Отговори
# 255
# 256
Кралицата Wear Crown Без сериал в момента, без интервюта, без скандали. Само на един гол пиар разчита Joy
Какво ли ще стане, като започне A.B.I. Thinking

# 257
Интересна ни е темата !  Аз да си кажа , за да няма неразбрали  и да набиват канчета тук - голям фен съм на СейФер, но на АфРам - тц. В началото много ми харесваше идеята , но с времето....

# 258
От къде дойде това междугалактическо прелитане?🤫 Изпуснала съм много днес.
АфРам ❤️
Ками +1

# 259
Още когато видях Онур да чака АфРам на летището, разбрах, че работи за един от двамата. Когато Афра спря до него, а Мерт го подмина, всичко стана ясно.

Очаква ли някой , Мерт да каже:

Скрит текст:
1.Аз с Афра се преструвахме, че имаме връзка, защото така изискваше договорът.

2. Прекарахме си добре с Афра, но без обвързване, съчетавайки полезното с приятното.

3. Аз съм необвързан  ,но Афра е голямата ми любов, но когато не работим заедно   предпочитам да съм свободен и да излизам с други жени.

Сега Мерт отново е принуден да доказва, че няма връзка с Афра, вероятно като се появи с някоя от дамите в живота си, и отново ще бъде подложен на порция обиди от феновете на Афра.
Бенита, ако Онур А работи за PR-а на Афра, трябва на мига да го уволни или пък й харесва черен PR?! Той я представя в толкова неблагоприятна светлина, че ако му вярвах, щеше да ме отблъсне от Афра и вместо да я възприемам като млада и достойна жена, щях да я виждам като една много жалка и отчаяна такава. Според него, тя е толкова безгръбначна, че може да позволява всичко, стига да идва от Мерт Рамазан. В същото време на последния му придава едни краски на очарователен и неустоим плейбой, та мен лично ме обърква за кого всъщност работи.
Обиди от феновете на Афра няма да получи, ако е поне малко последователен. След като лятото ни размахваше новото, умно и красиво, момиче от къде ли не, да беше продължил с тази линия, а не на петия ден да се отметне и напълно да я отрече. Нямам нищо против Мерт да бъде щастлив, обичащ и обичан. Нямам нищо против да има дами покрай него, които да ни показва. Имам против Мерт, който все по- често демонстрира липса на класа и стил. Всеки негов сблъсък с папараците е потресаваща демонстрация точно на това.
И не, не очаквам да ми излиза с изказванията от скрития текст, искам да застане сериозен и да прояви отговорност, когато му се задават въпроси за Афра. Тя го направи и уж го вкара в болница, а може да беше и кръчма, ами... сега топката е в неговото поле. Шикалкавенето му просто ми показва, че май този PR и свързване на името му с Афра, него го устройва много повече. Wink

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 00:01 от Fi79

# 260
# 261
Онур работи за себе си и за никой друг. Възползва се от ситуацията и от това  , че нашите не са категорични за отношенията си. И пак стигнахме дотук - горкия Мерт и "лошата" Афра. Като е толкова лоша и така го използва , той да  няма сливи  в устата. Веднъж да отговори директно на въпроса за нея и ще го оставят на мира, ноо май и на него му изнася  тази "заигравка" с феновете.

Онур няма да е завинаги  в медийния бизнес в момента  в който  напише нещо, което пиарите на артистите  ,за които пише не искат. Това важи за всеки с повече от 1000  читатели .
Стратегията  с пиара на Афра е точно такава – неопределена, за да се поддържат  количеството на коментарите  за нея в  медиите и социалните мрежи. Интересът към обвързаните актьори обикновено угасва още на втората седмица.
Мерт е бил и е необвързан.Аз представих трите възможни отговора на Мерт за Афра  Четвърти вариант няма .Кой ти харесва? Разбира се, феновете на Афра могат да пишат свои сценарии и да правят видеа с ИИ за въображаемата им връзка.

Скрит текст:
Мерт не е бил и не е  обвързан с Афра. (точка)Изключвам някой да изисква отговор на Мерт на въпроса бил ли е интимен с Афра? И има ли значение?

Fi79

Пиарът с АфРам беше удобен и за двамата, както и за общия им сериал, но след края на снимките Мерт ясно и категорично се дистанцира, както от Афра, така и от този пиар. Феновете на Афра са фанатични, агресивни и злобни към всяка жена (актриса или не) около Мерт.,което вреди на партньорките   му  .Той в момента не се нуждае от пиар, за разлика от Афра и Ханде, които имат  да промотират новите си  сериали/жалко за методите им/

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 00:15 от bennitta

# 262
Афра едва ли се нуждае точно Онур да и прави ПР.Виж,Онур да бъде в медийното пространство заради името на Афра ,а и на Мерт е по-вероятно.

# 263
Аз пък да кажа, че няма такова нещо, като "неопределена стратегия". Щото вече не е стратегия, а хаос някакъв.

# 264

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 01:57 от bennitta

# 265
Стори от Мерт..

Гледал е Галатасарай/Ливърпул

Аз съм без думи...
Спрете да отговаряте,момичета...

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 01:17 от Милена Тодорова 756835

# 266
Афра едва ли се нуждае точно Онур да и прави ПР.Виж,Онур да бъде в медийното пространство заради името на Афра ,а и на Мерт е по-вероятно.

Такъв е пиар бизнеса навсякъде.Онур е в медийното пространство, защото пиар агенциите му позволяват, ако слуша и изпълнява.

Katya_I

Не съм  разбрана правилно:Стратегията на пиарите е ясно определена, а именно: „Има Афрам – Няма Афрам“.

# 267
Хелоу Kissing Heart

Нов ден, нов месец, нови надежди Grinning
Честит вторник, дано ни донесе хубави новини Heart Eyes

# 268
Добро утро и приятен ден Хубавите неща стават бавно

# 269
Честно казано ми се струва, че не ПР стратегията, ако приемем, че има такава, е в основата на играта на АфРам, а нещо друго и това е уникалната игра, излъчване, химия и т.н. като СейФер.  Именно тя може да изкуши някого да си поиграе на АфРам. Но нещата вероятно са по-сложни и наистина могат да бъдат сюжет за цял сериала за АфРам и истинската им история.

Общи условия

Активация на акаунт