Отговори
# 675
# 676
  • София
Фи, като те чета, и си мисля, добре че любовта на Сейран и Ферит е различна от тази на Афра и Мерт, които все още имат шанс, поне в моите очи.
Днес наистина има нещо във въздуха Simple Smile
Нинка, ако вярваме на феновете, които в АфРам виждат PR връзка, ще се окаже, че има много общо между любовта на Сейран и Ферит, от една страна, и на Афра и Мерт, от друга. Най- голямата прилика е, че и двете любови са по сценарий. Wink
P.S. Да се допълня! Спешно имаме нужда от биографичния филм за АфРам!

Дами, аз съм малко скептична по отношение на втория шанс, но пък знам ли?
Ето в нашия сериал Ферит обичаше Диар и в един момент разбра, че не може без Сейран.
Значи ако сравняваме с реала Рамо показа в Акяка, че има нова жена в живота му, тя също като една Диар е доста по-голяма от него (визирам Ферит), значи чакаме Мерт да разбере колко много обича Афра.
Нали така?

# 677
Цитат
Ето в нашия сериал Ферит обичаше Диар и в един момент разбра, че не може без Сейран.
Е, не можеше без Сейран, но само тя не му беше достатъчна. Дано в реала не е така. Simple Smile

# 678
Цитат
Е, не можеше без Сейран, но само тя не му беше достатъчна. Дано в реала не е така. Simple Smile
В реала проблема не е на патронката,а на друг,ако е така де.

# 679
Много обичам интелигентността на Афи.

# 680
Значиии само тук се изложи Stuck Out Tongue Winking Eye Хората ядат гурме в изискани парижки ресторанти, нашето момиче - пържени картофи и ушав Grinning

Сладурана Heart Eyes

Сико Hands Thumbsup

# 681
Само да отбележа, че любовта не е някаква константа, която си седи непокътната във времето. Тя си има етапи и състояния, едно които със сигурност е леталното в някои случаи. И затова не мога да сравнявам любовта, пламнала в първи сезон с тази от трети. Той, че беше неубедителен и нелогичен в много отношения, беше, но имаше и добри попадения, особено в култовите сцени между Ферит и Сейран, когато изборът и за двамата беше тихият сигурен пристан при Синан/Дияр или бурното море и неизвестността при третия опит за СейФер. Избраха второто, водени от същата тази любов, явно оцеляла след всичките премеждия и различна от обичта, която твърдяха, че изпитват към новите си половинки.
Ако с този труден избор и трети опит да реанимират СейФер бяха приключили, всичко щеше да е сърца, рози и еднорози, но... Взе, че се появи една забранена страст и тогава вече влакът на любовта дерайлира.

# 682
Цитат

Това беше една от най-големите недомислици на 3 сезон. Дали тялом или духом или и двете, но Ферит почти изневери на Сейран и то със сестра й, но вместо да развият това и да ни покажат дали и как въобще се преодолява подобно нещо, те го замазаха и ни насочиха към хепиенда. Само публиката знаеше, но тя не каза на Сейран! Пълно безумие! Но все пак дори този трети сезон даваше поводи за размисъл, вкл. по темата за любовта, обичта и т.н. Сещам се как Сейран поиска от Синан той да е нейният пристан, а пък той се усети, че иска да е нейното бурно море. Обаче това море вече беше заето от друг. Или ако си представим любовта и нейните метаморфози като кораб на далечно плаване през понякога бурно море, който акостира в някой тих пристан на завет, то интересно какво ще стане с кораб, тръгващ от тих пристан. Може би корабокрушение го чака?

# 683
Fi, на твоя въпрос - аз не знам какво ще се случи нататък в конкретния случай, но знам какво няма да се случи. Blush Имам предвид видяно, прочетено в интервюта, казано и неказано от двамата.
А по принцип за втория шанс в любовта... трябва да се уточни - втори шанс със същия човек или с друг човек...
Ако имаш предвид същия човек - мисля си, че любовта, като във всички други човешки отношения, може да се появи втори път в други измерения.

# 684
Милна, много красива метафора за любовта ни нарисува с думички! Heart Дори и в проза ти се получи УАУ! Wink А точно тази недомислица в трети сезон, за която пишеш, ми уби СейФерската любов и въобще възможността да съществуват повече заедно.
Кате, понеже с дамите тук се заговорихме за различните пътища, по които поеха патроните и в някои от нас се прокрадна надежда, че някога пак могат да бъдат заедно, повдигнах въпроса за втория шанс в любовта. Мислех, че се подразбира, че става въпрос за втори шанс с един и същи човек, затова не съм пояснила допълнително. Приемам забележката! Hug

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 20:10 от Fi79

# 685
Стори и от Огуз Ерел Heart Eyes

Много е хубава,като картичка е Heart

Хммм,много бързо,бе..

# 686
# 687

Пак по-добре от Рамо миналата седмица Grinning
Нейсе, първи в сърцата ни Heart

# 688
Добро утро Kissing Heart

Тази новина или желание,не знам,го прочетох току що.
Ами дано,ще се гледа всяка седмица..

⚜️🎬 Мерт Рамазан Демир и Мирай Данер играят заедно роли в сериала "Юсуф". 🧡 🥹

Аз не съм убедена,че ще ги гледам,де Grinning но поне ще има какво да се коментира...

Аз си чакам АBI ...Heart
И тази красавица...божеее да направят поздравителна картичка от тази снимка Heart Eyes Невероятна е..Nature Sparkles

# 689
Миленка, очарователна и в този дюшек Grinning Йешим има снимка със същия, менкат си пак дрехите Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз нямам нищо против да гледам Мерт и Мирай в ново партньорство. Е, сцените няма да са горещи като в сериала за Дисни, но вярвам, че няма да ни оставят съвсем на сухо Grinning Хем да затвърдим мнението си за невероятната химия между двамата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт