Отговори
# 660
Заедно ,в радост и тъга/за нас говоря,ще ме разберете /.
Докато сме "в ефир" да кажем на патроните "творете,плачете,дерзайте,обичайте,грешете,и нека пътят ви да е осеян от победи,на всички фронтове."
Днес нещо витае във въздуха,да знаете. Бели и добри.

Фи,втория шанс съществува, но когато е счупено доверие никога не може да бъде същото,тъмната сянка не изчезва.Не можеш да изтриеш образи от съзнанието си.

# 661
Вие вярвате ли във втория шанс в любовта?
Понеже чета в коментарите ви, че допускате един ден да се съберат пак и ми стана любопитно.
Аз съм много категорична, затова ще изчакам мненията ви и после ще сека. Wink
Категорично да. Вярвам в копнежа, мечтата и очакването, което е по-силно от обикновени битовизми.

Да се искат, да се желаят и копнеят, и ако е любов, да имат нов шанс, ще вървят един към друг, докато се стигнат ❤️❤️

# 662
Аз съм твърдо нье Grinning "Счупеното не се лепи" Hands Metal

На млади години Heart Eyes

# 663
Аз не вярвам във втория шанс.  Ако те споходи, е на прекалено голяма цена и големи компромиси. Не е за мен. Нито мога да забравям , нито лесно прощавам. Дори и да простя , това не значи че ще прегърна човека отново.

" Някои хора влизат в живота ни и го правят щастлив, други излизат от него и го правят прекрасен! "

# 664
Има ли втори шанс? Подвеждащ въпрос. Шансът е един, независимо колко пъти и под каква форма се явява. Та нима в "Рибарчето" не беше така? Случайна среща и брак насила роди шанс, който остана жив и три пъти им се яви, докато не разбраха, че това е именно шансът на живота им и друг не е имало, няма и няма да има. С две думи, ако любовта не угасне и шансът е жив. Но ако вече я няма, може да се появи следващ шанс незнайно кога и къде. А може и да не се появи, за съжаление, което не значи, че някой е трябвало да се хване за първия шанс като удавник за сламка.

# 665
Аз сега се замислих за Юсуфи..с нетърпение очаквам Бирса да даде повече подробности и най вече,коя ще е партньорката..
Представяте ли си,отново да е Мирай Данер?
Фенките пишат,че химията им била изключително силна и 100%,щяло да се забрави за Сейфер.
Дори вече сме имали Мирмер Joy
А съвместното театро снощи и чакането на Мирай отпред,за да се появят на представлението двамцата,съвсем разбуни духовете..
Е,и с бодигарда Ясир..къде без него Blush

https://www.facebook.com/share/r/19wpHGVT7h/

Какво мислите за партньорка Мирай?

Мерт и английския,дано се е подобрил..
Видеото е от 2019 та Joy

https://www.instagram.com/reel/DPrjiNgEhEX/?igsh=ZzNxYTZoY2h3Nzk4

# 666
Аз сега се замислих за Юсуфи..с нетърпение очаквам Бирса да даде повече подробности и най вече,коя ще е партньорката..
Представяте ли си,отново да е Мирай Данер?
Фенките пишат,че химията им била изключително силна и 100%,щяло да се забрави за Сейфер.
Дори вече сме имали Мирмер Joy
А съвместното театро снощи и чакането на Мирай отпред,за да се появят на представлението двамцата,съвсем разбуни духовете..
Е,и с бодигарда Ясир..къде без него Blush

https://www.facebook.com/share/r/19wpHGVT7h/

Какво мислите за партньорка Мирай?

Мерт и английския,дано се е подобрил..
Видеото е от 2019 та Joy

https://www.instagram.com/reel/DPrjiNgEhEX/?igsh=ZzNxYTZoY2h3Nzk4
Предстои да видим фенките дали са прави.Ако е така защо пък да не бъдат пак партньори,успеха ще е в кърпа вързан,рейтинга също.А дали ще се забрави Сейфер,надали,но истерията по тях определено ще секне.Явно Мирай и Мерт са създали приятелство за тези два месеца ,има и уважение като колеги така,че само биха имали полза да играят отново.Поне ще имаме много партньорски селфита да ни радват.От всички партньорки на Мерт само Афра получи уважението да бъде блокирана,Мирай не я грози такова отношение.

# 667
Аз Мирай не съм я гледала никъде, освен на едно пошло видео, част от някой нейн сериал, дето се изядоха с партньора й, уж любовна сцена, ма то си беше чисто физическа сцена. Сцената ми напомня на боата от втори сезон, не й помня името, щеше да го изяде Мерт. Ще й видим таланта, а че ще е лепната за Мерт, нямам и съмнение. И ще му стои добре на патрона Wink да не вземе някой от другата планета да се разтревожи, че няма да му е тамън Simple Smile

# 668
"Рибарче" наистина е прекрасен пример за липса на втори шанс.
Случайна среща и брак насила роди шанс, който обаче беше пропиляван цели три път, а действащите лица така й не разбраха, че това не е шансът на живота им. Wink
Когато кажеш и на друга жена, че я обичаш, когато се грижиш за нея, цениш я и я почиташ, правиш неща за нея, неприсъщи на природата ти, за да не я нараниш, когато й предлагаш брак и виждаш бъдеще с нея, в което остарявате заедно, когато тя се превръща в твоя дом, какъв шанс имаш с първата, на която си казал обичам те?! Паметта не ми изневерява, нали? Ферит обичаше Дияр без да е упояван, каквито очаквания имаха някои от нас. Simple Smile
Май трети сезон това се опита да ни каже. Няма вечна любов. Няма шанс да обичаш пак, и пак, и пак, когато разпиляваш сърцето си. Ферит би ли се нахвърлил със страст на балдъзата, ако любовта му към Сейран беше жива? Тази любов се роди против волята им, беше силна и красива, но някъде по пътя им един към друг умря. И противно на романтичните схващания, любовта не е феникс. Не можеш да я възкресяваш от пепелта. Изгори ли, превърне ли се в пепел, вятърът я разнася във всички посоки. Не можеш със стари спомени да съживяваш нови емоции, но можеш да опитваш, де. Wink
Освен нереалистичен и захаросан, финалът на "Рибарче" беше кух и затова имахме един отсъстващ Ферит. Той спря да съществува в мига, в който с тялото си пожела друга жена.
Терзанията му, суицидните му мисли, раздвоението му не доведоха до физическата смърт на героя, но във всички други аспекти той замина в небитието, а с това в небитието замина и СейФер.
Ако след трети сезон някой продължава да вярва в СейФер, значи е мечтател, какъвто аз много искам да бъда!
P.S. Този сериал трябваше да завърши в 36 епизод с отворен финал и аз щях да съм очарована и да го давам за пример.

Като няма нови проекти за обсъждане да се върнем на старите, а? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 17:13 от Fi79

# 669
Фи, като те чета, и си мисля, добре че любовта на Сейран и Ферит е различна от тази на Афра и Мерт, които все още имат шанс, поне в моите очи.
Днес наистина има нещо във въздуха Simple Smile

# 670
https://www.onurakay.com.tr/makale/afra-saracoglu-ve-mert-ramaza … kin-rotasi-neresi

Като стана въпрос за приказки днес,появил се е и най-големият разказвач.Този човек явно е много романтичен,в което няма нищо лошо,но думите му нямат нищо общо нито с реалността, нито с логиката. Ако Афра е в Асос от какъв зор ще си оставя кучето в Истанбул.Майката на Несли от неделя,всеки ден намеква,че Афра не е в Турция.

# 671
Аааа,Сикорски,Асос е друга вселена Joy
Не е в Турция.

# 672
Аааа,Сикорски,Асос е друга вселена Joy
Не е в Турция.
Така е,там не се знае кой,кога,с кого и защо ходи.

# 673
Фи, като те чета, и си мисля, добре че любовта на Сейран и Ферит е различна от тази на Афра и Мерт, които все още имат шанс, поне в моите очи.
Днес наистина има нещо във въздуха Simple Smile
Нинка, ако вярваме на феновете, които в АфРам виждат PR връзка, ще се окаже, че има много общо между любовта на Сейран и Ферит, от една страна, и на Афра и Мерт, от друга. Най- голямата прилика е, че и двете любови са по сценарий. Wink
P.S. Да се допълня: спешно имаме нужда от биографичния филм за АфРам!

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 17:57 от Fi79

# 674
Само да отбележа, че любовта не е някаква константа, която си седи непокътната във времето. Тя си има етапи и състояния, едно които със сигурност е леталното в някои случаи. И затова не мога да сравнявам любовта, пламнала в първи сезон с тази от трети. Той, че беше неубедителен и нелогичен в много отношения, беше, но имаше и добри попадения, особено в култовите сцени между Ферит и Сейран, когато изборът и за двамата беше тихият сигурен пристан при Синан/Дияр или бурното море и неизвестността при третия опит за СейФер. Избраха второто, водени от същата тази любов, явно оцеляла след всичките премеждия и различна от обичта, която твърдяха, че изпитват към новите си половинки.

Общи условия

Активация на акаунт