Азиатска козметика и грим - тема 32

• 44 872
  • 438
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
Звучи безобразно!
Много моля за един инста код за SV, наизпратили са ми някакви за - 22%,-14%, които реално са само - 10%.
Искам да взема ампулата на rejuran. Имате ли впечатления?

# 421
Аз ползвах Socfbgrey, смъкна над 20%

# 422
  • Prismatica Aerie
Звучи безобразно!
Много моля за един инста код за SV,

Защо има такава голяма разлика в цената при един и същи продукт? Количеството е еднакво и продукта мисля е един и същ или аз бъркам?
Скрит текст:

Идентични са продуктите.
В YS цените винаги варират, по принцип са по-високи, но често има промоции. Затова и споделих, че съм купувала същия крем оттам за 6-7$. Aкo човек не знае това, защо да не си купи супер хитов продукт на по-високата цена..

# 423
  • Чукарландия

В YesStyle.

# 424
  • Den Haag
И при мен снимката е току що направена:

BBeLLa Има мини версия, която е 15ml тя е по-евтина, при теб колко ml е?

# 425
  • Чукарландия
Към момента:

# 426
За madeca cream момичета, това сравняване няма много смисъл. Има разлика, кой от къде купува, китайски, американски, немски , испански сайтове и т.н. и къде в европа го получава. Аз ще го купя от немска онлайн аптека или амазон, по - скъпо е да, но ако не съм доволна, в амазон мога да го върна и ще си получа парите обратно. Аптеката, все пак си гарантира качество, ако ми излезе обрив след ползване, мога да се оплача, защото е закупен от аптека и т.н. и т.н. От китайския сайт, се рискува да отиде в митница, забавяния, за които пишете  или кой знае какво ще им скимне. Така, че за всяка от нас параметрите са различни.

# 427
и аз го следя този продукт откакто Каталано го сподели, и не мога да разбера как стана такава разликата в цената изведнъж

в БГ съм и адреса даден в yesstyle е български

каква е разликата м/у обикновенния и zero ?

Скрит текст:
това е мини варианта Бела

иначе имам  Madecassol на bayer от турция - нали точно с това име се свързваше въпросния Мадека ?

# 428
в интернет си намерих една табличка, там е описано, как се е променил Madeca Cream, през Season 4, 5 , 6 и 7.
Променя се технологията на изготвяне на продукта, както и концентрацията на Cica, има плътен и лек вариант. Следователно е нормално, да има и разлика в цената, през даден период от време.

# 429
  • Чукарландия
Casual, да. Първо постнах големия вариант #423, след това след молба колко е при мен мини версията споделих и снимка на минито.

# 430
Имате ли впечатления от all balm на d alba?

# 431
Аз имам версията за суха кожа, поръчвана в началото на декември от YS за около 24 евро. Исках да попитам, тъй като още не съм го пробвала и смятам да започна, преди или след серума Numbuzin #9 мога да го слагам? Гледам, че съдържа Ретинол, освен да редувам с другите ми ретинолови продукти /Double serum Clarins, Vitalift Dr.Different/

# 432
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Аз имам версията за суха кожа, поръчвана в началото на декември от YS за около 24 евро. Исках да попитам, тъй като още не съм го пробвала и смятам да започна, преди или след серума Numbuzin #9 мога да го слагам? Гледам, че съдържа Ретинол, освен да редувам с другите ми ретинолови продукти /Double serum Clarins, Vitalift Dr.Different/
След серум, това е крем - финален продукт. Ретинолът е в нищожна концентрация и не бива да се тълкува като актив, така че няма нужда от редуване с другите ретинолови продукти.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 13:45 от Catalano

# 433
Момичета, някой използвал ли е ретинала на Beauty of Joseon за по-дълъг период от време? Има ли видим ефект върху бръчки и финни линии?

# 434
Аз ползвах малкото няколко месеца, но мисля че нямаше супер ефект

Общи условия

Активация на акаунт