Отговори
# 690
Миленка, очарователна и в този дюшек Grinning Йешим има снимка със същия, менкат си пак дрехите Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз нямам нищо против да гледам Мерт и Мирай в ново партньорство. Е, сцените няма да са горещи като в сериала за Дисни, но вярвам, че няма да ни оставят съвсем на сухо Grinning Хем да затвърдим мнението си за невероятната химия между двамата Heart Eyes

Еве,
Афи и с чувал да е,пак ще е прекрасна Heart
И картичка може да се направи дори Grinning

Честита Нова Любов Heart

Ще ме гледаш от екрана,ти..
Толкова гореща..
Поглед вперил в ясните звезди,
Спомен тъй далечен..

# 691
Кога ще пуснат новата реклама на Афито?

Айде да почват снимките Heart Eyes

Уважаеми модератори, защо триете постове без нарушения на правилата?

# 692
За Дефакто,четох,че се чакал дъмпа от Париж и тогава Heart Eyes

# 693
Е значи днес ще я пуснат рекламата, нали така Grinning

# 694
Тогава чакаме ракламата. За ABI  ще почакаме  още.  Трябва да го наместят в  програмата на тв. Като гледам дизитата ще започнат да окапват скоро.
Не съм сигурна  че това повторно пъртньорство между Мерт и Мирай , толкова скоро, е добра идея. Виждам какво се случва с Баръш и Ханде. Много ги харесваха много ги величаеха  ама  в платформа , където те се "раздадоха".

# 695
Еми,инфото е достоверно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 696
Привет Kissing Heart

Аз си чакам поредната сбъдната мечта на Рамо,нова дестинация.Върви му тази година на осъществени мечти,докато има време за почивка да действа.

Ако има нова,поредна реклама на Афи да я пускат вече,че ще я окъса финансово с това взаимодействие.

# 697

Горкото то...без взаимодействие било Grinning

# 698
Миленка, все пак заплатата й зависи от това Heart Eyes

Гюлса не приемала нови пациенти вече. Енергията й била насочена към книги и сценарии. Имало още много истории за разказване. Направо страх ме хвана Grinning

За Афра имате ли предпочитания за партньор, момичета? Понеже аз още за ABI чакам нещо встрани от основната двойка, та... За един приятел питам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 699
Цитат
Гюлса не приемала нови пациенти вече. Енергията й била насочена към книги и сценарии. Имало още много истории за разказване. Направо страх ме хвана Grinning
Историите й нещо са негледаеми от турската публика. Тя ли не разказва внятно или продуцентите си преформатират разказите й... не е ясно. Психодрамите са с нисък рейтинг там.

# 700
Аз сякаш бих я гледала с Баран Болюкбаси,малко е нисък обаче за нея.
И старичък е,но аз го харесвам,Бурак Йозчивит.

# 701
За Афи искам някой красив и талантлив актьор, силен и смел, да са много химични, да може да се отпусне и развие в ролята си без притеснение. И най-вече, някой която ще я уважава. Дали ще е млад и красив, е въпрос на гледна точка. За мен някой на 40 е по-млад 🤣
Кралица!
Опа, взаимодействие!🤣

# 702
Еве , много труден въпрос задава твоя приятел.  Ако има някой за Афра , определено няма да е ГГ наравно с Кенан. Това значи , че няма да е някой известен актьор , който би приел само главна роля.  Трябва да търсим някой второстепенен. Тях много много не ги наблюдавам.  Иначе бих искала да  я видя със Салих Бадемджи , отново с Чачо  или с Бурак  Йозчевит. Ама те тримата няма как да приемат роля по-незначителна от тази на Кенан.
Изобщо с една дума /само не ме бийте/ май ще гледаме една несподелена  любов с Кенан. Само се моля Кенан да е влюбения , а не Афра.

ПП :  Би ми харесал и   Гьокберк Йълдъръм. След дневния сериал , една такава роля ще му дойде добре.

# 703
Ками, Гьокберк и аз го поисках преди време, таман може да свърши работа в ABI Heart Eyes Обаче четох вчера, че ще снима нещо, язък! Иначе е страхотен, нищо, че беше в дневен сериал. А как пее... Heart Eyes

# 704
Цитат
Не съм сигурна  че това повторно пъртньорство между Мерт и Мирай , толкова скоро, е добра идея. Виждам какво се случва с Баръш и Ханде. Много ги харесваха много ги величаеха  ама  в платформа , където те се "раздадоха".
Ками, Мерт е звезда от друга величина, не като Баръш. Ти май си пропуснала тази лекция, която ни беше изнесена тук. Wink За него вече се редактират сценарии и се нагаждат партньорки. Проблеми с рейтинга няма да има.
Всъщност, ако трябва да съм сериозна, фенките на Мерт са много ревностни и последователни. Взаймодействието при него е подсигурено. "Изоставеният мъж" напълно потвърждава тази ми теза. След като филм с толкова посредствен сценарий пожъна успех, успех ще има и всичко, в което той се снима. Заслугите за успеха са си само негови.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 12:17 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт