Отговори
# 705
Афи много отслабна, но където трябва, всичко си е на мястото, да не й е уроки Heart Eyes

И аз харесвам Гьокберк Йълдъръм Blush

# 706
Еве,тоя Гьокберг щом започва да снима нещо,да не е в АBI?
Или се знае какво ще е?

# 707
Филм ще снима с Айча Бингьол и Джансу Тосун. Емре Алтуг ще участва също.

Афи и дружина Heart Eyes

# 708
Айдееее,приказките под шипковия храст на Онурчо,изтекоха в канала Joy

Heart

# 709
Явно е объркал Ванкувър с Владивосток Grinning

# 710
Ахахахахааа,кефиш ме,Евеее Kissing Heart

Нагито горкото все самичко седи Hug

# 711
  • София
Цитат
Не съм сигурна  че това повторно пъртньорство между Мерт и Мирай , толкова скоро, е добра идея. Виждам какво се случва с Баръш и Ханде. Много ги харесваха много ги величаеха  ама  в платформа , където те се "раздадоха".
Ками, Мерт е звезда от друга величина, не като Баръш. Ти май си пропуснала тази лекция, която ни беше изнесена тук. Wink За него вече се редактират сценарии и се нагаждат партньорки. Проблеми с рейтинга няма да има.
Всъщност, ако трябва да съм сериозна, фенките на Мерт са много ревностни и последователни. Взаймодействието при него е подсигурено. "Изоставеният мъж" напълно потвърждава тази ми теза. След като филм с толкова посредствен сценарий пожъна успех, успех ще има и всичко, в което той се снима. Заслугите за успеха са си само негови.

Привет и от мен, дами,

Еее Мерт е незаменим, невероятната му игра в "Изоставеният мъж" спаси филма, а това спасение е и благодарение на взаимодействието му с фенки от всички възрастови групи, народности и занятия.
Поздравления за Мерт Рамазан Демир, харесвам го, супер е.

# 712
Оффф,аз пак да кажа,витае нещо във въздуха. Изненада от Афи очаквам аз.

# 713
Ние всички харесваме Мерт Heart Eyes
Само понякога го критикуваме Sunglasses

# 714
Афито на йога Heart Eyes

Оммммм Stuck Out Tongue Winking Eye

Сико, изненадата ще дойде от Мерт галиба. Защо не първата гореща сцена от BBŞO Heart Eyes

# 715
Много харесвам Мерт, особено когато носи очила, часовник, гривна, и се накичи като коледна елха с някакви странни аксесоари, които не били неговите. 😎Чудно, защо ли го прави, няма ли кой да му каже за взаимодействието?
Иначе като актьор е страхотен!

# 716
Афито на йога Heart Eyes

Оммммм Stuck Out Tongue Winking Eye

Сико, изненадата ще дойде от Мерт галиба. Защо не първата гореща сцена от BBŞO Heart Eyes

Говоря аз за въздуха,ако е и от Мерт ,още по-добре .Да видим кой с какво ще ни изненада.

# 717
Ако е каквото си мисля, няма да е никаква изненада. А то ще е такова, защото ще е преобладаващо Grinning

# 718
Цитат
Еее Мерт е незаменим, невероятната му игра в "Изоставеният мъж" спаси филма, а това спасение е и благодарение на взаимодействието му с фенки от всички възрастови групи, народности и занятия.
Поздравления за Мерт Рамазан Демир, харесвам го, супер е.
Така си е, Върбанова!
Афра да му мисли... Тя губи феновете си. Нито сериала й ще гледат с този "изтупан от нафталина актьор" (цитирам мнение на зрител), нито на снимка ще я харесат. Дано да е спестила някой лев от "Рибарче", че иначе не знам как ще я кара горката.

# 719
Да не я мислят Афра. С ABI  ще има поне 20-30 гарантирани епизода , които ще и донесат по-големи приходи от цялото "Рибарче".С този хонорар /ако е истина/ изобщо не е за оплакване.Stuck Out Tongue Winking Eye
За рекламите изобщо няма да споменавам.
А феновете.......... истинските няма да я изоставят.
Е, работата с Мерт 2 се разсъхна , ама  всяко зло за добро.

Общи условия

Активация на акаунт