След ушно възпаление, чувам в различна тоналност

• 108
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

Прекарах някакъв грип и ушна инфекция, пуснага ми урбазон и ме изписаха ме без много информация. Имах загуба на слух в ниските честити 125/500hz и шум в същото ухо.

След изписването шумът изчезна или много намяля, звукът, който чувам се подобри, но имам дразнещо възприемане с болното ухо.

Детските звуци ги чувам в по-висока тоналност /все едно обработени металически/ и се получава мн стряскащ ефект.
Когато детето говори, направо излизам от стаята, което е супер травмиращо за мен и него.

Бях на Унг, той ме гледа и нищо не каза конкретно. "Те са упорити тези неща". Ела след месец, ако не мине

Лошото е,че преминах през няколко УНГ докато се задълбочи този проблем и стана за болница, а в болницата беше подобна историята и вече доверие нямам.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 07:26 от green_energy

# 1
Да, чуването на обикновени гласове металически, вероятно е признак на известна загуба на слуха. Явно си правил аудиограма,може наистина да е временно, докато се възстанови ухото. Изчакай, както са ти казали, и тогава търси специалисти.

# 2
На този УНГ при когото си ходил му кажи да си скъса дипломата.
Загубата на слух ако не се излекува до месец остава завинаги. Поне Б-витамини и съдоразширяващи не ти ли предписаха. Не пише от кой град си,но ако си от София иди в  ИСУЛ или ВМА.

# 3
На този УНГ при когото си ходил му кажи да си скъса дипломата.
Загубата на слух ако не се излекува до месец остава завинаги. Поне Б-витамини и съдоразширяващи не ти ли предписаха. Не пише от кой град си,но ако си от София иди в  ИСУЛ или ВМА.

Изписаха ми гинкоБилоба, Милгама и още едно което го видят  след Ковид, но трябва да го погледна името. Иначе съм си запазиш час при др Марийо Антонов,но е за следващата седмица по препоръка от групата

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 11:11 от green_energy

# 4
Ами то това се изписва. Милгама Н, Ноотропил, Гинко Билоба. Поне 2 месеца.
Мисля, че ще се оправите.

Общи условия

Активация на акаунт