Ако имахте възможност, как бихте избрали да се казвате

• 845
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • Телиш/Плевен
Като дете изобщо не си харесвах името (Десислава) и исках да се казвам Габриела. Даже си мислех как като порасна, ще го сменя. Е, като пораснах, минах в другата крайност - заобичах си го много. Grinning

# 16
Никога не съм си мислила за друго име. Като бях дете често ми правеха комплименти, че името ми е красиво. На практика си е съвсем нормално българско име и красиви колкото моето бол. Като недостатък отчитам факта, че нямам имен ден. Една от идеите на родителите ми е била да ме кръстят Рада, но на мен ми харесва повече Радост.

# 17
Виктория или Александра ❤️...за мен е късно ,но децата така ги кръстих ...за миг не съм съжалявала ,че им дадох имената, които са ми любими  и са международно наложени, вместо да ги кръстя на родителите ни.Животът е по хубав ,когато си взимаш каквото искаш.

# 18
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Майка ми е искала много да ме кръсти Андреа или Адриана на нейният баща. Не помня дали някой ѝ е упонирал, но на края съм кръстена на 2те баби + вуйчо + една прабаба. На никой дословно, но на тях. Голямо празнуване правехме на Цветница всяка година.
Като дете не си харесвах името. Дълго е. Никога не съм се представяла с друго име, но все имаше едно усещане, че е трябвало да съм Андреа...
И щеше да ми подхожда - такава мъжка жена съм. Joy
Вече си харесвам моето име - особено краткият вариант. Припознавам се и съм просто Цвети.

# 19
Не искам друго име - много си харесвам моето, както малкото, така и фамилията (тя ми е по мъж). Името ми е чисто българско, но рядко срещано.

Като бях малка исках да се казвам Сузана, Сузи Joy

# 20
  • Beyond the stars
Представям се с кратко си галено име, в социалните мрежи също съм с него и фамилията. Повечето ми приятели/познати от последните години (извън работни официални среди) не знаят как се казвам всъщност.
Свикнала съм с името си, характерно е, на баба е, рядко е ама винаги ми е било нелюбимо, некрасиво..
Може би бих сложила допълнителна буква, ако можех да избирам, за да го умекотя.
Иначе си спомням една учителка, която беше казала да се прекръстя на Венеция, за по-модерно. Bowtie

# 21
Харесвам си името, не бих го сменила. Международно е, благодарна съм на родителите ми, че са ми дали име, което не се срамувам да кажа, защото за жалост съм срещала хора, които се срамуват да си кажат името. Винаги ми е харесвало името Биляна, но не мисля, че ще ми отива.

# 22
  • София
Като малка много ми харесваха имената Алина и Аделина. И моето започва с буквата А и си го харесвам, още повече, че се среща почти в цял свят.

# 23
  • Обран бостан ;)
Тръмп Trollface

# 24
А на галено щяха да ти викат Тръмпчо или Тръмпанарчо. Нищо лично, но виждам как го наричат из нета.

# 25
  • Обран бостан ;)
А на галено щяха да ти викат Тръмпчо или Тръмпанарчо. Нищо лично, но виждам как го наричат из нета.

С няколко милиарда банкова сметка и още няколко пъти по толкова в недвижима собственост - както щат да му викат. Wink

# 26
Толкова много си харесвам името, че не бих го сменила. Освен това е международно и никога нямам проблем с това Simple Smile.

# 27
Харесвам името си, но бих избрала по-кратката му версия – Радост, и без гова повечето ми познати се обръщат така към мен.

Харесвам имената на цветя, някои славянски имена, както и класически, утвърдени в цял свят, имена.

# 28
На Байдън сина нали има извънбрачно дете. Съгласен бил да плаща издръжка, но не и да си даде името. А пък майката настоявала най-вече за името, понеже фамилията Байдън означавала богати бели привилегировани хора с възможности и връзки, и щяло да отвори много врати пред детето.

Общи условия

Активация на акаунт