Отговори
# 645
Филмът почнал, хората започнали сценария за "АфРам - Един поглед завинаги". Simple Smile Красиво е, наистина.

# 646
Привет Kissing Heart

Красива приказка ,Миленка, но реалността е друга.Животът поднася изненади,съгласна съм,дава шанс да промениш посоката,също съм съгласна.Надали някой е очаквал в живота на Мерт да влезе толкова бързо нова жена,при това той да споделя дълго време цялото си ежедневие с нея.Сам го показа,не е слух.Дали е намерил любовта или бяга от нея само времето ще покаже.Пътищата на патроните се разделиха,дали ще се пресекат отново някога също оставяме на времето. Каквото и да се случи дано намерят щастието и уважението, което заслужават .
Добре ,че професионалният им път не е така трънлив.

# 647
Този пост ще бъде изтрит  😃 ,
но на този етап, добре че се разделиха, и за двамата. Много са млади и амбициозни, ако им е писано, ще са заедно един ден.

# 648
но на този етап, добре че се разделиха, и за двамата. Много са млади и амбициозни, ако им е писано, ще са заедно един ден.
Тъй и тъй ще те трият,да кажа,че те подкрепям изцяло. 😜

# 649
Тъй и тъй ще те трият,да кажа,че те подкрепям изцяло. 😜
Сикорски, благодаря. Дружно изтрити ще стане 😃

# 650
Присъединявам се към вас, дами!
Нека понесем колективно наказание. Wink
Да, добре е, че всеки пое по своя път. Нека се срещат с нови хора, да се влюбват, да мечтаят, да пътуват, да творят... Животът е пред тях. Насила хубост не става.

# 651
Големи сте ми сладурани GrinningKissing Heart
Обичам романтика, но не чак сладникавата. Хеле най-обичам да се придържам към действителността, така че ще ви подкрепя и аз Hands V

# 652
  • София

Привет и от мен,

Е, подкрепям и аз, разбира се.
Мнението ми е същото - да се разделят, да, може един ден пак да са заедно (въпреки, че няма да е същото, но може да е по-хубаво, знае ли някой).

# 653
Цитат
Обичам романтика, но не чак сладникавата. Хеле най-обичам да се придържам към действителността, така че ще ви подкрепя и аз Hands V
Ина мене ми е бая захаросано, Еве. Grinning
Цитат
Няма случайни срещи. Нито случайни раздели. Природата свише определя кое и как.
А по това мнение си мисля, че случайни срещи може и да има, но случайни раздели - ТЦЪ. И природата свише няма участие.  Simple Smile

# 654
Още една подкрепа Нека младите да дишат спокойно и да си вървят по своя път

# 655
Ехааа,една,пък макар и захаросана приказка,до къде доведе...взрив от емоции Joy
Приказка е момичета...спокойно,да разпуснем,помечтаем в този сив,есенен ден.

Аз също ви подкрепям Heart

# 656
Нагито събира витамин Д при Несрин Heart Eyes

Къде изчезна тази красавица Heart

# 657
И аз да се впиша. Подкрепям напълно !  Фен съм на СейФер , но не и на АфРам. Нека трупат опит , да си изживеят славата , да срещат нови хора , нови любови  и накрая ще остане най-истинската. Кой знае , може пък да са заедно накрая.
От "приказката" ми лъха на надежда. Тя може да бъде много опасна. Понякога докато чакаш и се надяваш , живота тече покрай теб. Предпочитам да живеят истински , с върховете и спадовете си , отколкото да чакат евентуалното щастие.

# 658
Вие вярвате ли във втория шанс в любовта?
Понеже чета в коментарите ви, че допускате един ден да се съберат пак и ми стана любопитно.
Аз съм много категорична, затова ще изчакам мненията ви и после ще сека. Wink

# 659
Вие вярвате ли във втория шанс в любовта?
Понеже чета в коментарите ви, че допускате един ден да се съберат пак и ми стана любопитно.
Аз съм много категорична, затова ще изчакам мненията ви и после ще сека. Wink

Аз,не..

Общи условия

Активация на акаунт