⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 1 388
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно обущарката в Конфуто-от наклоненото кръгово на Цар Освободител се тръгва посока Автогара, но от дясната страна. Мисля, че там са две пресечки, завивате вдясно на пресечката, където е сладкарницата. Тя е последната преди кръговото на Сливница. Ателието не от дясната страна на следващата пресечка. Ето и снимка.

# 31
Влизам с препоръка за обущар, но не е в централната част.

Това е най-добрия човек за мен, какво ли не ми е оправял, дори за проблеми с чанти и куфари съм ходила и не ме е връщал.

# 32
Тези Баш и Месони само на Идеал Петров ли ги има?
Само там.

Благодаря за препоръките за магазини за платове.

# 33
Благодаря,Лимана, ще го имам предвид.

Някой знае ли кога се очаква да съборят Гранд хотел Варна?
Сега тече ударна ремонтна работа.

# 34
Относно обущарката в Конфуто-от наклоненото кръгово на Цар Освободител се тръгва посока Автогара, но от дясната страна. Мисля, че там са две пресечки, завивате вдясно на пресечката, където е сладкарницата. Тя е последната преди кръговото на Сливница. Ателието не от дясната страна на следващата пресечка. Ето и снимка.
Благодаря!

# 35
  • Варна
Ще събарят Гранд хотела, наистина ли?

# 36
И аз не съм чувала нищо за събарянето му.

# 37
Има доста мащабен прокет на негово място, но мисля, че все още са на идеен прокет и няма да стартират нищо.

# 38
Препоръки за шиене на пердета с плат на клиента?

# 39
Търся дървесен мулч (да не е от иглолистни дървета). По магазините са малки разфасовки (70литра), а на мен ми трябва повече и на по-сносна цена. Някой да има представа около Варна, от къде да се сдобия с такъв  и цена случайно ако знае.

# 40
И аз не съм чувала нищо за събарянето му.

Да, има такъв проект и днес имаше много ремонтни дейности на място.
Но не знам кога се очаква да бъде взривен, поне така се говори.

https://www.moreto.net/novini.m.php?n=514014

https://citybuild.bg/news/nyakogashniyat-grand-hotel-varna-shte- … -apartamenten-tip

Общи условия

Активация на акаунт