Отговори
# 495
Дааа, не е. Но сега всеки сезон има работа в главни роли, семейството й изглежда стабилно. Sad
Скрит текст:
Беше в групата по времето на проблемната си връзка с Енгин Алтан Дюзятан. В тая група тогава, ако си спомням добре, беше и бъдещият партньор на Афра.

Демет Евгар също е с малко дете. Мерич Арал е с едномесечно бебе, дори четох, че поискала помпа за кърма в ареста.

Нинка, оказа се, че Юсуф има само име и главен актьор. Нямало сценарий, нямало нищо, зареждаме се с търпение Grinning

# 496
Вие вярвате ли,че Мерт се е съгласил да подпише проект за главна роля,без да е прочел сценарий?Ей така,на юнашко доверие?
Аз,не..
Бирса се е измъкнала с тия глупости за мен.Просто не е дошъл момента и не е получила разрешение да съобщава..

# 497
Зависи и от други фактори, например колко ще му плащат. Може да имат идея за историята, но не и сценарий. Те и без това като четат предварително сценариите, историята обхваща няколко епизода. Не съм чула за предварително написан цял сценарий в Турция (ако не е адаптация).

# 498
Аз не съм запозната с турските дизита,мисля като човек,който не би приел,нещо което не знам,какво ще се случва с мен,пък и да ми дават много пари..
Но,сигурно е така.

"Едно от най - важните неща в общуването е да усещаш онова, което не се казва... "
Петър Дънов

# 499
А вие вярвате ли въобще на тези истории с наркотиците? Ще кърмиш и ще се друсаш... малко ми е прекалено. Пък и толкова жени наркопласьори... Нещо много мирише тая работа! Не знам само как се отразява на имиджа на споменатите лица. Освен бившия на Афра, аз друг не познавам, но просто много ми е скалъпен този лов на вещици.

Сценарият на "Рибарче" (последните два сезона) баш си го пишеха от днес за утре, но това не е ок за качеството на продукцията. Намесват се външни фактори и дори първоначалният замисъл да е много добър, то той заминава в небитието.
 Важното е, че OMG имат име и избран актьор за ролята на главния герой, другото постепенно ще го натаманят. Пък и Бенита ни подсказа, че Мерт вече е стигнал статута на звезда от ранга на Къванч, Кенан (беше изредила и други, но не ги помня), заради които се "пренаписват сценарии и допълнително се избират партньорки"(неточен цитат). Като няма сценарий, още по- добре. Няма да има нужда да се редактира. Wink

# 500
  • София
А вие вярвате ли въобще на тези истории с наркотиците? Ще кърмиш и ще се друсаш... малко ми е прекалено. Пък и толкова жени наркопласьори... Нещо много мирише тая работа! Не знам само как се отразява на имиджа на споменатите лица. Освен бившия на Афра, аз друг не познавам, но просто много ми е скалъпен този лов на вещици.

Сценарият на "Рибарче" (последните два сезона) баш си го пишеха от днес за утре, но това не е ок за качеството на продукцията. Намесват се външни фактори и дори първоначалният замисъл да е много добър, то той заминава в небитието.
 Важното е, че OMG имат име и избран актьор за ролята на главния герой, другото постепенно ще го натаманят. Пък и Бенита ни подсказа, че Мерт вече е стигнал статута на звезда от ранга на Къванч, Кенан (беше изредила и други, но не ги помня), заради които се "пренаписват сценарии и допълнително се избират партньорки"(неточен цитат). Като няма сценарий, още по- добре. Няма да има нужда да се редактира. Wink

Целта, вероятно е друга, но ние едва ли ще я разберем сега, освен ако Бенита не ни я разясни - тя е в час очевидно...
Чакаме на първо време ПЕРА, после сериала на Мерт и Мирай, снимките на АБИ, а Юсуф - и той ще си дойде на реда. Важното е, че има обявено дизи с главен изпълнител, другото - когато му дойде времето.
Целувам ви!

# 501
Като стана дума за сценарии и конкретно на "Рибарче", онзи ден почти се развеселих като даваха как откарват отровените Сейран и Синан в отделни линейки в болницата. В едната само Ферит до нея, плаче, гали я и се моли да се оправи. А в другата линейка системи сложили на Синан и всякакви спешни мерки взели. Та Сейран оцеля благодарение основно на любовта на Ферит, ама нейсе. И такива чудеса стават. Но явно на първо четене някои неща не се забелязват.

# 502
Милна Grinning То само в линейката да беше...

# 503
Пак за сценарии става дума... Този път "Далечен град" е на прицел. Сериала не го гледам, но живо се интересувам от него, защото рейтингът му е главозамайващ, каквото и да напишат сценаристите. Та... четях възмутени зрителки, защото "съживили" някакъв от героите, докато една мацка не се намеси и не светна всички за какво иде реч. Оказа се, че това било скрита реклама на турската медицина, видите ли! "Докарайте мъртвия си дядо при нас и ние ще ви го върнем жив" (цитирам неточно). Така се смях на тази находчива дама с готино чувство за хумор, че забравих за всички идиотщини, които могат да ни сервират сценаристите.

# 504
Имахме подобен случай и в Чапкъна, Фи Grinning

# 505
Майката на Абидин ли имаш предвид? Не се сещам за друг. Sad Леле, забравила съм "Рибарче"!!!

# 506
Орхан Корхан умря в ръцете на Халис и Ферит, погребаха го, после по живо по здраво се завърна.

# 507
Орхан Корхан умря в ръцете на Халис и Ферит, погребаха го, после по живо по здраво се завърна.
Тц, тц, тц! Наистина бях забравила това възкресение! Много съм зле! 

Може ли един страничен въпрос, момичета? "Непозната в огледалото" по оригинален сценарий ли е или е адаптация? Върти ми се в главата, че е нещо корейско, но може би бъркам със сериала на Хандето. Ще се отдам на мига на корейската мелодрама, ако потвърдите съмненията ми. Благодаря!

# 508
Не съм чула за корейска версия, но четох, че прилича на Завръщане в рая, един стар и много хубав сериал.

# 509
Еееее, Еве, "Завръщаве в рая" сме го гледали, което иде да ни подскаже колко сме стари. Wink И сериала изгледахме, и книгите изчетохме (из семейната библиотека още се намират екземпляри от книжките), и въобще голяма зарибявка беше. Имаше един глад за такива мелодрами по онова време, та не знам дали той не определяше интереса.
Лично аз обаче не намирам допирни точки, освен пластичната операция, довела до пълна промяна, на главните героини.
Съпругът на Стефани искаше да я убие, тук този ми изглежда обсебен от жена си.

Общи условия

Активация на акаунт