Отговори
# 165
По информация на Бирсен Алтънташ, снимките на сериала „ABI“продължават без промени. Снимките ще започнат по първоначалния план. От името на администрацията добавят, че са заинтересовани от този проект и се надяват на официално обявяване по-късно тази седмица. Снимките също ще започнат през първата/втората седмица на октомври. Стартът на проекта е планиран за ноември. В момента Афра и останалата част от актьорския състав се занимават с технически аспекти: подготовка на костюмите за актьорите, репетиции и др.

# 166
Стори от Афи,с Бурджу. Heart

# 167
Афито на сета на Сърцебиене ли е ходила?
Нагито много сладко,  как ревниво гледа Heart Eyes

# 168
Добро утро Blush

Афито още отслабнала сякаш, стопи се това дете Heart

# 169
Добро утро Simple Smile
Цитат
Това подтиква публиката да се запита: "Къде започва и къде свършва границата между реалното и изкуственото?"
Е, той и класическият декор е нещо изкуствено и не всеки може да му придаде живот. А по повод границата - ами аз гледам очите и лицето на модела, после дрехите. И отдавна съм забелязала, че професионалните модели се движат като безжизнени манекени от витрина. А дрехата впечатлява с  конкретния човек, тя прави стила му.

# 170
Добро утро и от мен Kissing Heart

Чудесата на октомври предстоят 🍂✨
Ще ги открием в хладните лъчи на слънцето, в златните листа, в уханието на тиква и канела, в топлите вечери със свещи и в малките мигове, които стоплят душата ни 💛

Хайде да видим,летния сериал който ни спретнаха и тази година нашите патрони,дали свършва Stuck Out Tongue Winking Eye и да очакваме ли нов сериал...за тях двамата в реала..

Два дългоочаквани проекта🎥....
АФРА МЕРТ
ПЕРА АКТАН
Има химия, има симбиоза, има връзка, която тепърва ще видим!
Инфлуенсър или ресторантьор,няма значение...🌈
Важното е да видим качествени сюжети които да ни накарат да се замислим и да останем без дъх...
За актьорската игра на патроните,то е ясно...ще е перфектна Heart

# 171
Афо с нейните Heart Eyes Направено с ИИ, не е истинско Stuck Out Tongue Winking Eye

# 172
Тези са страхотни Heart Eyes

Дами, въпрос към вас, взаимстван от х:

Веднага добавям първото, което ми идва наум. Ферит в болницата с цветя, Сейран отказва да го види.

# 173
Здравейте, дами!
Бях се запиляла из дебрите на южнокорейското кино и още съм в шок (състояние, в което трудно изпадам, да знаете) и възторг (по- лесно го постигам). Силно впечатлена съм от гениалната извратеност или от извратената гениалност (както ви се харесва) на някои умове. Обожавам тази нестандартност на азиатците (според европейските критерии), която ми носи истинска наслада и ме хвърля в дълбоки размисли. И в киното , и в литературата са успявали да задоволяват всичките ми търсения и непрекъснато да ме изненадват. Ще спомена само Рю Мураками, Харуки Мураками и Кобо Абе (в литературата), за да разберете какво имам предвид. А в киното ще ви намекна за "Паразит" на Пон Джун Хо и спирам.
Сега вече съм тук. Знам, че съм ви липсвала. Wink Много сте писали, четох ви, но нищо не ме изкуши достатъчно, за да се включа. Афра е красива, ясно е, а Мерт подпийнал не е прецедент, така че прескачам и това. Няма да изпадам в умиления и радост точно от това му състояние. Това го оставям на фенките му. Днес в една група във Фейса попаднах на такива и имах чувството, че съм в паралелна реалност.
Ирина, ти ме провокира. Simple Smile В коя сцена е бил несправедливо третиран от кого? Ако е от родата му, могат да се намерят. Ако е от Сейран, не съм разчела такава. Simple Smile

# 174
Да сложа малко Афито, щото друго не може Grinning

ИИ

И милата душичка Нагишко Heart

Мерве (приятелка на Афра) и нейния, забравих му името

Приятна вечер и наздраве Grinning

# 175
Включвам се и аз с доза Афи Heart Eyes

Heart

Много сладки тези двамата Grinning

# 176
Добре де! Мерт и приятелят му си примират от смях по повод въпросите на папараците за връзката му с Афра. Тия папараци не се ли усещат, че са смешни според Мерт?

# 177
Кате, Мерт и приятелите му биха се заливали от смях на всеки въпрос от папараците. И пръст да му покажеш, пак ще се смее и раздава целувки. Тук става дума за определено състояние, а не за съдържанието на въпросите. За мен е доста неадекватно всъщност, но важното е, че е щастлив. Виж, какъв е сладък така усмихнат. Легендата гласи, че това щастие е  плод на сдобряването му с Афра, макар че, според друга легенда, раздяла не е имало. Ако не са се разделяли не би трябвало да е бил нещастен, така или иначе, за да е щастлив точно сега, ама кой ти гледа такива противоречия. Да живеят АфРам! Wink

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 19:08 от Fi79

# 178
  • София
Fi, Отговорът ти е префектен. Точно така е - супер си.

# 179
Фи, права си, има някои противоречия в легендите, ама да не зажикляме сега на детайлите. Важното е младите да са щастливи Heart Eyes

Тати продължава да подхранва и щастието на фандома Grinning

Първата Афрам снимка Heart Eyes
Навремето имахме истински щастливи моменти Blush

Общи условия

Активация на акаунт