Азиатска козметика и грим - тема 32

• 52 320
  • 511
  •   4
Отговори
# 510
  • Бургас/Пз
А за kocos има ли кодове? Поръчвам повече от Бг сайтове, рядко stylevana, и ми прави впечатление че не съм виждала кодове за кокос бг.
Аз ползвам KK10 за кокос.

Николова, ще ми е интересно да споделите за витамин С на Медикюб. Аз в момента изневерявам на корейските , но като цяло от тях най-много харесвам на Д-р Алтеа и на Wishtrend.

# 511
По темата с вит. С - бих искала да похваля един продукт, който пробвах лично. Става въпрос за

PETERSON'S LAB - VC20 Booster

https://www.yesstyle.com/en/petersons-lab-vc20-booster-6ml/info. … ml/pid.1132328268

Започвам с това, че марката е китайска, а съставът е замислен да работи на различни "нива" срещу пигментации. Процентите на L-Ascorbic Acid е 20, транексамова киселина 1%, Diglucosyl Gallic Acid, Hexylresorcinol - и всички са с изсветляващ ефект. Липсва само ниацинамид.
Серума се смесва с вит. С преди употреба, само 6мл. е опаковката и е предвидена да се употреби в рамките на една седмица. Производителят препоръчва за оптимален резултат поне 3 опаковки последователно.
Като комфорт при апликация му поставям 10/10 - не е мазен, попива много бързо, не лепне, има си типичната миризма на ферулова киселина. Кожата ми е свикнала с тези проценти и не съм имала дразнене.
По отношение на ефекта - след 2 употребени опаковки (12мл.) смея да твърдя, че вече съм открила своето вит. С. - повлия и на общия цвят на тена, и на някои петънца също.

За онези от вас които се интересуват от състава:

И опаковката:

Общи условия

Активация на акаунт