Отговори
# 30
Добро утро, момичета! Hug
Ураз изкочи зад ъгъла,посред нощите. Stuck Out Tongue Winking Eye Head Band

Аз си нямам понятие кой/коя е точно Ураз Булбени (чувала съм я/го тук и толкоз) и с превода не съм сигурна, обаче от това, което разбрах е последвалата поредна доза АФРАМ еуфория в Мрежата. Щото има пожелание Мерт да се сдобри с Афра, а той е отговорил, че също се надява. Ма нямам нищо против надеждата, да не ме разберете накриво. Добре е хората да се разбират. Blush

# 31
Добро утро Kissing Heart

И аз нямам нищо против изпадането в еуфория,но имам въпрос..
Мерт имал ли е възможност за друг отговор?
Да,имал е,но как ще реагират феновете на такъв?
В крайна сметка,мнооогооо фантазии имаше,но категорично се разбра,че сдобряване,НЯМА.
Е,засега..

# 32
Голяма загадка са техните отношения. Ходиха на доста места заедно като гаджета без открито да признаят, че са такива, а се водеха по-скоро добри приятели и колеги. То няма лошо да отидеш с колега/колежка на море и не само, ама обикновено го правят вече женените за друг/друга и го оформят като командировка. После изведнъж се скараха люто, но пак не е ясно като какви точно са се скарали и на каква основа - на любовна, на чисто приятелска или на професионална. Не е лесна и тяхната - да носят непосилния товар на всенародната любов, а за съжаление и понякога нескритата омраза, и да градят личния и професионалния си живот. Ние, обичащите ги, все пак не сме забравили, че датата 23 септември още не е отминала, а в живота понякога стават изненади по-големи и от тези в сериалите. Пък и какво тук значи някаква си дата. Има и следващи дати. Календарът на живота е пред тях.

# 33
Добро утро, дами Kissing Heart

Е хади иншаллах Grinning

Дъщерята на истинските Сейран и Ферит се е омъжила Heart Eyes

# 34
Афи на 20 години Heart
Достойно представяне,изключителна игра...

Heart

# 35
Стига вече с тез кавги,
че римува се с севги
Ако има днес раздяла
значи обич е горяла

Три години си мълчахте
какви последно вие бяхте
За морето дружки само,
но в едно легло голямо

Дали гимнастика креватна
правихте нееднократно
Или муза за горещи сцени
чакахте да ви осени

Сега сте двама непознати
два характера ръбати
Искаме ви днес сдобрени,
а грешките ви опростени

# 36

https://www.instagram.com/reel/DO3UiogEciz/?igsh=czlpZWV5bm9mMmUw

Нургюл Йешилчай и Афра Сарачоглу ❤️💯🫶

# 37
Голяма загадка са техните отношения.
Ходиха на доста места заедно като гаджета без открито да признаят, че са такива, а се водеха по-скоро добри приятели и колеги. То няма лошо да отидеш с колега/колежка на море и не само, ама обикновено го правят вече женените за друг/друга и го оформят като командировка. После изведнъж се скараха люто, но пак не е ясно като какви точно са се скарали и на каква основа - на любовна, на чисто приятелска или на професионална. Не е лесна и тяхната - да носят непосилния товар на всенародната любов, а за съжаление и понякога нескритата омраза, и да градят личния и професионалния си живот. Ние, обичащите ги, все пак не сме забравили, че датата 23 септември още не е отминала, а в живота понякога стават изненади по-големи и от тези в сериалите. Пък и какво тук значи някаква си дата. Има и следващи дати. Календарът на живота е пред тях.

И малко логика без емоции:
Няма загадка в „личните“ отношения АФРАМ , когато са замесени ГОЛЕМИ  корпоративни и финансови интереси. Щяха ли да спечелят  стотици милиони  от втория и третия сезон без  този пи-ар ?
Когато рекламата на сериала го налага, двамата главни актьори изпълняват всичко нужно и извън ролите, като запазват лично пространство и достойнство, заявявайки само приятелство. Популярността на двамата  , ангажиментите за реклами ,пак са заради големия интерес към АФРАМ "Скарването" е логичното  обяснение за пред фанатизираните, че не прекарват свободното си време заедно.

# 38
Сигурно е така, когато са намесени големи финансови и корпоративни интереси, но дали има вече един или повече подобни прецеденти с други актьори на върха на славата си, защото не ги следя всички и отблизо?

# 39
Мерт и Мирай с фен,снощи на снимачната площадка..

Най-обсъжданите сериали,актриси и актьори през изминалата седмица 14-20.09.25г. в социалните мрежи.
Тази класация не ми е известна на мен..

А тази снимка,направо ме разсмя Joy
Това не е Афи и Наги..

Grinning

# 40
Сигурно е така, когато са намесени големи финансови и корпоративни интереси, но дали има вече един или повече подобни прецеденти с други актьори на върха на славата си, защото не ги следя всички и отблизо?
Милна, резонен въпрос. Hands Plus1
Аз поне не знам да има такъв ПР при други актьори. А и при продуцента Онур Г. не се вижда команда примерно Фуркан Андъч да изостави Айбуке Пусат, или актьорът му в "Изоставените" да остави приятелката си Йозге Неизнамчияси... Което ме кара да мисля, че ако е ПР, то той има цели, различни от финансовите и корпоративните.
Еве,
Скрит текст:
погледнах 1 еп. на "Наследникът" с Илхан Шен, Айбуке и актрисата, която не познавам. Ти изрази надежда, че ще се гледа необикновена любов с тази, която не познавам. Ама ... на мен ми се видя много злобна девойка бе! Close
А героинята на Айбуке според мен е дъщеря на лудата Севда.
Въобще този сезон турското дизи е извело на преден план наследниците. И в сериала на Ханде и Баръш Ардуч - пак така. Така ми се струва. Разнообразие от наследници... Проблемът за наследството се оказва много важен. Smiley

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 19:51 от Katya_I

# 41
Кате, от известно време мисля по този въпрос. Каква е целта, ако е пр и той не е с финансови и корпоративни цели (което смятам за сачмалък). Още малко и слагаме тайните служби в джоба си.
Ама дано Мерт ни разясни тази ситуация с иншаллаха Grinning Скоро свършват снимките, да видим на коя ще й излезе късмета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 42
Получава се и лек абсурд. Излиза, че актьорите веднъж биват наети, за да играят ролите се в сериала, а после още веднъж за ролите извън сериала. Тоест трябва да са на разположение 24/7. Интересно също кой плаща за т.нар. съвместни почивки, щом са част от ПР стратегия?

# 43
За мен това са фантасмагории..
Шнура е платил примерно на Мерт да отиде с Афра и приятелите и,да кара Нова година,че после да ги снимат на летището?А след месец близо,да не влизам в подробности,но да се изпокарат и отследват...Глупости пълни...
Според мен,няма нищо такова,може би само някои от журналята имаха информатори и им плащаха,за да им снасят новини,къде са нашите и да ги преследват за интервюта.Което правят най-вероятно и за други известни актьори.

Общи условия

Активация на акаунт