудостите си Relaxed

Много благодаря за снимките и успокоението. Нямам търпение да дойде!

# 236
Светулче,аз имах очаквания,че този на Нумбузин ще е по-лек,но мазен и добре попиващ,но си е доста оклузивен.За мен,би вършил страхотна работа след процедури.Тежък е наистина,но аз мога да го ползвам и през деня.
При мен, "хидратиращ' явно не е точната дума.Всички "хидратиращи" са нищо правещи за моята кожа.Мазни и оклузивни по-добре ми действат.Не знам каква е тая моята кожа.Да речеш че е много суха,вече не е чак толкова...
Например ZYMOGEN - Fermented Soybean Firming Cream.Ужасно мазен крем,не е оклузивен.Всяка нормална кожа би се чувствала плувнала в пот,предполагам.Моята обаче е в екстаз след него,а де Grinning

# 237
Момичета, вие сте профи и моля за консултация. То...малко след свършен факт, но поне може да ми дадете надежа.
Този продукт дали е помогнал на някоя от вас в борбата му с пигментни петна? Благодаря предварително!
https://bg.iherb.com/pr/avarelle-brightening-complex-cream-1-05-oz-30-g/128029
И, за да върна жестта, ако мога да съм полезна, искам да дам отзив за тази слънцезащита, която на моята комбинирана кожа се държи прекрасно. Вие ще кажете дали си я бива или не.
https://bg.iherb.com/pr/aplb-glutathione-niacinamide-sunscreen-s … l-oz-40-ml/142956

# 238
За петната няма да коментирам, че след последния преглед ми ги квалифицираха вече като старчески, та ми е криво.
При мен с козметика не съм махнала нито едно петно през годините, единствено леко озаряване на тена.
Махнати петна съм виждала на приятелки използващи третиноин.
Аз не стигнах до него защото ретинолите определено не ми понасят.

# 239
  • Бургас
Всяко лято се сдобивам със слънчеви петна, защото прекарвам много време на море, въпреки че съм стриктна със слънцезащитата – ползвам фактор 130, който открих благодарение на Каталано. През зимата успявам да възстановя кожата: вечер използвам третиноин, а сутрин – витамин C.

За съжаление единственият серум с витамин C, от който реално виждам избледняване на петната, е този на By Wishtrend. За съжаление защото не е най-приятният за ползване – остава леко лепкав филм, супер нестабилен е и понякога пристига леко окислен. Но въпреки това, за толкова години проби, това е единственият продукт, за който съм сигурна, че работи на моята кожа. Тази година ми останаха слънчеви петна и по предмишниците, и в момента се опитвам да ги преборя с витамин C на CNP Laboratories, но ефектът изобщо не е като от любимия ми серум. Явно отново ще се наложи да поръчам него.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 11:44 от Йен

Общи условия

Активация на акаунт