Отговори
# 195
И на мен ми е много интересно, Кате Grinning

Това ме разтопи Heart Eyes

# 196
А кой ще изиграе ролите? Smile
Кате, това ще го реши Онур 🤣🤣🤣 Нали той им ръководи живота, личния и професионалния, според хората в Х и други. А Гюлсерен ще прави консултации, че истинските персони, нашите патрони, ги побъркаха. То как се играе това?

# 197
Heart Eyes

Колежката Мирай

# 198
Много Мертско стана 🤣
Малко старо Дефакто за баланс
 Afra ❤️Defacto
I can buy myself flowers...

# 199
Докато чакам A.B.I да изкажа възторга си от  Афра. Това момиче няма слаба реклама.  Голяма красавица и чаровница !

По повод интервюто на Мерт , ще се въздържа.

# 200
  • София
Докато чакам A.B.I да изкажа възторга си от  Афра. Това момиче няма слаба реклама.  Голяма красавица и чаровница !

По повод интервюто на Мерт , ще се въздържа.

Разбираемо е...

# 201
Малко естетика от Афо Heart Eyes

# 202
И аз да кажа пак, че чакам с нетърпение ABI. Утре например ще е много добър ден за това Heart Eyes

Heart Eyes

# 203
Добро утро,момичета Kissing Heart

Най трудните битки се водят в тишина...

"Не са виновни хората, които ни разочароват. Ние сме си виновни, че бъркаме крилата на кокошката с тези на орела."
 "Ухание в мрака"

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 07:44 от Милена Тодорова 756835

# 204
Добро утро и честита нова седмица, момичета Heart

Време е да разберем подробности за новото дизи и тази красавица да излезе от нелегалност Heart Eyes

Вчера бяха на 45-ти ден от снимките на BBSO. Да видим Мердо каква дестинация ще избере след като приключат. Аз залагам на нов образователен курс в Лондон Heart Eyes

# 205
Привет Blush

Нова задачка закачка Grinning

Истинско Афи и с ИИ Heart Eyes

# 206
Отговор от мен,Ире Hug

Какво бих искала за Ферит и за финала..
За Ферит щях да съм удовлетворена мъничко,да беше си признал дивотията със Суна,на Сейран.В живота най-вероятно,има много такива прикрити мизерници,като Суна и Ферит,които се правят на много обичащи половинките си и ги заблуждават цял живот...но поне във филмите и сериалите,трябва да получават заслуженото си и да се постараят отново да получат доверие и любов.
Защото иначе какво научаваме в крайна сметка,от гледането на този сериал или филм?

# 207
Официалната страница на BBŞO пусна това стори

"Броените дни минават бързо."

Интересно какво имат предвид, дните до края на снимките, или дните докато пуснат сериала? Айде дано го видим наистина преди новата година Heart Eyes

И дневната доза мъдрост от Бейза, мениджърката на Афра Heart Eyes

В отговор на новата задачка-закачка, бих искала щастлив финал, но след като Ферит изкупи вината си. Беше ми отвратно да гледам щастливи, лицемерни физиономии, Суна да нарича Ферит "абладжим" и да се договарят помежду си да си траят Head Band

# 208
Привет, момичета! Simple Smile
За мен финалът беше напън за щастие, неуспешен напън, в който Ферит почти липсваше. Всички, малки и големи бяха щастливи, щото има деца в къщата, има и дипломирана Сейран, ама семейното щастие като че ли беше пожелателно. Как? Остана без отговор...  И не бих искала финалът да се съобразява с мен.
Еве, мисълта, публикувана от Бейза, провокира много въпроси. Тя само на Афра ли е мениджър?

# 209
Здравейте, момичета!
Успешна нова седмица  ви пожелавам, изпълнена с много добри и интересни новини.
От известно време се питам:
Защо до сега не сме видели Афра нито веднъж в компанията на приятелите на Мерт. Нито Асер, нето Мирай  сме видели да контактуват с Афра. Единствено разпускат в компанията на Мерт и то до късно през нощта.
Странно е това приятелство, поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт