Азиатска козметика и грим - тема 32

• 50 693
  • 497
  •   2
Отговори
# 495
По темата за безплатните мостри като подарък към поръчките: Досега съм поръчвала само от Jolse и Yesstyle като чуждестранни сайтове, при Jolse ме отказаха безумните митнически такси, но пък за сметка на това всеки път имаше обилно количество мостри. За Yesstyle, колкото и поръчки да съм имала от тях, досега никога не са ми слагали дори една мостра, всъщност само последния път (поръчах през декември 2025), но тогава в кошница на сайта още излизаше + Samples. И познайте, дойде една единствена малка мостричка, сигурно 1 мл Grinning Малко смешно ми стана.

А когато съм поръчвала от Bare care например (не им правя реклама тук), последния път около черния петък хванах -40% намаление на всичко и към поръчката ми имах много мостри подарък, брандирана торбичка, два пълноразмерни продукта (слънцезащитен стик и серум), така че останах много приятно изненадана.

# 496
Честно казано, толкова не ми се занимава с чуждестранни сайтове, че предпочитам да си поръчвам с надценка от нашите... Стига да няма някакъв толкова Уау продукт , дето го нямат
Но не съм попадала на нещо, което реално си заслужава да го търся в чужбина

# 497
Grinning Има, има много неща, които си заслужават, но ако не си търсиш ортаци на джоба не започвай с чужбинските сайтове.

Като положителна тенденция виждам, че цените са започнали да падат по нашите сайтове, ако разширят и асортимента ще е добре.  

П.с. Сега се сетих, че в yestyle под поръчката се отразява, ако получаваш нещо безплатно - мостри или друго.

Общи условия

Активация на акаунт